اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترور خبرنگاران، حربه اسرائیل برای طولانی‌کردن جنگ در غزه سفیر پاکستان در تهران: مصمم به ارتقای حجم مبادلات تجاری با ایران به ۱۰ میلیارد دلار هستیم پزشکیان خبر داد: جلوگیری از سوزاندن ۷۰۰ میلیون دلار ثروت ملی در سال لاریجانی: توجه به مسائل منطقه‌ای راهبرد جمهوری اسلامی در امنیت ملی است دو تیم تروریستی در شمال و جنوب سیستان و بلوچستان متلاشی شدند صدراعظم آلمان: برگزاری نشست آلاسکا «خبر خوبی» بود سخنگوی وزارت خارجه: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
سرخط خبرها

بررسی آمادگی های استان ها برای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی

  • کد خبر: ۲۲۰۰۴
  • ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۹
بررسی آمادگی های استان ها برای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی
آمادگی های استان ها برای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در نشست ویدئو کنفرانس وزیر کشور با استانداران سراسر کشور بررسی شد

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر کشور با تصریح بر مشارکت همه دستگاه های عضو ستاد ملی مدیریت کرونا در اجرای طرح، مسئولیت اجرای طرح را بر عهده کمیته اجتماعی انتظامی ستاد بر شمرد و گفت: آقای ذوالفقاری به عنوان رئیس این کمیته، مسئول راهبری اجرای طرح و سخنگوی طرح در سطح ملی خواهد بود و در هر استان هم یک سخنگوی طرح تعیین خواهد شد.

 

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور عصر امروز ششم فروردین ماه در نشست ویدئو کنفرانس با استانداران و روسای ستادهای استانی مدیریت بیماری کرونا، آمادگی های استان ها برای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی (کاهش زنجیره انتقالی بیماری کرونا) را بررسی کرد.

 

بنا بر این گزارش در این نشست ویدئو کنفرانس که با حضور فرمانده ناجا، معاون دادستان کل کشور و معاونین وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صنعت، معدن و تجارت، وزارت کشور و در هر یک از استان ها با حضور استاندار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، فرمانده انتظامی و دادستان آن استان برگزار شد، ضمن تشریح ابعاد و چارچوب های طرح کاهش زنجیره انتقالی بیماری کرونا، نقطه نظرات و پیشنهادات استان ها مورد بررسی قرار گرفت.

 

در این نشست، نائب رییس شوراى عالى مدیریت بحران کشور ضمن تشکر از همراهی های مردم در مسیر مدیریت بیماری کرونا و تقدیر از تلاش همه استان ها در این مسیر، گفت: علی‌رغم برخی نارسائی‌ها، بحمدالله برآیند اقدامات دستگاه های مختلف، تاکنون چه در عرصه درمان، چه در عرصه تأمین اقلام و کالاهای مورد نیاز مردم و چه از نظر تعامل با افکار عمومی، در مجموع قابل قبول و مناسب است.

 

رحمانی فضلی، با مرور روند تصویب طرح به عنوان گام جدید فعالیت ها در روند مدیریت بیماری کرونا که بر اساس پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دنبال شده است، تاکید کرد؛ طرح پس از آنکه مورد تایید نهائی ریاست جمهوری، قرار گرفت، از سوی وزارت کشور اطلاع رسانی خواهد شد.

 

وزیر کشور با تصریح بر مشارکت همه دستگاه های عضو ستاد ملی مدیریت کرونا در اجرای طرح، مسئولیت اجرای طرح را بر عهده کمیته اجتماعی انتظامی ستاد بر شمرد و گفت: آقای ذوالفقاری به عنوان رئیس این کمیته، مسئول راهبری اجرای طرح و سخنگوی طرح در سطح ملی خواهد بود و در هر استان هم یک سخنگوی طرح تعیین خواهد شد.

 

رحمانی فضلی با اطمینان خاطر به مردم مبنی بر اینکه پیش از اجرای طرح اطلاع رسانی لازم صورت خواهد گرفت، بر تلاش حداکثری صدا و سیما و سایر رسانه ها برای انعکاس دقیق طرح و پیگشیری از بروز هرگونه نگرانی در مردم تأکید کرد.

 

وزیر کشور در همین زمینه با اشاره به اهمیت همکاری مردم در اجرای طرح خاطرنشان کرد: مرکز ثقل و قدرت واقعی اجرای طرح مردم هستند و هر تلاشی در اجرای این طرح، صرفاً در راستای صیانت از سلامت و امنیت مردم خواهد بود.

 

همچنین در این جلسه نیز علیرضا رزم‌حسینی، استاندار خراسان رضوی در مورد تعطیلی‌ ادارات، آموزش و پرورش و آموزش عالی، محدودیت‌های روز طبیعت و محدودیت ها و ممنوعیت های تردد پیشنهاداتی را به وزیر کشور ارائه کرد.

 

شایان ذکر است فرمانداران ٤٣٠ شهرستان کشور همزمان از طریق ویدئو کنفرانس این جلسه را مشاهده و مستقیماً در جریان سیاست‌هاى وزارت کشور در این زمینه قرار گرفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->