مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

حمله پهپادی به پایگاه «التنف» آمریکا در سوریه (۱۴ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۱۹۷۳۲
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴
حمله پهپادی به پایگاه «التنف» آمریکا در سوریه (۱۴ فروردین ۱۴۰۳)
منابع محلی سوری اعلام کردند که پایگاه آمریکایی‌ها در منطقه التنف در شرق سوریه، روز سه‌شنبه، مورد حمله یک پهپاد انتحاری قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع محلی تاکید کردند که پهپاد انتحاری شبانه پایگاه آمریکایی‌ها در مرز اردن را هدف قرار داد، بدون اینکه جزئیاتی درباره مسؤولیت این حمله منتشر شود.

به ادعای همین منابع، نیروهای آمریکایی این پهپاد را در منطقه بیابانی اطراف پایگاه پیش از رسیدن به هدف سرنگون کردند.

این در حالی است که سوریه هر از گاهی شاهد حملات به پایگاه‌هایی است که ارتش آمریکا در آن مستقر است، از جمله این پایگاه‌ها که هدف حملات پهپادهای ناشناس و موشک‌های زمین به زمین قرار گرفته‌اند می‌توان به پایگاه التنف و پایگاه منطقه المالکیه (شرق) در مرز با عراق و نیز پایگاهی در استان الحسکه و منطقه الشدادی (شمال شرقی) اشاره کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->