شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس
سرخط خبرها

حاجی‌بگلو: مبلغ بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری مشهد بسیار عجیب است+ فیلم

  • کد خبر: ۲۱۶۷۳۳
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵
حاجی‌بگلو: مبلغ بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری مشهد بسیار عجیب است+ فیلم
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: بودجه سال آینده شهرداری را به ۵۶ هزار میلیارد تومان افزایش دادیم که مبلغی بسیار عجیب و غریب است.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، امروز، ۲۱ اسفندماه، در صدوهشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، کلیات بودجه سال ١۴٠٣ به مبلغ ۵۶ هزار میلیارد تومان به تصویب رسید و بررسی جزئیات به جلسه بعدی موکول شد.

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو، سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در تذکری در خصوص کلیات بودجه ۱۴۰۳ اظهار کرد: در جداول و ماده واحده می‌بینیم که بودجه ۳۹هزار میلیاردی ما تبدیل به ۵۶ هزار میلیارد شده است. نکته اول اینکه شهرداری باید گزارش بدهد این ۳۹ هزار میلیارد در سال۱۴۰۲ چقدر محقق شده است؟

وی افزود: طبق آخرین خبری که داریم و پیگیری‌هایی که کردیم تقریبا بین ۷۰ تا ۷۵ درصد آن محقق شده، آن هم با تلاش حوزه اقتصادی در بهمن و اسفند به این مبلغ رسیده است وگرنه همان هم به ۵۰ تا ۶۰ درصد نمی‌رسید.

حاجی‌بگلو ادامه داد: حرف من این است که ما الان حدود ۷۵ درصد از بودجه سال گذشته خود را محقق کردیم. عملا ۶۳ درصد از بودجه را بیشتر محقق نکردیم؛ یعنی از ۳۹ هزار میلیارد، ۲۸ یا ۲۹ هزار میلیارد می‌شود. الان ۵۶ هزار میلیارد تومان بودجه را افزایش دادیم که مبلغی بسیار عجیب و غریب است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: این موضوع را از نظر عددی بیان می‌کنم نه اینکه توان نداشته باشیم در شهرداری بودجه را افزایش دهیم بلکه اعتقاد داریم بودجه شهرداری می‌تواند ۹۰ هزار میلیارد تومان هم باشد، اما این نگاه مدیریت شهری و تصمیم خودشان بوده که قابل احترام است، اما چگونه و بر چه مبنایی؟

وی بیان کرد: من سال گذشته در همین صحن داد زدم بودجه را افزایش ندهید. ۷هزار میلیارد تومان را از کدام منابع می‌آورید و افزایش می‌دهید؟ باید محصولی باشد که بفروشید و هزینه کنید. سال گذشته این کار را انجام دادید و امسال ۶۳ درصد محقق شده است. سال آینده این ۵۶ هزار میلیارد تومان چقدر محقق می‌شود؟ باز ۶۳ درصد یا ۷۰ درصد می‌شود. افزایش می‌دهیم و بعد انتظارمان را نسبت به آن مبلغ از شهرداری بالا می‌بریم.

حاجی‌بگلو خاطرنشان کرد: یک بودجه آوردیم که گرفتارش شدیم. الان منابع نداریم، شرایط اقتصادی خوب نیست، دستمان بسته است و یک دست صدا ندارد. خواهش من این است مبلغ بودجه را ابتدا کامل توضیح بدهند بعد این افزایش بررسی شود.

وی با ابراز گلایه مندی از همکاران خود و مدیریت شهری مشهد گفت: دو سال است درخواست کمک دارم طرحی که برای کمسیون ماده ۵ در مجلس شورای اسلامی برده ایم، به شهرداری کلانشهر‌ها واگذار شود، اما کسی همراهی نمی‌کند. درحالیکه با واگذاری این کمسیون به شهرداری کلانشهر‌ها امکان افزایش بودجه شهرداری مشهد تا ۱۰۰ همت هم وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->