به دستور رهبر طالبان، باغ‌وحش کابل به خارج شهر منتقل می‌شود وزیر صمت: مذاکراتی با افغانستان برای تهاتر سنگ آهن با شمش صورت گرفته است نماینده مردم خواف در مجلس از اختصاص هزار میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت‌های مرز شمتیغ خبر داد مدیرعامل راه‌آهن از راه‌اندازی اولین قطار مسافربری مشهد_ هرات در آینده نزدیک خبر داد طالبان به‌مناسبت عید قربان، ۴ روز تعطیلی عمومی اعلام کردند رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور: ما می‌گوییم آن‌هایی که قانونی‌اند، بمانند روزانه ۸۰۰ تُن کالا از مرز ماهیرود به افغانستان صادر می‌شود مهاجرستیزی در جامعه ایران عمومیت ندارد | نگاه به مهاجران قانونی ظرفیت‌محور نیست والی فراه: سفر به خراسان جنوبی پربار و سازنده بود حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم کابل و اسلام‌آباد در تلاش برای احیای روابط | استقبال طالبان از ارتقای روابط دیپلماتیک با پاکستان نماینده مردم مشهد در مجلس: برخورد هیجانی با حضور دانش‌آموزان اتباع به بحران آموزشی منجر می‌شود افغانستان در سید یک قرعه کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفت + جزئیات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس: حضور اتباع بیگانه در کشور باید براساس نیاز و موقتی باشد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رشد ۷ درصدی دارایی سرمایه‌گذاران خارجی در بورس ایران | افغانستانی‌ها پیشتاز استاندار فراه افغانستان وارد خراسان جنوبی شد مردم افغانستان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند گروه هکری افغان دراگنز وب‌سایت چند وزارتخانه طالبان را هک کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امضای تفاهمنامه میان سازمان ملی مهاجرت و بیمه سلامت برای اتباع خارجی

  • کد خبر: ۲۱۶۹۸۵
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۴
امضای تفاهمنامه میان سازمان ملی مهاجرت و بیمه سلامت برای اتباع خارجی
سازمان ملی مهاجرت و بیمه سلامت برای بیمه درمانی اتباع تفاهم‌نامه امضا کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالله مبینی رییس سازمان ملی مهاجرت روز سه شنبه در آیین امضای تفاهم نامه با سازمان بیمه سلامت ایران برای بیمه درمانی اتباع گفت: موضوع سلامت اتباع نباید به جمهوری اسلامی خلاصه شود و بار آن بر دوش کشور قرار گیرد بلکه باید نهاد‌های بین‌المللی را در این زمینه مسئولیت‌پذیر کنیم.

وی اظهار داشت: مهمترین دغدغه ما انتقال بیماری و مشکلات بهداشتی به جامعه از سوی اتباع است و برای همین مساله خود را ملزم می‌دانیم سلامت اتباع را ارتقا دهیم.

رییس سازمان ملی مهاجرت، ارتقای سلامت اتباع را برای جلوگیری از مشکلات بهداشتی اجبار دانست و افزود: متاسفانه نتوانسته‌ایم حمایت‌های بین‌المللی را برای سلامت اتباع جلب کنیم و فرصت‌های بسیاری را از دست داده‌ایم.

مبینی تاکید کرد: این تفاهمنامه گام بزرگی در توسعه سلامت در جامعه میزبان و مهمان است و نفعی مشترک دارد که از هزینه‌های سنگین پیشگیری، درمان و نگهداری جلوگیری می‌کند.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->