خراسان رضوی، بنیان‌گذار پویش ملی «باسواد ۱۴۰۴» | اعلام آثار برگزیده در ۷ دی‌ماه ۱۴۰۴ زلزله، کازرون در استان فارس را لرزاند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری نخستین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان در مشهد توزیع ۴۰ میلیارد تومان بسته تحصیلی بین دانش‌آموزان نیازمند خراسان رضوی اساسنامه مدرسه مجازی توسط وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد حدود ۸۲ درصد خودکشی‌ها در سنین زیر ۵۰ سال رخ می‌دهد افزایش مصرف محصولات دخانی الکترونیکی در جامعه دستگیری ۱۲ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد: هزار مدرسه در حال ساخت برای توسعه عدالت آموزشی از انفجار چاه‌ها تا فروپاشی سفره‌ها دانستنی هایی درباره انواع پنیر و  کاربرد آن‌ها  در رژیم غذایی روزانه مان | پنیر خودت را  بردار کمبود این ۷ ویتامین شما را دربرابر ویروس‌ها بی‌دفاع می‌کند چرا باید بادام را به صبحانه کودکان اضافه کنیم؟ مشکلات چشمی دوره سالمندی را بیشتر بشناسیم وزیر آموزش و پرورش: ساخت هزار مدرسه در دستور کار وزارت است هشدار درباره استفاده از ماده محکم کننده در کاشت ناخن رشد آمار ۳ درصدی رتبه‌آوری دانش‌آموزان ۴ دهک اول در کنکور کلاهبرداری با هویت بازیگر معروف | همسر سابق در دام پلیس فتا صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید بارش در شمال کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) سرویس رایگان مدارس برای دانش‌آموزان استثنائی واکنش آموزش و پرورش به طرح مجلس برای ورود کودکان به مدرسه از ۵ سالگی نامه کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش به رئیس جمهور: با ادغام صندوق فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری مخالفیم شهروندان مشهدی به هشدار خودمراقبتی محیط زیست توجه کنند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ انجام شد نحوه اطلاع‌رسانی در مورد پرونده‌های مطالبات تأمین اجتماعی اعلام شد مسئولان آمریکا از مردم خواستند این نوع بستنی را مصرف نکنند طرح طبقه‌بندی معلمان اجرا شد چگونه فرزندتان را پرانرژی راهی کلاس کنید؟
سرخط خبرها

گلریزان ۶ میلیارد تومانی طلافروشان مشهدی برای آزادی زندانیان

  • کد خبر: ۲۲۰۷۲۶
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۷
گلریزان ۶ میلیارد تومانی طلافروشان مشهدی برای آزادی زندانیان
رئیس اتحادیه صنف طلا، نقره و جواهر مشهد گفت: طلافروشان این کلانشهر برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد ۶۰ میلیارد ریال گلریزان کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف تقی‌زادگان با اعلام این خبر افزود: آیین گلریزان امروز با حضور ۴۰۰ نفر از اعضای این اتحادیه و برخی از روسای اتحادیه‌های دیگر شهر مشهد، رئیس کل دادگستری خراسان رضوی، معاون اداره کل تعزیرات، مدیر کل زندان‌ها و رئیس ستاد دیه استان و برخی از خادمان بارگاه منور رضوی و اهالی رسانه برگزار شد.

وی بیان کرد: این افراد برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد مبالغ زیادی را اختصاص دادند که زمینه آزادی آنان توسط ستاد دیه خراسان رضوی فراهم می‌شود.

رئیس اتحادیه صنف طلا، نقره و جواهر مشهد استقبال طلافروشان و اعضای اتحادیه این صنف را از گلریزان امسال برای آزادی زندانیان غیرعمد بیشتر از سال گذشته ذکر و بیان کرد: شمار زندانیانی که با اختصاص مبالغ جمع آوری شده در گلریزان امشب آزاد می‌شوند، مشخص نیست، اما حداقل مبلغ مورد نیاز برای آزادی هر یک از زندانیان جرایم غیرعمد یک میلیارد ریال است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->