خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان سرپرست دفتر ارزیابی اثرات زیست‌محیطی منصوب شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان واریز حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان مشخص شد+ جدول و زمان واریز نقش پررنگ آموزش و پرورش در رفع کم‌تحرکی نسل جدید چطور ریاضی دانش‌آموزان را تقویت کنیم؟ سؤالات امتحان نهایی با رعایت استاندارد طرح شدند | وضعیت قطع برق در حوزه‌های امتحانی چطور خواهد بود؟ مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی: هیچ تغییری در محاسبه مبنای حقوق بازنشستگی صورت نگرفته است خراسان رضوی رتبه نخست اجرای طرح درمان ناباروری را در اختیار دارد
سرخط خبرها

معاون استاندار از کاهش سوانح جاده‌ای در خراسان رضوی خبرداد

  • کد خبر: ۲۱۹۲۹۴
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
معاون استاندار از کاهش سوانح جاده‌ای در خراسان رضوی خبرداد
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی مهم‌ترین اقدامات اجرا شده در استان پیرامون ارتقای ایمنی سفر‌های نوروزی را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جواد خدائی شنبه ۱۱ فروردین اظهار کرد: خوشبختانه قبل از برگزاری ایام نوروز و پذیرش زائران نوروزی، اقدامات خوبی در راستای ارتقای ایمنی این سفر‌ها انجام شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: برگزاری جلسات شورای راهبری کاهش تصادفات استان و تاکید بر استفاده از همه ظرفیت‌های استان در راستای کاهش حوادث و تلفات، استفاده از توان نیرو‌های بسیجی در همکاری پلیس راه استان و تقویت نظارت و کنترل محور‌های استان با بهره‌گیری از ۱۰۰ نفر نیرو به صورت روزانه و تقویت توان عملیاتی پلیس راه استان با اختصاص روزانه ۵۰ دستگاه خودرو از دستگاه‌های اجرایی به پلیس راه استان؛ بخشی از اقدامات اجرا شده است.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت دهیاران استان با استقرار خودرو‌های دهیاری با چراغ گردان در حاشیه محور‌های اصلی و پرتردد استان بویژه در ساعات عصر و شب، اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات سرعت در محور‌های استان با همکاری دستگاه قضایی و ارسال پیامک‌های هشداری و آموزشی از طریق تلفن همراه به کلیه رانندگان و سرنشینان در محور‌های ورودی استان «شمال جنوب و غرب استان»؛ گوشه‌ای دیگر از برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده برای مدیریت سفر‌های نوروزی بود که اجرا گردید.

خدائی با اشاره به اینکه بر اساس آمار نهایی اعلام شده توسط پلیس راه و پلیس راهور استان در حوزه‌ها تصادف و فوتی‌ها کاهش داشته‌ایم، تصریح کرد: تا پایان روز نهم فروردین مجموعا در بخش درون شهری در فقره تصادفات ۲۲ درصد کاهش، در تعداد متوفی ۳۰ درصد کاهش و در بخش برون شهری نیز تا پایان روز نهم فروردین ماه در تعداد فقره تصادف ۲۰ درصد کاهش و در تعداد متوفی ۳ کاهش داشته‌ایم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی تبیین کرد: در تحلیل تصادفات مهم‌ترین عامل شکل‌گیری، خودرو‌های سواری است که با ۸۳ درصد بیشترین سهم را دارند. در عوامل وقوع تصادفات هم عدم توجه به جلو با ۴۲ درصد بیشترین سهم و در نوع برخورد، عامل واژگونی با ۴۸ درصد بیشترین سهم را در محور‌های برون شهری استان داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->