طرح پیشنهاد تشکیل کمیسیون تخصصی هوش مصنوعی در مجلس راهپیمایی «بشارت نصر» جمعه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) در سراسر کشور برگزار می‌شود دولت درباره اعمال تغییر در سازمان عشایر، باید با مجلس هماهنگ باشد ترامپ: ۴۸ ساعت آینده برای غزه حیاتی است رئیس مجلس: در دفاع از تمامیت ارضی ایران با کسی مماشات نمی‌کنیم احضار سفرا و روسای نمایندگی‌های اروپایی به وزارت خارجه ایران ۳۱۹ شهید و یکهزار و ۳۵۷ زخمی در حملات آمریکا ، انگلیس و اسرائیل به یمن هشدار یونیسف: هر ۱۷ دقیقه یک کودک در غزه کشته می‌شود خلیل الحیه: برای گفت‌وگویی مسئولانه و جدی با هدف توقف جنگ به مصر آمدیم نقشه پنهان اسرائیل برای درگیری با ترکیه فاش شد نتانیاهو : به جنگ ادامه می دهیم | محور ایرانی را شکست دادیم  پزشکیان: همواره در پی صلح و امنیت منطقه‌ای بوده‌ایم دیدار خداحافظی وزیر خارجه هند با سفیر ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با جمهوری ساحل عاج است کرملین به اروپا درباره مصادره غیرقانونی دارایی‌های روسیه هشدار داد قالیباف قانون تشدید مجازات جاسوسی را ابلاغ کرد پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی: بر نابودی حماس مصمم هستم رکوردزنی صادرات سلاح‌های انگلیسی به رژیم صهیونیستی ترامپ: تیم آمریکا برای مذاکرات غزه به مصر می‌رود | شوخی های تحقیر آمیز ترامپ با نخست وزیر کانادا + فیلم پاسخ عراقچی به اظهارات ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند یمن: فلسطینی‌ها در ۷ اکتبر عزت خود را بازیافتند رایزنی ترامپ با تیم مذاکره کننده آمریکا قبل از آغاز مذاکرات با حماس مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ به پایان رسید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) گزارش ارتش پاکستان از عملکرد جنگنده J۱۰ چینی
سرخط خبرها

مدودف از اتحادیه اروپا خواست خفه شود!

  • کد خبر: ۲۱۷۵۳۶
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۶
مدودف از اتحادیه اروپا خواست خفه شود!
مدودف درخواست اتحادیه اروپا از روسیه برای بازگرداندن طلا‌هایی که مدعی شده به رومانی تعلق دارد، رد کرده و آن را «گستاخی» دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، پارلمان اروپا روز پنجشنبه با تصویب قطعنامه‌ای از مسکو خواسته ۹۱.۵ تن طلا و مصنوعات فرهنگی را که در سال‌های ۱۹۱۶-۱۹۱۷ توسط رومانی به امپراتوری روسیه صادر شده بود، پس بفرستد.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت ملی روسیه در صفحه اجتماعی خود نوشت: من حتی نمی‌دانم چگونه به چنین وقاحتی پاسخ دهم. اتحادیه اروپا ۳۰۰ میلیارد دلار دارایی‌های روسیه را سرقت کرده و اکنون می‌خواهد روسیه طلای رومانی را پس بفرستد. چیزی نمی‌توانم بگویم جز اینکه خفه شوید!

پیشتر ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه خاطرنشان کرده بود که در ۱۹۳۵، شوروی بخشی از دارایی‌های با ارزش را به نشانه حسن نیت به رومانی پس فرستاده بود.

وی همچنین یادآور شد که شوروی تمام بدهی‌های رومانی را که به دلیل مشکلات و ویرانی در طول جنگ جهانی دوم در روسیه ایجاد کرد، زمانی که بخارست متحد آلمان نازی بود، بخشید.

زاخارووا در کانال تلگرام خود نوشت: این اقدام با وجود تمام جنایاتی بود که متحدان رومانیایی هیتلر در سرزمین ما مرتکب شدند. این کمتر از ۳۰۰ میلیون دلار غرامت نیست، یعنی اگر به پول امروز تبدیل شود، چیزی در حدود ۴ میلیارد دلار خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین ادامه داد، اگر بدهی رومانی به روسیه و شوروی را به شمش تبدیل کنیم، معال ۱۳۶۵ تا ۱۶۶۵ تن طلا می‌شود که ۲۰ تا ۲۵ برابر تمامی ذخایر طلای رومانی است که در ۱۹۱۶ تا ۱۹۱۷ به روسیه فرستاده شد.

زاخارووا همچنین ادعا کرد که رومانی اکنون از پلتفرم‌های روس‌هراسی مانند پارلمان اروپا استفاده می‌کند که آماده هر بهانه‌ای است تا بدهی‌های خیالی ۱۰۰ ساله خود را به مسکو تحمیل کند.

وی پیشنهاد کرد که درخواست بخارست ممکن است بخشی از تلاش ناامیدکننده برای اصلاح وضعیت اسفناک در اقتصاد ملی رومانی باشد که با اعتصاب گسترده کشاورزان در این کشور بدتر شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->