تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

ایده ایلان ماسک برای حذف تعداد ری‌پست‌ها و لایک‌های پست‌های ایکس

  • کد خبر: ۲۱۶۰۴۴
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۵
ایده ایلان ماسک برای حذف تعداد ری‌پست‌ها و لایک‌های پست‌های ایکس
ایلان ماسک از زمان خرید توییتر که البته مدت‌هاست ایکس نامیده می‌شود، تغییرات زیادی در این شبکه اجتماعی اعمال کرده است. حالا مالک ایکس از احتمال حذف تعداد ری‌پست‌ها و لایک‌های پست‌های این شبکه اجتماعی خبر داده است.

به گزارش شهرآرانیوز - ایلان ماسک در جریان صحبت در کنفرانس تکنولوژی، رسانه و مخابرات مورگان استنلی چنین ایده‌ای را مطرح کرده است. به نظر می‌رسد در آینده در تایم‌لاین کاربران خبری از تعداد لایک‌ها و ری‌پست‌ها نباشد، هرچند ظاهراً با انتخاب هر پست، این اعداد به نمایش گذاشته می‌شوند.

ایلان ماسک علاوه بر کنفرانس مورگان استنلی، در پستی دوباره به چنین تغییری اشاره کرده است. به گفته مالک ایکس، در آینده در تایم‌لاین تنها تعداد نمایش پست‌ها قابل مشاهده خواهد بود و این آمار می‌تواند تا حدودی نشان‌دهنده سایر آمار‌ها و عملکرد کلی پست‌ها هم باشد.

در کنار ایده حذف تعداد لایک‌ها، ایلان ماسک از احتمال دریافت مجوز انتقال پول توسط ایکس در نیویورک و کالیفرنیا خبر داده است. درصورتی‌که ایکس بتواند چنین مجوزی را دریافت کند، باید در آینده منتظر افزودن قابلیت انتقال پول و پرداخت درون این شبکه اجتماعی باشیم. البته ایکس برای اینکه بتواند این قابلیت را به‌طور گسترده ارائه کند، باید در هر ایالت و کشوری مجوز بگیرد.

ایکس در گذشته موفق به کسب این مجوز در برخی ایالت‌های آمریکا ازجمله پنسیلوانیا و یوتا شده بود، اما به گفته ایلان ماسک، نیویورک و کالیفرنیا از اهمیت بالایی برخوردارند. طبق ادعای ماسک، این مجوز ماه آینده در کالیفرنیا و چند ماه دیگر در نیویورک صادر خواهد شد.

ایلان ماسک مدت‌هاست ایده اپلیکیشن همه‌چیز را دنبال می‌کند و می‌خواهد ایکس را به برنامه‌ای مشابه وی‌چت در چین تبدیل کند. حالا با دریافت مجوز‌های انتقال پول، می‌تواند ایکس را به درگاهی برای انتقال پول تبدیل کند و یک قدم به هدفش نزدیک‌تر شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->