حملات رژیم صهیونیستی علیه پایتخت یمن (۶ شهریور ۱۴۰۴) الحوثی: اسرائیل از کشتار جمعی کودکان لذت می‌برد | شهادت ۲۹۶۰ نفر از ابتدای شروع کمک‌های انسانی در غزه روسای کره شمالی، روسیه و ایران در رژه چین حضور پیدا می‌کنند سخنگوی سپاه: بیش از ۶۰ درصد افکار عمومی منطقه، ایران را پیروز جنگ می‌دانند ابراز علاقه پزشکیان به همکاری سازنده با چین رئیس‌جمهور، تکلیف ما و کلام معیار رهبر معظم انقلاب آغاز ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر و روستا از ۲۱ دی ماه ۱۴۰۴ | ۲۰ مهرماه آخرین زمان برای استعفای دواطلبان دولتی ظرفیت فرودگاه مشهد به ۱۸ میلیون نفر افزایش می‌یابد| هدف‌گذاری تولید ۳۰۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر در خراسان رضوی رافائل گروسی: مدرکی مبنی بر انتقال اورانیوم از اصفهان وجود ندارد ناوشکن‌ها و زیردریایی هسته‌ای آمریکا به نزدیکی ونزوئلا رسیدند پایتخت اوکراین هدف صد‌ها موشک و پهپاد قرار گرفت + فیلم و عکس فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از جذب سربازان وظیفه به عنوان محیط‌بان خبرداد سخنگوی دولت: ناترازی برق هنوز کامل جبران نشده است سردار شکارچی: شکست را بر دشمن تحمیل کردیم | دشمن در محاسبات خود درباره ایران دچار اشتباه شد وزیر کشور گسترش انرژی‌های تجدیدپذیر را برنامه‌ اصلی و اولویت‌دار دولت چهاردهم دانست کشف کارگاه تولید بمب و تله انفجاری یک گروهک تروریستی در ایرانشهر (۶ شهریور ۱۴۰۴) اتحاد مقدس معماری امنیت پایدار وزیر نیرو: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر ایران تا پایان سال به ۷۰۰۰ مگاوات می‌رسد وزیر دفاع به دیدار خانواده شهید سپهبد علی شادمانی رفت ادعای جدید ابراهیم متقی: انفجار بندر شهید رجایی کار اسرائیل بود سفیر اسرائیل در آمریکا از قطر و مصر ناراضی است | به حماس فشار بیاورید گروسی: دنبال دسترسی به سایت‌های آسیب‌دیده ایران هستیم نماینده آمریکا در سازمان ملل: به رسمیت شناختن فلسطین، پاداش به حماس است بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت به جز آمریکا| جنگ در غزه را فورا متوقف کنید (۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار رئیس سازمان هدفمندی: حجم یارانه پنهان بودجه دولت را می‌بلعد | یک میلیون نفر ایرانیان مقیم خارج هم یارانه می‌گیرند حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیروهای جولانی در اطراف دمشق (۵ شهریور ۱۴۰۴) رنجبران، مشاور عراقچی استعفا کرد + علت (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حملات همزمان حزب الله و یمن به شمال و جنوب اراضی اشغالی + فیلم (۲۱ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۶۷۸۳
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۷
حملات همزمان حزب الله و یمن به شمال و جنوب اراضی اشغالی + فیلم (۲۱ اسفند ۱۴۰۲)
منابع رسانه‌ای امروز (دوشنبه) از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در شمال و جنوب سرزمین‌های اشغالی بر اثر حملات همزمان حزب‌الله و یمن به اهداف رژیم صهیونیستی در این مناطق خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه المیادین در این باره اعلام کرد که در پی حمله موشکی از خاک لبنان، آژیرهای خطر در چندین شهرک صهیونیست‌نشین در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد.

رسانه‌های صهیونیستی نیز از اصابت چند موشک به مواضع ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک «‌مرگلیوت» خبر دادند.

برپایه این گزارش، در این دور از حملات حزب‌الله حدود ۳۰ موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی پرتاب شد.

در همین راستا، حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که رزمندگان آن محل استقرار نظامیان رژیم صهیونیستی را در اطراف پایگاه «‌راهب» هدف حمله موشکی قرار دادند.

طبق این گزارش، پایگاه «‌السماقه» رژیم صهیونیستی در تپه‌های اشغالی «‌کفرشوبا» نیز هدف حمله موشکی حزب‌الله لبنان قرار گرفت.

همزمان رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که آژیرهای خطر در شهر بندری «‌ایلات» در جنوب فلسطین اشغالی به صدا درآمده است.

این رسانه‌ها با نسبت دادن حمله ایلات به نیروهای مسلح یمن اعلام کردند که حملات همزمان به شمال و جنوب فلسطین اشغالی در پی هماهنگی سطح بالا میان یمن و حزب‌الله لبنان انجام شده است.

این منابع همچنین تصاویری را از لحظه به صدا درآمدن آژیرهای خطر در منطقه «‌ام الرشراش» در شهر ایلات منتشر کرده‌اند.

با آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه و بمباران‌های بی وقفه مناطق مسکونی، آموزشی و درمانی این منطقه از سوی بمب افکن های رژیم تل‌آویو، هر یک از گروه‌های مقاومت اسلامی منطقه وظیفه‌ای را در حمایت از مردم مظلوم غزه به عهده گرفته است.

در این میان، حزب‌الله لبنان و ارتش یمن با هدف قرار دادن مواضع صهیونیستی، آمریکایی‌ و انگلیسی به متجاوزان تفهیم کرده‌اند که هزینه حمایت از رژیم صهیونیستی در کشتار مردم غزه بسیار بالاست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->