اخطار الحوثی به جهان اسلام درباره پروژه صهیونیستی در خاورمیانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سکوت مشکوک در برابر ساخت‌وسازهای هسته‌ای جدید اسرائیل فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) رسما معرفی شد نقش کلیدی ایران در تقویت همکاری‌های اقتصادی و امنیتی سازمان شانگهای وزیر امور خارجه با امیر قطر دیدار کرد (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) سرنوشت اوکراین پس از نشست پاریس چه خواهد شد؟ وزیر نیرو: قطعی برق و آب تا پاییز به حداقل می‌رسد پوتین: توسعه صنعت انرژی هسته‌ای را ادامه خواهیم داد سفیر استرالیا، ایران را ترک کرد پزشکیان: دانشگاهیان باید به میدان بیایند دنیا مالی: ارزان کردن ورزش از اهداف ماست | همکاری با آموزش و پرورش سبب رشد ورزش قهرمانی خواهد شد مدودف درباره مصادره اموال انگلیس در مسکو هشدار داد استاد دانشگاه تهران: خروج از NPT برای ایران هزینه‌زا است عملیات جدید یمن در دریای سرخ؛ یک کشتی در شمال غرب حدیده هدف قرار گرفت دیدار عارف با تعدادی از خانواده فرماندهان شهید و دانشمندان شهید در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مدنی‌زاده مطرح کرد: گام جدید در دیپلماسی اقتصادی، توافق‌های ایران و چین در مسیر اجرا ویدئو | اعتراف تاریخی شبکه اینترنشنال درخصوص ادعاهای ترامپ در مورد موفقیت حمله به ایران ولایتی: حفظ اتحاد ملی و مدیریت هوشمند فضای مجازی در راستای رضایت مردم ضروری است عملیات برون مرزی سازمان امنیتی عراق علیه لجستیک داعش نشست نیویورک، فرصتی برای دیپلماسی علیه رفتار پر هزینه اروپا در اسنپ بک ارتش یمن: فرودگاه «اللد» را با موشک بالستیک «ذوالفقار» هدف قرار دادیم سفیر جدید ایران در اروگوئه استوارنامه خود را تقدیم کرد روزنامه صهیونیست: هیچ توجیهی برای اشغال غزه وجود ندارد ادعای ناتو: تولید دفاعی چین، ایران و کره‌شمالی به سطح بی سابقه ای رسیده است زنگنه: مجلس راهکارهایی برای رفع ناترازی انرژی به دولت ارائه داده است رئیس جمهور آمریکا: روسیه و اوکراین آماده توافق نیستند تشدید اختلاف میان صهیونیست‌ها به‌خاطر گسترش جنگ غزه
سرخط خبرها

اظهارات متناقض بایدن درباره تعیین خط قرمز برای اسرائیل

  • کد خبر: ۲۱۶۳۹۹
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۰
اظهارات متناقض بایدن درباره تعیین خط قرمز برای اسرائیل
رئیس جمهور آمریکا، حامی اصلی رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، بار دیگر بر حمایت تمام قد واشنگتن از رژیم اشغالگر قدس تاکید کرد، اما گفت که «اسرائیل نمی‌تواند ۳۰ هزار فلسطینی دیگر را در تعقیب حماس بکشد.»

به گزارش شهرآرآنیوز، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا بامداد یکشنبه در مصاحبه با شبکه «ام اس ان بی سی» گفت تهدید رژیم صهیونیستی به حمله به شهر رفح در جنوب نوار غزه خط قرمزی برای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواهد بود، اما او به سرعت از موضع خود عقب نشینی کرد و گفت: خط قرمز وجود ندارد و من نه تنها هرگز اسرائیل را رها نخواهم کرد بلکه ارائه تسلیحات به اسرائیل را هم قطع نمی‌کنم.

وی که در این مصاحبه تا حدی متناقض صحبت می‌کرد، گفت: آنها نمی‌توانند ۳۰ هزار فلسطینی دیگر را در نتیجه تعقیب و گریز مبارزان حماس بکشند.

به گزارش الجزیره، در حالی که حمله رژیم صهیونیستی به غزه یک فاجعه انسانی بر جای گذاشته و تاکنون هزاران فلسطینی شهید و زخمی شده‌اند، بایدن مدعی شد: بنیامین نتانیاهو حق دارد از اسرائیل دفاع کرده و جنبش حماس را تحت تعقیب قرار دهد، اما باید به بی‌گناهانی که در این میان از دست می‌روند هم توجه داشته باشد.

رئیس جمهور آمریکا همچنین گفت: به نظر من نتانیاهو با مخالف کردن بقیه جهان با اسرائیل، بیشتر از اینکه به این رژیم کمک کند به آن آسیب می‌زند و این اشتباه بزرگی است.

بایدن در ادامه سخنان خود خواستار برقراری آتش‌بس موقت ۶ هفته‌ای در نوار غزه و آغاز تبادل گسترده اسرا شد و گفت دستیابی به آتش‌بس موقت امکان پذیر است و او از این خواسته دست نخواهد کشید.

این در حالی است که او پیش از این تاکید کرده بود دستیابی به آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس در نوار غزه تا ماه رمضان دشوار به نظر می‌رسد.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه با اشاره به شروط حماس برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه، مدعی شد: حماس خواهان یک آتش‌بس جامع است، زیرا معتقد است در این صورت شانس بیشتری برای بقا دارد.

جنبش حماس اعلام کرده تنها در صورت موافقت رژیم صهیونیستی با برقراری آتش‌بس جامع و عقب‌نشینی کامل ارتش این رژیم از نوار غزه حاضر به مذاکره درباره آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->