عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محرومیت سنگین در انتظار داور چهارم بازی پرسپولیس-فولاد

  • کد خبر: ۲۱۶۳۳۱
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۹
محرومیت سنگین در انتظار داور چهارم بازی پرسپولیس-فولاد
داور چهارم بازی پرسپولیس_فولاد (حسین زیاری) با محرومیت سنگین مواجه خواهد شد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، داور چهار بازی پرسپولیس و فولاد خوزستان عملکرد عجیبی در حین برگزاری بازی داشت و اجازه نمی‌داد دوربینی که در کنار زمین قرار گرفته بازی را به صورت زنده به تصویر بکشد.

این داور اعتقاد داشته که طبق قانون باید در آن محوطه به قضاوت بپردازد درحالی که در همان لحظاتی که با فیلمبردار درگیر بود، ناظر مسابقه (آقای خیمه کبود) به این داور بار‌ها اعلام کرد که قدری تعامل کند تا کار فیلمبرداری نیز به طور مطلوب برای میلیون‌ها بیننده انجام شود.  


داور چهارم این بازی، اما بدون توجه به درخواست‌های مکرر به کار خود ادامه داد، اما درنیمه دوم که احتمالا با تذکر جدی افشاریان و ناظر داوری این بازی (رسول فروغی) مواجه شده، وضعیت خود را تغییر داده تا فیلمبرداری به شکل مطلوبی انجام شود.

اما رفتار عجیب آقای داور چهارم (حسین زیاری) به زودی از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال مورد بررسی قرار خواهد گرفت و بر اساس خبر‌هایی که می‌رسد احتمالا این داور بر اساس نزدیکان به کمیته داوران ۸ هفته از میادین فوتبال دور خواهد بود و فضاوتی به وی داده نخواهد شد.

البته کمیته داور رکن نهایی تصمیم گیری در خصوص داور لجوج است و باید دید در نهایت چه تصمیمی علیه او اتخاذ خواهد کرد تا احتمالا دیگر شاهد چنین برخورد‌هایی نباشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->