ترافیک سنگین دربزرگراه آزادی، کوثر و سه راه خیام در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) کیفیت هوای پنج منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (یکم مرداد ۱۴۰۳) برگزاری کارگاه نقاشی «زیارت رنگ‌ها» با موضوع اربعین در مشهد امامی‌راد: طرقبه‌شاندیز دایه مهربان‌تر از مادر نمی‌خواهد | گسترش مشهد به سمت طرقبه‌شاندیز معضلات فراوانی درپی دارد اجرای ۱۳۰ هکتار پارک، هسته مرکزی شهر مشهد را به ارتفاعات جنوب وصل می‌کند شهروند خبرنگار | درخواست امتداد خط ۴ قطارشهری مشهد تا میامی + پاسخ فرماندار مشهدمقدس: امروز در نقطه‌نقطه شهر، پروژه فعال وجود دارد شهردار مشهدمقدس: بوستان جهان‌شهر، بزرگ‌ترین پارک شهر است پروژه جهان‌شهر؛ مهم‌ترین دستاورد دوره ششم مدیریت شهری | احداث ۱۳ پارک ویژه بانوان در مشهدمقدس درباره مزرعه تاریخی «سرده» و قناتی که مشهدی‌ها را سیراب می‌کرد امیر آذریان: هرکس برای شهدا قدم بردارد، به امنیت کشور کمک می‌کند شهردار منطقه۸ مشهد: اجرای پروژه‌های عمرانی در اراضی پادگان، حاصل تعامل ارتش با مدیریت شهری است گلایه ساکنان محله مهرآباد مشهد از انسداد یک پُل تشکیل ۶ کمیته تخصصی برای استقبال از زائران دهه آخر صفر در مشهد آغاز عملیات اجرایی فاز یک بوستان ۲۵ هکتاری جهانشهر در مشهد + فیلم ترافیک سنگین در بزرگراه آزادی، بولوار وکیل‌آباد و میدان فلسطین در مشهد | فوت عابر پیاده در تصادف با کامیون (۳۱ تیر ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۲۱۰۹ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۳ خودروی متخلف توقیف شدند (۳۱ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

افزایش ۷.۵ درصدی سهم حوزه فرهنگی از بودجه شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۱۶۰۳۷
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۲
افزایش ۷.۵ درصدی سهم حوزه فرهنگی از بودجه شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در سال ۱۴۰۳ سهم حوزه فرهنگی از بودجه شهرداری مشهد از ۲.۵ درصد به ۱۰ درصد رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ناصحی در آیین آغاز به کار دفتر منطقه‌ای اوراسیا و غرب آسیای انجمن کلانشهر‌های جهان «متروپلیس» در مشهد اظهار کرد: در شهر مشهد به اعتبار وجود مضجع منور رضوی و ذات مشهدمقدس که بین المللی است، پیوند دو فرهنگ اسلام و ایران پررنگ است.

وی افزود: شهرداری مشهد در سال ۲۰۱۷ پایتخت فرهنگی جهان اسلام شد و دبیرخانه‌ای در این زمینه شکل گرفت؛ همچنین عضویت در سازمان‌های مرتبط و خواهر خواندگی با کشور‌های همسایه، ضرورت دیپلماسی عمومی و شهری را افزایش می‌دهد و ما را بر آن داشت تا موضوع ایجاد مرکز دیپلماسی مطرح شود.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: کسانی که متولی دیپلماسی رسمی در کشور هستند، باید پای کار بیایند تا مشهد به هاب دیپلماسی شهری تبدیل شود.

ناصحی خاطرنشان کرد: دولت وظیفه نظارت دارد و اگر به کمک بیاید کار، بهتر و دقیق‌تر پیش می‌رود. یکی از مصوبات مهم شورا برگزاری اجلاس شهرداران کلان‌شهر‌ها در مشهد است که به زودی برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: مشهد ظرفیت‌هایی دارد که می‌تواند موردتوجه فعالان دیپلماسی شهری باشد؛ ما در بسیاری از بخش‌ها در لبه هوشمند‌سازی هستیم. سامانه‌ها استفاده‌شده در شهرداری به سایر کلان شهر‌ها انتقال داده شده و در حال صحبت برای صادرات هستیم.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: همچنین ظرفیت‌های مهمی در حوزه خدمات شهری وجود دارد که زبانزد است و در حوزه فرهنگی با تلاش‌های صورت‌گرفته در سال ۱۴۰۳ سهم حوزه فرهنگی از بودجه شهرداری از ۲.۵ درصد به ۱۰ درصد رسیده است.

ناصحی با اشاره به اینکه شعار شورا مبنی بر «مشهد؛ جهان شهر برکت و کرامت» حاصل سه هزار صفحه مطالعه بود و در این مسیر نیز حرکت می‌کنیم، تصریح کرد: ظرفیت شهرداری‌ها در دیپلماسی را دولت ندارد و قول می‌دهیم در چارچوب سیاست‌های کلان، کمک حال دولت باشیم.

همچنین در ادامه، جمال حسن بارانی، معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد گفت: مشهد، ویترین شیعیان در کشور است، زیرا همه علاقه‌مندان از تمام دنیا به مشهد سفر می‌کنند و این موضوع وظایف شهرداری را دوچندان کرده تا خدمات در شأن زائران بارگاه منور رضوی باشد.

وی افزود: مشهد بزرگترین شهر شیعی جهان اسلام است و حضور آن در دیپلماسی شهری، سبب توسعه کرسی شیعیان می‌شود.

حسن بارانی ادامه داد: مشهد به دلیل حضور بارگاه منور رضوی از دوره‌های قبل شهری مذهبی بوده و رویکرد‌های غیر مذهبی ناخودآگاه تحت تأثیر قرار میگیرد و این موضوع برای مفهوم انقلاب اسلامی کارکرد زیادی دارد و تاریخ ۴۰ ساله مشهد، گواه این موضوع است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->