عراقچی: ایران وارد مذاکرات مستقیم با آمریکا نمی‌شود ارتش: اگر دشمنان تعرضی نسبت به سرزمین ایران کنند، پاسخ پشیمان کننده دریافت خواهند کرد پزشکیان: نوروز فرصتی برای تقویت همفکری و برادری میان کشور‌های اسلامی است سردار حاجی‌زاده به آمریکایی‌ها هشدار داد سردار سلامی: دشمنان ایران از حوادث ۴۵-۴۶ سال گذشته درس عبرت نگرفتند عراقچی: پاسخ ایران به دست آمریکایی‌ها رسیده است هشدار ایران به آمریکا فرود اضطراری هواپیمای رژیم صهیونیستی در ترکیه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مارین لوپن مجرم شناخته شد بقائی: خشونت، خشونت می‌زاید و صلح، صلح می‌آفریند سخنگوی وزارت خارجه به تهدید ضدایرانی ترامپ واکنش نشان داد پزشکیان: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را عملیاتی می‌کنیم رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است آیت‌الله علم‌الهدی: در برخورد با منکرات، هیچ عذری از هیچ مسئولی پذیرفتنی نیست | توسعه فساد، عامل خسارت به سرمایه معنوی جامعه تبریک پزشکیان به مردم ایران به مناسبت عید فطر تنها راه صیانت از پول ملی، ارتقای حکمرانی ریال است فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می‌شود اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه شوال رویت شد | فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) عید سعید فطر است ترامپ ضمن تهدید مجدد کشورمان: در حال مذاکره با ایران هستیم پیام قالیباف به کشورهای اسلامی به مناسبت فرا رسیدن عید فطر طرح رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات آتش‌بس در غزه چیست؟ (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) سبک، سریع، دقیق و مرگبار| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از جزئیات سلاح جدید یگان‌های تکاوری ارتش و سپاه پزشکیان عید سعید فطر را به سران و مردم کشورهای اسلامی تبریک گفت نخست‌وزیر لبنان با ولیعهد سعودی دیدار کرد(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) قانون دوره ششم شورا‌های شهر تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد عارف: تحقق شعار سال نیازمند حفظ آرامش و امنیت کنونی در کشور است
سرخط خبرها

دبیر ستاد انتفاضه و قدس: حضور در راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۳ اهمیت ویژه‌ای دارد

  • کد خبر: ۲۱۹۸۱۵
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱
دبیر ستاد انتفاضه و قدس: حضور در راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۳ اهمیت ویژه‌ای دارد
رمضان شریف گفت: شرکت در راهپیمایی روز قدس امسال به دلیل ظلم و جوری که صهیونیست‌ها با حمایت آمریکایی‌ها داشته اند شرایط ویژه تری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، رمضان شریف، دبیر ستاد انتفاضه و قدس در رابطه با اهمیت حضور مردم در روز جهانی قدس گفت: دور اندیشی امام راحل در خصوص حمایت امت اسلامی از مسئله فلسطین و ظلمی که صهیونیست‌ها به این مردم مظلوم و امت اسلامی داشتند و همچنین ابتکار امام در نام گذاری روز جهانی قدس که منشا خیر و برکات زیادی برای موضوع زنده نگه داشتن راهبرد فلسطین و جلوگیری از فراموشی آن است یک موضوع بسیار مهم است که پرچمداری آن توسط حضرت امام (ره) و تدابیر مقام معظم رهبری که همواره تاکید آن‌ها بر با شکوه برگزار کردن روز جهانی قدس را یاد آوری می‌کند.

رمضان شریف در رابطه با جایگاه روز جهانی قدس در کشور ما گفت: در ۴۵ سال گذشته دومین راهپیمایی ملی و سراسری ما راهپیمایی روز قدس بوده است که در زمان‌های مختلف و مسائل مختلف موجود در کشور روز جهانی قدس همواره در دستور کار مردم مسلمان بوده است. روز جهانی قدس امسال به جهت اینکه ۶ ماه از عملیات طوفان و الاقصی میگذرد و شاهد مقاومت و صبر و استقامت و مبارزه مردم فلسطین و درسی که این امت اسلامی به مردمان دیگر دادند و از طرفی ظلم و جور صهیونیست‌ها با حمایت مستقیم آمریکایی‌ها داشته اند شرایط ویژه تری دارد و شاهد یک وضعیت جدیدی در دنیای امروز هستم.

رمضان شریف ادامه داد: افکار عمومی جهان امروز نفرت ویژه‌ای از صهیونیست‌ها دارند و همدردی بیشتری را با مردم فلسطین دارند. جا دارد که در این شرایط حساس سال جاری ایران اسلامی که مبدع روز جهانی قدس بوده است، این روز را به صورت متفاوت تری تجربه کند و یک پیام معنا دار تری را به دنیا مخابره کند تا درستی راهبرد جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب نشان داده شود.

دبیر ستاد انتفاضه و قدس در رابطه با شعار امسال این روز و ارتباط آن با عملیات طوفان و الاقصی گفت: ما نمیتوانیم موضوع طوفان الاقصی را در شعارمان نگنجانیم، بالاخره بزرگترین شکست تاریخی را به صهیونیست‌ها وارد کرده است بنابراین شعار امسال را روز جهانی قدس از طوفان الاقصی تا طوفان الاحرار نام گذاری شده است که همه آزادگان دنیا از این آرمان حمایت می‌کنند و خشم و نفر خود را از صهیونیست‌ها نشان می‌دهند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->