جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیانیه پرسپولیس علیه بنیادی فر: چرا اوسمار را اخراج کردی؟

  • کد خبر: ۲۲۰۸۰۶
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸
بیانیه پرسپولیس علیه بنیادی فر: چرا اوسمار را اخراج کردی؟
باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیه‌ای علاوه بر اعتراض به اخراج اوسمار نسبت به اعلام نشدن ضربه پنالتی به سود این تیم نیز اعتراض کرده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیه‌ای بار دیگر به اشتباهات داوری واکنش نشان داده است.

در بیانیه باشگاه پرسپولیس علیه داوری آمده:

این اشتباهات می‌توانست نتیجه بازی را تغییر دهد، اما تلاش بازیکنان و درایت فنی مربیان مانع از این امر شد ولی این دلیل نمی‌شود که نگرانی خود را در ارتباط با این روند ادامه دار اعلام نکنیم و به اشتباهات موعود بنیادی‌فر اعتراض نداشته باشیم.

این موارد و شکایت از داور بازی با گل گهر در نامه‌ای رسمی به فدراسیون و سازمان لیگ فوتبال اعلام خواهد شد.

پرسپولیس این هفته‌ها در تلاش است اثر همین اشتباهات بر جدول رقابت‌ها را جبران کند ولی با ادامه این وضعیت نگرانی ما بیش از پیش شده است.

در این بازی هم به گواه کارشناسان داوری، یک ضربه پنالتی به سود پرسپولیس نادیده گرفته شد. همچنین اخراج سرمربی تیم منصفانه نبود و در صحنه دیگری باید بازیکن تیم مقابل با کارت قرمز روبه رو می‌شد.

با توجه به رقابت سنگین در لیگ، هر یک از این اشتباهات به تنهایی قدرت تغییر نتیجه مسابقه را دارند. در پایان نیم فصل نخست رقابت‌ها با جمع بندی اثر اشتباهات داوری روی نتایج از سوی کارشناسان بی‌طرف به اثبات رسید بر خلاف القائات عوامل بعضی تیم‌ها، پرسپولیس، بیش از همه دچار ضرر و خسران شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->