کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

کنگره آمریکا: استفاده از Copilot ممنوع است

  • کد خبر: ۲۱۹۳۲۲
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۴
کنگره آمریکا: استفاده از Copilot ممنوع است
کارکنان کنگره ایالات متحده آمریکا دیگر نمی‌توانند در سیستم‌های دولتی خود از هوش مصنوعی کوپایلوت مایکروسافت استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر ارشد مجلس نمایندگان به کارمندان کنگره اعلام کرده که اکنون استفاده از این چت‌بات هوش مصنوعی رسماً ممنوع است.

ظاهراً، دفتر امنیت سایبری آمریکا کوپایلوت را، به‌دلیل امکان نشت داده‌های مجلس به سرویس‌های ابری غیرمجاز، یک خطر بالقوه تلقی کرده است. البته احتمالاً کارکنان کنگره می‌توانند با گوشی و لپ‌تاپ‌های شخصی خود از این هوش مصنوعی استفاده کنند، اما این چت‌بات در تمام دستگاه‌های ویندوزی که متعلق به کنگره هستند مسدود خواهد شد.

این اولین‌بار نیست که کنگره آمریکا برای حفظ امنیت داده‌های خود چت‌بات‌های هوش مصنوعی را ممنوع می‌کند؛ تقریباً یک سال پیش، کنگره محدودیت شدیدی برای استفاده از ChatGPT تعیین کرد. ChatGPT و کوپایلوت، هردو، از مدل‌های زبانی بزرگ OpenAI استفاده می‌کنند.

البته کنگره تنها استفاده از نسخه رایگان ChatGPT را در کامپیوترهای دولتی ممنوع کرد، اما به کارکنان خود اجازه داد از نسخه پولی، یعنی ChatGPT Plus، برای انجام تحقیقات استفاده کنند. این نسخه از ChatGPT از داده و حریم خصوصی کاربران بیشتر محافظت می‌کند.

مایکروسافت نیز گفته که نیاز کاربران دولتی به الزامات امنیتی بالاتر را تشخیص داده است. این شرکت، سال گذشته میلادی، نقشه راهِ ابزارها و خدماتی که برای استفاده دولتی درنظر گرفته شده بود – ازجمله سرویس Azure OpenAI برای کارهای محرمانه و نسخه جدید کوپایلوت در سرویس ۳۶۵ – را اعلام کرد. مایکروسافت گفته است که همه این ابزارها و خدمات دارای سطوح بالاتری از امنیت هستند که آن را برای مدیریت داده‌های حساس مناسب‌تر می‌کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->