دردسر استقلال بخاطر مدافع تراکتور تاریخ و ساعت استقلال و تراکتور در سوپرجام | آبی‌ها پیروز جنگ روحیه افزایش سهمیه فوتبال ایران در لیگ‌های آسیایی تجمع هواداران پرسپولیس مقابل باشگاه (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) + ویدیو گزارش مارکا درباره گلر جدید استقلال | مرد مطمئن با قیمت صفر در تهران! تاریخ و ساعت بازی لیورپول و کریستال‌پالاس | شاگردان اسلات به دنبال سوپرجام ترکیب احتمالی تراکتور و استقلال در فینال سوپرجام | فرار به سوی پیروزی اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟ قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور
سرخط خبرها

شرط ژاوی برای بقا در نیوکمپ

  • کد خبر: ۲۱۹۶۴۵
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵
شرط ژاوی برای بقا در نیوکمپ
سرمربی ۴۴ ساله بارسلونا در صورتی که خواسته‌هایش برآورده شود، حاضر است درباره تصمیمش برای جدایی از این تیم تجدیدنظر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ژاوی هرناندس اخیراً اعلام کرد که در پایان فصل جاری از سمت سرمربیگری بارسلونا کناره‌گیری خواهد کرد، اما عملکرد خوب بارسلونا در بازی‌های اخیر باعث شده تا مدیران باشگاه به فکر متقاعد کردن او برای ماندن روی نیمکت این تیم بیفتند. روزنامه «موندو دپورتیوو» چاپ کاتالونیا خبر داد، خوان لاپورتا (رئیس باشگاه بارسلونا)، دکو (مدیر ورزشی تیم بارسلونا) و رافا یوسته (نایب رئیس ورزشی باشگاه بارسلونا) می‌خواهند ژاوی تا پایان ماه ژوئن ۲۰۲۶ هدایت بارسا را برعهده داشته باشد، اما تا به این لحظه این مربی اسپانیایی حاضر به تجدیدنظر در تصمیمش نشده است.

طبق این گزارش؛ ژاوی نمی‌خواهد پس از پایان فصل جاری سرمربی بارسا بماند، اما ممکن است نظرش را تغییر دهد، اما به شرطی که باشگاه به او تضمین دهد بازیکنان سطح بالایی را به خدمت بگیرد. اولویت ژاوی خرید دو بازیکن سطح بالا است و مدنظر او جذب برناردو سیلوا هافبک منچسترسیتی و خرید یاشوا کیمیش هافبک دفاعی بایرن مونیخ یا مارتین زوبیمندی هافبک دفاعی رئال سوسیه‌داد است.

«موندو دپورتیوو» همچنین گزارش داد؛ خوان لاپورتا امیدوار است بتواند بازیکنان مدنظر ژاوی را در تابستان پیش‌رو به خدمت بگیرد و هدف بلندمدت او هم جذب ارلینگ هالند در تابستان ۲۰۲۵ برای جانشینی روبرت لواندوفسکی است. بر اساس این گزاش؛ برناردو سیلوا بند فسخ ۵۰ میلیون یورویی در قراردادش در صورت داشتن پیشنهاد از بارسا دارد.

بارسلونا در حال حاضر با ۶۷ امتیاز در رده دوم جدول رده‌بندی لالیگا است و با رئال مادرید صدرنشین هشت امتیاز اختلاف دارد. شاگردان ژاوی هرناندس در مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا هم باید با پاری‌سن‌ژرمن دیدار کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->