شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

نسخه دست‌نویس «شرلوک هولمز»‌ به حراج گذاشته می‌شود

  • کد خبر: ۲۲۰۳۲۲
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
نسخه دست‌نویس «شرلوک هولمز»‌ به حراج گذاشته می‌شود
یک نسخه دست‌نویس از داستان «شرلوک هولمز» به زودی به مزایده گذاشته خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حراجی «ساتبیز» در نیویورک مجموعه‌ای از کتاب‌ها از جمله چندین نسخه نخست کمیاب همچون تنها نسخه دست‌نویس باقی‌مانده از «نشانه چهار»، دومین رمان از مجموعه داستان‌های «شرلوک هولمز» نوشته «سر آرتور کانن دویل» را به مزایده خواهد گذاشت.

«آرت‌نت» نوشت، حراج «هفته کتاب» ساتبیز در فاصله یازدهم تا بیست و ششم ژوئن برگزار خواهد شد. برآورد می‌شود که نسخه دست‌نوشته «شرلوک هولمز» به قیمت ۸۰۰،۰۰۰ دلار تا ۱.۲ میلیون دلار فروخته شود. اگر این دست‌نوشته به قیمت پیش‌بینی‌شده فروخته شود رکورد گران‌ترین دست‌نوشته «کانن دویل» را جابه‌جا خواهد کرد. در حال حاضر گران‌ترین نسخه‌دست‌نوشته این نویسنده «سگ باسکرویل» محسوب می‌شود که در سال ۲۰۲۱ در یک حراجی به قیمت ۴۲۳،۰۰۰ دلار فروخته شد.

نسخه دست‌نوشته «نشانه چهار» که به زودی به مزایده گذاشته خواهد شد، یکی از معدود رمان‌های دست‌نوشته «دویل» است که هنوز در مجموعه‌های خصوصی نگهداری می‌شود و «ساتبیز» از آن به عنوان مهم‌ترین دست‌نوشته «دویل» یاد کرده که تاکنون در حراجی ارائه شده است.

«نشانه چهار» دومین رمان بلند از مجموعه داستان‌های مربوط به شخصیت «شرلوک هولمز» است، که «دویل» آن را در سال ۱۸۸۹ درحالی که هنوز در «پورتسموث» به عنوان پزشک مشغول فعالیت بود به سفارش ماهنامه «لیپینکات» نوشت. در این نسخه دست‌نویس اصلاحاتی وجود دارد که با استفاده از جوهر سیاه توسط «دویل» و ویراستار ماهنامه انجام شده است.

علاوه بر «نشانه چهار» بیش از ۴۰ کتاب و دست‌نوشته کمیاب دیگر نیز در حراجی پیش روی «ساتبیز» ارائه خواهد شد که از جمله آنها به یک نسخه از «سرود کریسمس» (۱۸۴۳) نوشته «چارلز دیکنز» می‌توان اشاره کرد که دو روز قبل از انتشار رمان توسط «دیکنز» امضا شده است. همچنین نسخه‌های اول از رمان «گتسبی بزرگ» (۱۹۲۵) نوشته «اف اسکات فیتز جرالد» و «جادوگر شهر از» نوشته «ال. فرانک باوم» به مزایده گذاشته خواهند شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->