توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اردوغان برای اولین بار پس از ۲۰۰۳ از ترک قدرت سخن گفت

  • کد خبر: ۲۱۶۲۶۲
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
  • ۱
اردوغان برای اولین بار پس از ۲۰۰۳ از ترک قدرت سخن گفت
رئیس‌جمهور ترکیه روز جمعه برای اولین بار در مورد ترک قدرت صحبت و تاکید کرد که انتخابات شهرداری که قرار است در ۳۱ مارس برگزار شود، «آخرین» برای او خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه که از سال ۲۰۰۳ به عنوان نخست وزیر و سپس رئیس جمهور در قدرت بوده‌است، گفت: «من بدون توقف به کار خود ادامه می‌دهم. ما یک نفس می‌دویم، زیرا برای من این پایان کار است. با اختیاراتی که قانون به من داده‌است، این انتخابات آخرین انتخابات من است.»

به نقل از وبگاه شبکه الجزیره، او ۲۲ روز قبل از انتخابات، در جمع جمعیتی از بنیاد جوانان ترکیه گفت: «اما نتیجه برای برادرانم که پس از من خواهند آمد، یک برکت خواهد بود. انتقال اعتماد صورت خواهد گرفت.»

رئیس جمهور ترکیه خواستار رأی گیری به گونه‌ای شد که نمایندگان حزب حاکم، و نه شهرداران مخالف فعلی، بتوانند در انتخابات شهرداری استانبول، آنکارا و ازمیر پیروز شوند و بدین ترتیب «عصر جدیدی» در اول آوریل آغاز شود.

مساله اصلی انتخاباتی برای حزب حاکم عدالت و توسعه، احیای استانبول، شهر اصلی و پایتخت اقتصادی کشور است که در سال ۲۰۱۹ به مخالفان رسید و خود اردوغان شهردار آن در دهه ۱۹۹۰ بود.

مراکز نظرسنجی در ترکیه می‌گویند که اختلاف بین احزاب اپوزیسیون امید‌های رئیس جمهور اردوغان را برای اینکه حزب عدالت و توسعه بتواند کرسی استانبول را در انتخابات آتی شهرداری دوباره به دست آورد، تقویت می‌کند. این پس از آن است که سال گذشته اردوغان مطابق با قانون اساسی برای سومین و آخرین دوره، ریاست جمهوری به دست آورد.

هفته گذشته، سازمان عالی انتخابات ترکیه فهرست نهایی نامزد‌های انتخابات عمومی محلی را که در ۳۱ مارس برگزار می‌شود، در وبگاه خود منتشر کرد.

براساس این لیست، استانبول با ۴۹ نامزد، از جمله ۲۲ نفر از احزاب سیاسی و ۲۷ نامزد مستقل، به بزرگترین شهر تبدیل شده‌است که در آن نامزد‌ها برای تصدی پست شهردار این شهر بزرگ رقابت خواهند کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
سکولار
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۸ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۱
0
0
رجب از احمد جنتی یاد بگیر
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->