خوش خبری سخنگوی دولت چهاردهم برای خبرنگاران سخنگوی دولت برای بررسی روند بازگشت زائران اربعین وارد ایلام شد واکنش قالیباف به یاوه‌گویی‌های نتانیاهو: با یک لیوان آب فاضلاب تصفیه شده به دنبال فریب مردم ایران هستند کارشناس روس: سخنان مداخله‌جویانه نتانیاهو، حکومت ایران و هویت ملی ایرانیان را تقویت می‌کند بحران آدم‌ربایی در سوریه؛ ۱۷ مورد طی ۱۰ روز ترامپ خطاب به زلنسکی: هدف نشست با پوتین آتش‌بس است عربستان اظهارات نتانیاهو را محکوم کرد انتقاد ترامپ از رسانه‌ها | «پوتین از قبل برنده شده است» چه حرفی است؟ پاسخ صریح فضائلی به اظهارات محسن هاشمی درباره بیانات ۷ سال پیش رهبر انقلاب واکنش تند قطر به اظهارات جدید نتانیاهو درباره «اسرائیل بزرگ» ترامپ برای دیدار پوتین و زلنسکی شرط گذاشت شرط ترامپ برای دیدار پوتین و زلنسکی چیست؟ حماس از مواضع شجاعانه یمن تقدیر کرد عراقچی به نجف سفر کرد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات توافقنامه همکاری نظامی میان دمشق و آنکارا اسامی کشور‌های حامی اعطای جایزه صلح نوبل به ترامپ منتشر شد اردن اظهارات نتانیاهو درباره «چشم‌انداز اسرائیل بزرگ» را به شدت محکوم کرد نوش آبادی، مدیر کل مجلس وزارت امور خارجه شد+ سوابق رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه: سال گذشته، ۱۳۸ نفر از کارکنان دستگاه قضا اخراج یا محکوم شدند (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) پیامد‌های توافق صلح «قفقاز»؛ پایان منازعه دیرینه یا آغاز مسائل ژئوپلیتیک برای ایران و روسیه پزشکیان: رژیم جنایتکار تمام کشور‌های منطقه را حقیر و ذلیل می‌خواهد ولایتی: هر تحولی نزدیک مرزهایمان را به دقت زیر نظر داریم انتشار متن نامه تروئیکای اروپایی به سازمان ملل درباره مکانیسم ماشه واکنش کنایه آمیز پزشکیان به ادعای نتانیاهو آمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۷۲۲ نفر رسید (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی در نشست خبری لبنان: تصمیمات بیروت با همفکری مقاومت، برای جمهوری اسلامی قابل احترام است یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: «دالان زنگزور» برای ایران بسیار حیاتی و اثرگذار است | ایران باید برای جلوگیری از اجرای این توافق اقدام کند
سرخط خبرها

سردار سلامی: اعطای نشان «فتح» نشانگر رضایت مقام معظم رهبری از سپاه پاسداران است

  • کد خبر: ۲۱۶۵۴۷
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۹
سردار سلامی: اعطای نشان «فتح» نشانگر رضایت مقام معظم رهبری از سپاه پاسداران است
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: خصوصیت پاسداران این است که در سیل، زلزله و کرونا اولین نفر وارد صحنه کمک به مردم می‌شوند و آخرین نفر هستند که از میدان خارج خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر حسین سلامی امروز - یکشنبه، ۲۰ اسفند - در همایش «دانشگاه سربازی» با بیان اینکه رهبری انقلاب امروز به سپاه تفضلی کردند و نماد آشکاری از رضایت ایشان را نشان دادند، اظهار کرد: ایشان امروز نشان «فتح» را به سپاه اعطا کردند که نشان‌دهنده جانبازی‌ها، ایثار‌ها و مجاهدت‌های همه پاسداران و بسیجیان است که به شکلی نمادین به بنده اعطا شد. سهم بنده از این نشان، کمترین است و آن کسانی بیشترین سهم را دارند که در مرز‌ها یا روی شناور‌ها در خلیج فارس از این سرزمین حفاظت می‌کنند یا در سایت‌های موشکی و پهپادی مشغول انجام وظیفه هستند. کسانی که در قلب مخاطرات می‌ایستند. این نشان محصول استقامت و صبر و شکیبایی خانواده‌های اعضای سپاه پاسداران و محصول اقدامات و مواجه‌هات فرماندهان این نیرو در شکست‌دادن دشمنان است.

وی افزود: خصوصیت پاسداران این است که در سیل، زلزله و کرونا اولین نفر وارد صحنه کمک به مردم می‌شوند و آخرین نفر هستند که از میدان خارج خواهند شد.

