حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سردار شریف: حماقت رژیم صهیونیستی قطعاً مجازات پشیمان‌کننده‌ای در پی خواهد داشت

  • کد خبر: ۲۲۰۶۲۰
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
سردار شریف: حماقت رژیم صهیونیستی قطعاً مجازات پشیمان‌کننده‌ای در پی خواهد داشت
سخنگوی سپاه پاسداران گفت: همان‌‎طورکه فرمانده کل قوا تاکید کردند حماقت رژیم صهیونیستی به خاطر این اقدام وحشیانه، قطعاً مجازات پشیمان‌کننده‌ای در پی خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار رمضان شریف در مراسم گرامیداشت «شهدای راه قدس» در اهواز، اظهار کرد: سردار زاهدی ۴۸ ساعت قبل از شهادتش در جمع هم‌رزمانش گفته بود بهترین هدیه‌ای که با شهادتم نصیبم می‌شود ملاقات با شهید حاج قاسم سلیمانی است.

وی افزود: همان‌طورکه فرمانده کل قوا تاکید کردند حماقت رژیم صهیونیستی به خاطر این اقدام وحشیانه، قطعاً مجازات پشیمان‌کننده‌ای در پی خواهد داشت.

‌سخنگوی سپاه پاسداران با اشاره به وضعیت جنگ غزه، اظهار کرد: مردم غزه در شرایط بسیار سختی به‌سر می‌برند، اما باوجود این فشارها، اتکای آن‌ها به خدا، تمسک به قرآن و روحیه مقاوم و جانفشانی رزمندگان حماس و دیگر رزمندگان جبهه مقاومت تمام محاسبات دشمن را بهم ریخته است.

وی افزود: صهیونیست‌ها با امپراتوری رسانه‌ای خود در اذهان عمومی دنیا تبلیغ و ترویج شایعه می‌کردند که شعار‌های روز قدس چه فایده‌ای دارد؟ اما همگان امسال پاسخ خود را در قبال این پرسش دریافت کردند.

شریف یادآور شد: در ۴۵ سال اخیر، روز قدس در کشور‌های اسلامی گرامی داشته می‌شد، اما امسال سیل خروشان مردم در شهر‌های مختلف جهان در محکومیت رژیم صهیونیستی را شاهد بودیم که به خیابان‌ها آمدند. هیمنه و اقتدار پوشالی صهیونیست‌ها با طوفان‌الاقصی از بین رفت و این نقطه سقوط رژیم منحوس کودک‌کش و اقتدار رزمندگان فلسطینی به عقب باز نخواهند گشت.

سخنگوی سپاه پاسداران ادامه داد: آمریکا با تناقض‌گویی و نفاق، در پیش چشم جهانیان با هواپیما‌های جنگی برای رژیم مفلوک صهیونیستی سلاح و مهمات، تجهیزات و جنگ‌افزار نظامی می‌فرستد و از طرف دیگر از طریق هوایی آذوقه برای مردم غزه ارسال می‌کند، اما خباثت و ادعا‌های دروغین آمریکا برای افکار عمومی جهان ثابت و روشن شده است.

وی تاکید کرد: امروز به برکت امامین انقلاب اسلامی، راهبرد جمهوری اسلامی با پافشاری بر آرمان فلسطین، جهانی شده و یقین داریم طبق وعده قرآنی پیروزی از آن جبهه حق است. امروز جلوه‌های نصرت خدا کاملاً آشکار است. اگر ارتش صهیونیستی در جنگ‌های دیروزش با کشور‌های عربی به‌ویژه در آخرین آن یعنی جنگ شش‌روزه بر کل کشور‌های عربی پیروز شد، اما خداوند را شاکریم امروز وعده‌های حتمی او بر پیروزی رزمندگان اسلام و مجاهدین راه قدس عینیت یافته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->