آیت الله علم الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: ایران متجاوزان را تنبیه خواهد کرد

  • کد خبر: ۲۲۰۶۷۸
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۲
امیرعبداللهیان: ایران متجاوزان را تنبیه خواهد کرد
وزیر خارجه ایران در دیدار مقام ارشد یمنی و با اشاره به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در سوریه، گفت تهران علاوه بر اقدامات قانونی و بین‌المللی، متجاوزان جنایتکار را پاسخگو و تنبیه خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «حسین امیرعبداللهیان» که به عمان سفر کرده است، روز یکشنبه با «محمد عبدالسلام» سخنگو و رئیس هیات مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه ایران در این دیدار با تجلیل از حمایت شجاعانه ملت یمن از ملت مظلوم فلسطین، آن را برآمده از غیرت اسلامی و شرافت والای انسانی ملت یمن در حمایت از مظلومان فلسطینی دانست و سلام و تحیات دولت و ملت ایران را به رهبران دولت نجات ملی و ملت بزرگ و غیور یمن ابلاغ کرد.

امیرعبداللهیان با تشکر از ابراز همدردی و اعلام همبستگی دولت نجات ملی یمن با ایران در خصوص اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی علیه ساختمان دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و به شهادت رساندن مستشاران نظامی ضدتروریسم ایران، این اقدام رژیم صهیونیستی را حمله‌ای تروریستی با استفاده از هواپیما و موشک‌های ساخت آمریکا دانست و افزود تردیدی نیست که جمهوری اسلامی ایران علاوه بر اقدامات قانونی و بین‌المللی بعمل آمده، با استفاده از حقوق شناخته شده خود در چارچوب حقوق بین‌الملل، متجاوزان جنایتکار و متجاوز را پاسخگو و تنبیه خواهد کرد.

حمایت غرب از جنایات رژیم صهیونیستی

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران، مخالفت آمریکا، انگلیس و فرانسه با بیانیه محکومیت رژیم صهیونیستی در شورای امنیت سازمان ملل در خصوص حمله رژیم صهیونیستی به مکان دیپلماتیک ایران در دمشق را نشانه روشن نفاق سیاسی و نیز حمایت آشکار آنها از جنایات و ماجراجویی‌های رژیم صهیونیستی و تشویق به توسعه دامنه بی ثباتی و ناامنی در منطقه دانست. 

امیرعبداللهیان، روابط ایران و عربستان را در حال پیشرفت و رو به توسعه ارزیابی کرد و با اعلام حمایت جمهوری اسلامی ایران از روند گفتگو‌های صلح در یمن، حملات آمریکا و انگلیس به یمن را نقض حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور و در چارچوب حمایت تمام عیار آنها از تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم و مقاوم فلسطین توصیف کرد. 

محمد عبدالسلام نیز با ابراز خرسندی از این دیدار، همبستگی کامل دولت نجات ملی و ملت یمن با جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن تعدادی از مستشاران نظامی ایران در دمشق را اعلام کرد.

وی حمایت دولت نجات ملی و ملت یمن از ملت مظلوم فلسطین را دارای ابعاد اسلامی، اخلاقی، انسانی و همچنین حمایت از امنیت ملی عربی و اسلامی دانست و گفت اگر رژیم صهیونیستی در این جنگ پیروز شود، از امنیت ملی عربی و اسلامی و امنیت در دریای سرخ نیز چیزی باقی نخواهد ماند، فلذا موضع و اقدام دولت نجات ملی علیه اهداف صهیونیستی در دریای سرخ، از حمایت قاطع ملت یمن نیز برخوردار است.

یمن در مقابل حملات آمریکا دست‌بسته نیست

سخنگوی دولت نجات ملی یمن افزود: «ما در تماس‌ها و گفت‌گو‌های خود با مقامات کشور‌های مختلف جهان اطمینان دادیم که کشتی‌های این کشور‌ها در دریای سرخ از ناحیه یمن در معرض هیچ تهدیدی نیستند و در این زمینه نیز هیچ اشتباهی از جانب ما رخ نداده است و ما در عمل ثابت کردیم که تبلیغات آمریکا و رژیم صهیونیستی و متحدان آنها علیه دولت نجات ملی یمن دروغ و بی اساس است».

محمد عبدالسلام با تجلیل از حمایت ویژه و برجسته جمهوری اسلامی ایران از ملت فلسطین و محور مقاومت، گفت دلیل فشار‌ها و حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی و محور همسوی آنها علیه ایران، همین موضع شرافتمندانه و حمایت متمایز و برجسته ایران از فلسطین و محور مقاومت است.

رئیس هیات مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن همچنین با تشریح آخرین تحولات روند سیاسی یمن گفت: «هدف آمریکا از حملات علیه یمن، تشدید فشار بر ملت یمن از طریق تشدید مشکلات اقتصادی و درمانی و انسانی بر ملت یمن است و دولت نجات ملی یمن در مقابل این حملات متجاوزانه آنها دست بسته نمانده و هشدار‌های لازم را داده است و ملت یمن از مواضع اصولی خود هرگز کوتاه نخواهد آمد».

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->