فرمانده کل سپاه پاسداران یادآور شد: سپاه در هیچ بعدی نقطه پایان ندارد و همواره در مسیر است. راه را که درست برویم به همه اهداف می‌رسیم. سپاه همیشه در حرکت است و سکون در منطق سپاه اصلا جایگاهی ندارد. اکنون ما در نزدیکترین فاصله هم از لحاظ فیزیکی و هم روحی و روانی با دشمن قرار داریم. 

سلامی افزود: اما در عین حال، داشتن آرامش در قلب این آشفتگی برای سپاه یک خصوصیت دائمی است که این حالت به ملت هم منتقل شده تا آنان هم همواره چهره مدافعان خودشان را بگیرند. اگر ما نگران و آشفته و افسرده باشیم ملت هم همین حس را می‌گیرد، اما وقتی ما نگرانی نداریم و آرام هستیم مردم هم آرام می‌شوند. در عین حال دشمن از این حالت ما حسی متضاد می‌گیرد و درمانده و ناآرام می‌شود.

وی تاکید کرد: سربازان جوانان کشورند و نیروی جوان باارزش‌ترین سرمایه یک ملت است. این جوانان امانتی نزد ما هستند. در عالم هیچ انسانی پیش پاافتاده نیست و هر انسانی به اندازه همه انسان‌ها برای خدا ارزشمند است. نجات یک انسان ارزشی به اندازه نجات کل انسان‌ها دارد و یکی از کار‌های سپاه همین است که انسان‌ها را نجات دهد و از غروب خارج‌شان کند.

فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: هویت حال و آینده هر جامعه بازتاب شخصیت جوانان آن جامعه است. ما جوانان را در سربازی برای دو سال یا کمتر آماده نمی‌کنیم بلکه این آغاز راه یک جوان است تا وارد جامعه شوند. اگر بخواهیم یک تصویر زیبا از سیرت و صورت سپاه نشان دهیم، سربازان را باید در دوران سربازی به سمت شخصیت‌سازی و پذیرش نقش‌های سنگین ببریم. با اعتماد به نفس از دست رفته، با شخصیت‌های خردشده و با احساس تحقیر هیچ جامعه‌ای بزرگ نمی‌شود.

وی افزود: باید با این نگرش به سربازان نگاه کنیم که انسان‌های بزرگی شوند. البته این به معنای فاصله‌گرفتن از تربیت جسمانی یا ورزش نیست. باید یک مربی با اخلاق و رفتار اسلامی این جوانان را برای چنین آینده‌ای آماده کند. جوان در اوج پذیرش فضائل اخلاقی است و ما باید این کار را در پادگان‌ها اجرا کنیم. 

سلامی تاکید کرد: پادگان باید از لحاظ شادابی و نشاط و فضای زندگی و رعایت بهداشت به گونه‌ای باشد که جوان با شوق بیاید و با اکراه بیرون برود. باید فضای سبز در پادگان‌ها وجود داشته باشد، اگر پادگانی امکانات زندگی و آسایش مناسبی نداشته باشد مطلوب و پسندیده نیست. توجه به تامین وسایل ورزش در پادگان‌ها مهم است. برگزاری جلساتی برای آموزش قرآن اهمیت دارد. 

فرمانده کل سپاه تاکید کرد: احکام روزه، نماز، خمس و امثال آن باید برای جوانان سرباز گفته شود. توجه به تغذیه و محیط زندگی سربازان، نظارت بر وضعیت بهداشت لباس‌های آنان و تامین ایمنی در آسایشگاه‌ها اهمیت دارد. سربازان با یک لبخندزدن و احترام گذاشتن فرماندهان به آنان احساس اعتماد به نفس پیدا می‌کنند.

وی تاکید کرد: حتی باید زمینه‌ها را فراهم کرد تا خانواده‌های سربازان بیایند و از فضای پادگان‌ها بازدید کنند و شرایط زندگی جوانان خود را در پادگان‌ها ببینند. 

سلامی با بیان اینکه فرماندهان مظاهر فضائل سازمان هستند، خطاب به فرماندهان حاضر، اظهار کرد: شما که زودتر سلام می‌کنید، پیش پای یک سرباز بلند می‌شوید، احترام می‌گذارید، شما که با او جدی، اما محترمانه برخورد می‌کنید، در حال انتقال فضائل به آن جوان هستید، اما خدا نکند که رفتار بدی از فرماندهان سر بزند. باید پاسخگوی آخرت خود باشند. مهم است که با سربازان چگونه و با چه رویکردی رفتار کرد تا در آینده همین جوانان، جامعه را بسازند و پیش ببرند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->