هشدار در غزه؛ بیش از ۱۰ هزار نفر در زیر آوارها هستند ۱۲ کارمند آزاد شده سازمان ملل یمن را ترک کردند افشای برده‌داری زنان صهیونیست در اسرائیل تاکید مجدد روسیه بر حل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی مردی که ۴۳ سال به اشتباه در زندان بود، دوباره بازداشت شد روسیه: ۳۳ پهپاد اوکراینی را در مناطق مختلف سرنگون کردیم روسیه؛ تامین‌کننده کالاهای اساسی و شریک راهبردی ترانزیتی ایران + فیلم آخرین وضعیت آسمان کشور + نقشه ۷ ایرانی محبوس در ارمنستان به کشور منتقل شدند (۳۰ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان لایحه مشاغل حساس را پس گرفت حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام (۳۰ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به تحرکات اسرائیل برای الحاق کرانه باختری نتانیاهو با حضور نیرو‌های ترکیه در نوار غزه مخالفت کرد دیوان لاهه ادعای اسرائیل علیه آنروا را رد کرد انگلیس: گذرگاه رفح باید کاملا باز شود گروسی: ایران می‌توانست روابط خود با جامعه بین‌المللی را قطع کند، اما چنین نکرد نظارت پوتین بر آزمایش آمادگی نیروهای هسته‌ای روسیه + فیلم بقایی: شهرآرا در ارتقای برندینگ مشهد نقش مؤثری داشته است + فیلم نتانیاهو برای توقف محاکمه دست‌وپا می‌زند یونیسف: اوضاع در غزه بسیار وحشتناک است نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد پزشکیان: تلاش می‌شود بودجه بدون کسری به مجلس ارائه دهیم بالگرد رئیس‌جمهور هند دچار سانحه شد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هاآرتص: اسرائیل در حال فروپاشی از درون است قالیباف: کنشگری دیپلماتیک استانداران، نیاز امروز کشور است | کارگروه‌های استانی در ساختار سفارت‌خانه‌ها تشکیل شود وزیر خارجه: کشور‌های همسایه، اولویت اول وزارت امور خارجه هستند | پیشنهاد عراقچی برای انتصاب معاون امور بین‌الملل در استانداری‌ها
سرخط خبرها

استقرار یگانهای نزاجا در قم و گیلان برای مقابله با کرونا

  • کد خبر: ۲۱۶۸۵
  • ۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۲
استقرار یگانهای نزاجا در قم و گیلان برای مقابله با کرونا
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: رزمایشی که در حال برگزاری است در راستای اجرای اوامر فرمانده معظم کل قوا و به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کروناست.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش که هم‌اکنون به منظور بازدید از مراحل کار و اقدامات یگانهای نزاجا در مقابله با شیوع کرونا در قم حضور دارد، با اشاره به برگزاری رزمایش لبیک یا امام خامنه ای 98 از سوی نیروی زمینی ارتش، گفت: رزمایشی که در حال برگزاری است در راستای اجرای اوامر فرمانده معظم کل قوا و به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کروناست.

 

وی با بیان اینکه پیش از برگزاری این رزمایش نیروی زمینی ارتش اقداماتی برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا داشته است، ادامه داد: با برگزاری این رزمایش فعالیت های نیروی زمینی ارتش برای مقابله با ویروس کرونا ساماندهی و برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا از تجهیزات جدید و ابداعی استفاده شده است.


فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه در برگزاری این رزمایش 5 اقدام خاص در حال انجام شدن است، اولین اقدام را کنترل و پایش در گلوگاه های ورودی برخی از استان های کشور عنوان کرد و گفت: پرسنل نیروی زمینی ارتش در گلوگاه های استان های هدف (قم و گیلان) و برخی از استان های که استانداران آنها در خواست کرده اند (اصفهان، شیراز، خوزستان،کرمانشاه، خراسان رضوی، خراسان جنوبی) مستقر شده اند و به پایش و کنترل اقدام می کنند و خودروهایی که وارد این شهر می شوند نیز ضد عفونی می‌کنند.


وی عنوان کرد: کادر پزشکی نیروی زمینی در مبادی ورودی این استانها حضور دارند و اگر فرد مشکوکی مشاهده شود با هماهنگی خانواده، آن فرد به اولین مرکز بهداشی و درمانی اعزام می شود.


فرمانده نیروی زمینی ارتش دومین اقدام این نیرو برای مقابله با شیوع بیشتر کرونا را ضد عفونی شهرها عنوان کرد و اظهار داشت: در حدود 262 شهر کشور نیروی زمینی به ضدعفونی معابر و شهرها اقدم می کند که این کار به صورت مداوم و در بازه زمانی مشخص انجام می شود.


وی ادامه داد: اقدام سوم نیروی زمینی در این رزمایش استقرار پست های پایش و کنترل بیمار در نقاط مختلف شهرهای بزرگ است به طور نمونه در استان قم در 30 نقطه مستقر شده ایم و در مجموع در کل کشور 420 نقطه را برای این کار پیش بینی کرده ایم.


امیر سرتیپ حیدری اظهار داشت: در این رزمایش علیرغم اینکه برخی از بیمارستان نیروی زمینی که برای درمان بیماران کرونایی اختصاص داده شده پیش بینی ایجاد 28  بیمارستان صحرایی نیز انجام شده است.


فرمانده نیروی زمینی ارتش اضافه کرد: اولین بیمارستان صحرایی در قم ایجاد شده که 500 تختخواب نیز برای این بیمارستان پیش بینی شده است.


امیر سرتیپ حیدری درباره زمان برگزاری این رزمایش گفت: تا زمانی که این ویروس ریشه کن نشود این رزمایش ادامه خواهد داشت.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->