حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران
سرخط خبرها

بررسی ۴٩٩ اثر از ٧۵ شهر در رویداد جایزه شهردار برتر خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۱۷۴۰۷
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۶
بررسی ۴٩٩ اثر از ٧۵ شهر در رویداد جایزه شهردار برتر خراسان رضوی
دبیر رویداد جایزه شهردار برتر خراسان رضوی گفت: هیئت داوران این رویداد با این ملاحظه که این جایزه عملکرد شخص شهردار را در بوته آزمون قرار می‌دهد میزبان ۴۹۹ اثر از ۷۵ شهر بود.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، محسن اکبرزاده در رویداد جایزه شهردار برتر استان خراسان رضوی اظهار کرد: شهر‌هایی که سهم عمده سکونت، اقتصاد و تمدن دیرپای بی‌زیان ما را در برگرفتند، پدیده‌هایی حساس و آسیب‌پذیر هستند که هرگونه کوته‌نگری درباره آنها بی‌هیچ واسطه‌ای خود را در جامعه پدیدار می‌سازد. همین شهر‌ها ظرف تحقق آرزوی مردمان و آبروی حکومت اسلامی هستند.

وی بیان کرد: داوری جایزه‌ای که شهرداران خراسانی را به قضاوت بنشینند باید چنین انگاره‌هایی را پاس بدارد. تجلیل از خلاقیت، نوآوری، خطرپذیری، حساب‌گری و دوراندیشی در شخصی که قبول کلیدداری شهر‌های خراسان را بر قامت خود پذیرفته، طریقی حق‌شناسنامه در تحقق آرزو‌های مردمان این سامان است.

اکبرزاده عنوان کرد: هیئت داوران این رویداد با این ملاحظه که این جایزه عملکرد شخص شهردار را در بوته آزمون قرار می‌دهد میزبان ۴۹۹ اثر از ۷۵ شهر بود. در نخستین رویداد توزیع آثار رسیده همنواختی مناسبی را از ۴۳ درصد در حوزه هوشمندسازی تا ۶۳ درصد در بازآفرینی شهری و کسب درآمد‌های پایدار متغیر نشان می‌دهد.

دبیر رویداد جایزه شهردار برتر خراسان رضوی افزود: ۶۵ درصد از کل آثار متعلق به شهر‌های کوچک درجه یک تا چهار، ۳۴ درصد شهر‌های متوسط پنج تا هفت و ۳۸ درصد شهر‌های بزرگ هشت به بالا است. برتری شهر‌های کوچک در میان آثار راه‌یافته به مرحله نامزدی تداوم دارد. آنچه در گزینش شهرداران در مباحث داوری برجسته شد، تمایز قایل شدن میان عملکرد شهردار و رویه‌های جاری و مرسوم شهرداری بود.

وی ادامه داد: بعد از پایش اولیه اطلاعات رسیده از دبیرخانه داوران طی یک برنامه ۱۲ ساعتی در ۲۱ اسفند در ۹ جلسه مجزا آثار را بررسی کردند. ۲۷ شهردار ۴۶ بار در مجموع محور‌های رویداد نامزد جایزه شدند، تعدادی برای یک محور و برخی برای بیش از یک محور در معرض نامزدی نهایی قرار گرفتند. پس از انتخاب نامزد‌ها داوران وارد مرحله رای‌گیری محرمانه شدند. در پایان داوری هر محور پاکت‌های آرای ۵ داور درون پاکت اصلی قرار گرفت و با امضای رئیس جلسه پاکت اصلی بسته شد تا نتایج نهایی برای اولین بار در روز اختتامیه به اعلام همگان برسد.

اکبرزاده با اشاره به اینکه در بسیاری از مواقع شهرداران به ویژگی‌های اقدام خود آگاه نبوده و شاید فروتنانه زحمات خود را کم جلوه دادند که در چنین رقابتی اثرگذار است. فقدان بهره‌گیری از استاندارد‌های کیفی و کمی در عملکرد ایشان وحود دارد که باید از طریق مطالعه و پژوهش رفع شود. اصرار برخی شهرداران بر یک یا دو حوزه عملکردی و فروگذاشتن دیگر وظایف محوله می‌تواند سبب عدم توازن سازمانی شود که باید به جد پرهیز کرد.

دبیر رویداد جایزه شهردار برتر خراسان رضوی اضافه کرد: توجه به اقدامات کوتاه‌مدت علیرغم تاثیرگذاری نباید با رها کردن اقدامات آینده صورت گیرد. تعامل با مردم در کنار تعامل موثر با سازمان‌ها و شهرداران دیگر ابزار توسعه در اختیار شهردار است که باید مورد بهره‌برداری قرار گیرد. هیات داوران امیدوار است در آینده با رشد کمی و کیفی در آثار مواجه شود که چنین چشم‌اندازی کاملا قابل انتظار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->