زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی برخی دارو‌های دیابت می‌توانند آسم را مهار کنند
سرخط خبرها

رونق بالای عمل‌های زیبایی و گرایش متخصصان دیگر رشته‌های پزشکی به این بازار!

  • کد خبر: ۲۱۹۵۲۳
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۱
رونق بالای عمل‌های زیبایی و گرایش متخصصان دیگر رشته‌های پزشکی به این بازار!
درآمدهای بدون دغدغه در حوزه جراحی های زیبایی، باعث شده اغلب جامعه پزشکی دست از تخصص های خود بردارند و سراغ کارهای بدون استرس بروند.

به گزارش شهرآرانیوز، سال جدید برای جامعه پزشکی با چالش‌های تقریباً تکراری همراه خواهد بود که تقریباً به آنها عادت کرده است؛ مثل قصه تعرفه‌ها که همواره محل بحث بوده است. اما، در کنار چالش‌های تکراری که جامعه پزشکی را در تنگنا قرار داده است، مشکلاتی در حال رخ دادن است که می‌تواند به چالش اصلی پزشکی در کشور بدل شود.

گرایش به سمت انجام کار‌های زیبایی از سوی اغلب پزشکان رشته‌های مختلف و خالی ماندن صندلی برخی رشته‌های تخصصی، می‌تواند زنگ خطر پزشکی کشور در سال جدید باشد.

این موضوع، در آخرین نشست صمیمانه رئیس کل و معاونان سازمان نظام پزشکی با خبرنگاران در سال ۱۴۰۲ مطرح شد.

آمار جهانی اعمال جراحی زیبایی نشان دهنده این است که جراحان پلاستیک، ۳۱ درصد از اعمال جراحی را در مطب و کلینیک انجام می‌دهند و ۲۰ درصد در مراکز جراحی محدود انجام می‌شود، ولی در ایران تسهیلات مطبی و کلینیکی برای انجام اعمال جراحی زیبایی توسط جراحان پلاستیک تعریف نشده است که به نظر بایستی برای آن چاره اندیشی شود.

افزایش تقاضا برای عمل‌های زیبایی یک معضل جهانی است

بابک نیکومرام رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، با عنوان این مطلب که تقاضای جهانی برای اعمال جراحی زیاد شده است، گفت: قسمت مهمی از آن به خاطر تبلیغات گسترده در فضای مجازی است و به کشور ما هم محدود نمی‌شود. اما نکته این است که بعضی کشور‌ها آن را مدیریت کرده و قوانین و گایدلاین‌هایی به روز و کارآمد با کمک انجمن‌های مرتبط برای مدیریت اعمال جراحی زیبایی و حفظ سلامت مردم تدوین نموده اند که در کشور ما متأسفانه این گایدلاین‌ها وجود ندارد و برای آن برنامه ریزی نشده است.

کاهش سن متقاضیان عملهای زیبایی در کشور نگران کننده است

رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران ادامه داد: در همین حال، کاهش سن متقاضیان اعمال جراحی زیبایی در کشور، یکی از چالش‌های حوزه سلامت تلقی می‌شود که متأسفانه از آن عدول کرده‌ایم؛ به طوری که سن مورد تأیید جراحان پلاستیک و زیبایی برای انجام عمل زیبایی، حداقل ۱۸ سالگی است، اما امروزه به لحاظ علمی این سن کاهش یافته و دختران از ۱۴ سالگی و پسران پس از ۱۶ سالگی شرایط عمل را دارند؛ هرچند که سن تنها یک فاکتور است و عوامل دیگری همچون رشد سنی، جسمی، روانی و تکامل روحی و شخصیتی و…، نیز در این زمینه تأثیرگذارند.

وی افزود: گرایش روزافزون به سمت انجام اعمال جراحی زیبایی در کشور در بین گروه‌های سنی مختلف، دست به دست هم داده تا پزشکان با تخصص‌های مختلف، وارد کارزار انجام عمل زیبایی شوند و از رشته‌ای که تخصص آن را دارند، دست بکشند و همین موضوع می‌تواند به چالش اصلی در پزشکی تبدیل شود.

نیکومرام عنوان کرد:در حال حاضر، انجام اعمال زیبایی توسط خیلی از پزشکان صورت می‌گیرد که شاید نیاز نباشد وارد این عرصه شوند؛ اما درآمد خوب آن و استقبال روزافزون به انجام عمل‌های زیبایی، دست به دست هم داده تا شاهد این واقعیت تلخ باشیم که امروزه در اغلب مطب‌ها، این قبیل اعمال زیبایی به وفور انجام می‌شود.

کدام پزشکان میتوانند عمل های زیبایی انجام دهند؟ 

سید نجات حسینی نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، گفت: به عموم مردم آگاهی بدهیم که جراحان فوق تخصص پلاستیک و زیبایی، تنها کسانی هستند که به صورت قانونی می‌توانند انواع جراحی لیپوساکشن و لیپوماتیک را انجام دهند؛ چرا که در طول دوره سه ساله این آموزش‌ها را دیده‌اند و هر کسی نمی‌تواند بدون داشتن مدرک فوق تخصص جراحی پلاستیک این اعمال جراحی را انجام دهد.

وی ادامه داد: متأسفانه اخیراً مشاهده شده برخی افراد غیر فوق تخصص و برخی تکنسین‌ها و…، به وسیله تبلیغات فریبنده و عکس‌های برهنه و پیشنهاد قیمت پایین، انواع عمل لیپوساکشن و…، را با همکاری مراکز جراحی انجام می‌دهند که به دلیل اینکه در این حوزه آموزش و دوره لازم را ندیده‌اند، بیمار دچار عوارض مختلف شدید شده و حتی منجر به مرگ فرد می‌شود. در چنین شرایطی، پزشکان متخصص ما روز به روز از حوزه درمان خارج شده و وارد کار‌های جانبی می‌شوند. به طوری که متخصص داخلی یا متخصص طب اورژانس، مطب زیبایی زده است.متخصص قلب، وارد کار بوتاکس شده که درآمد بیشتری دارد و جراح قلب، ماموپلاستی‌ می‌کند. این در حالی است که بیماران زیادی در صف جراحی عمل قلب هستند؛ بنابراین نه تنها پزشکان عمومی بلکه پزشکان متخصص هم به این جرگه اضافه می‌شوند. برخی متخصص‌ها از فیلد درمان خارج شده و به کاشت مو و بوتاکس روی آورده‌اند.

نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران متذکر شد: پزشکان عمومی ما کاشت مو و بوتاکس‌ می‌کنند. برای هر کاشت مو حداقل ۲۰ میلیون هزینه دریافت می‌کنند اگر پزشک عمومی ما روزی دوتا کاشت مو انجام دهد آیا رغبتی می‌ماند که بیاید و برای مریض نسخه بپیچد.این اتفاقات ناخوشایند در پزشکی، نتیجه سیاست‌های اشتباه وزارت بهداشت است که نمی‌تواند از جامعه پزشکی حمایت کند و اجازه ندهد شرایط به گونه‌ای پیش برود که پزشکان کشور با تخصص‌های مختلف، وارد کار زیبایی شوند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->