سریال‌های جدید نمایش خانگی اعلام شدند عبدالرضا اکبری «شاپرک خانوم» را به صحنه می‌آورد برنامه «ماجرای جنگ» با میهمانان کشوری و لشکری به آنتن بازمی‌گردد ویدئو | شروین حاجی‌پور صدای نماهنگ تازه فیلم «زن و بچه» شد اختتامیه جشنواره ملی موسیقی جوان | معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف فیلم جدید مارتین اسکورسیزی با حضور دی‌کاپریو و لارنس کلید می‌خورد ۱۲ روز با سینمای دفاع مقدس | جدول پخش فیلم‌ها اعلام شد زمان پخش ثابت مسابقه «۱۰۰» اعلام شد «اسکار از دیروز تا امروز» موضوع پرونده ویژه این هفته «هفت» رائد فریدزاده از تأسیس صندوق توسعه سینما در استان‌ها خبر داد وزیر ارشاد: شعر شهریار مرز زبان کلاسیک و زبان گفتاری را درنوردیده است ارسال ۵۰۰ اثر به جشنواره ادبی داستان‌کوتاه «هشت» در مشهد علیرضا خمسه به «استخر» سروش صحت پیوست برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

«زخم کاری ۳»، «پدرخوانده ۳» و «جوکر ۲» مجوز انتشار گرفتند

  • کد خبر: ۲۲۰۸۹۶
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۰
«زخم کاری ۳»، «پدرخوانده ۳» و «جوکر ۲» مجوز انتشار گرفتند
برخی برنامه‌ها و سریال‌هایی که از ساترا مجوز پخش گرفتند، به‌زودی در سبد محتوایی شبکه نمایش خانگی قرار خواهند گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، سریال‌ها و برنامه‌های «کنسرتینو»، «فصل دوم هفت»، «بازنده»، «ساعت صفر»، «پدرخوانده ۳»، «در انتهای شب»، «زخم کاری۳»، «مادرخوانده»، «غربت»، «جیغ»، «جوکر۲»، «ازازیل»، «عالیجناب» و «۲۵ میلیمتری» که مجوز‌های اولیه خود را از ساترا دریافت کرده‌اند نیز به‌زودی بعد از دریافت مجوز انتشار در سبد محتوایی شبکه نمایش خانگی در اختیار کاربران قرار می‌گیرند.

روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی اعلام کرد: «ساترا در اسفند ماه سال گذشته و نوروز امسال با تشکیل جلسات فوق‌العاده شورای صدور مجوز سریال‌ها و برنامه‌های شبکه نمایش خانگی، تلاش کرد تا سبد متنوعی را از محصولات سالم و مناسب در نوروز ۱۴۰۳ فراهم کند.

ساترا با در نظر داشتن تقارن مناسبت‌های نوروز و ماه مبارک رمضان سال جاری، با هدف ارتقای کمی و کیفی محصولات شبکه نمایش خانگی و دسترسی کاربران به محتوای جذاب، سالم و مفید با تشکیل جلسات فوق‌العاده شورای صدور مجوز تلاش کرد تا در امر صدور مجوز انتشار سریال‌ها و برنامه‌های مناسب برای خانواده‌های ایرانی اهتمام ویژه داشته باشد.»

بر اساس این گزارش، سریال‌های «اکازیون» به کارگردانی مسعود اطیابی و نویسندگی حمزه صالحی، «آمرلی» به کارگردانی احمد ابراهیم احمد و تهیه‌کنندگی امیرمهدی پوروزیری، «جنگل آسفالت» به کارگردانی پژمان تیمورتاش و نویسندگی مشترک پژمان تیمورتاش و مهدی اسدزاده، «افعی تهران» به کارگردانی سامان مقدم و نویسندگی مشترک پیمان معادی و پویا مهدوی‌زاده، «آقای خنده» به نویسندگی آرمان صبوری و کارگردانی امیرعباس لطیفی و «شهر هرت» به کارگردانی محمدرضا ممتاز و تهیه‌کنندگی داریوش باباییان کار‌هایی هستند که پخش آنها فروردین ۱۴۰۳ در شبکه نمایش خانگی آغاز شد.

همچنین فصل دوم برنامه‌های «صداتو» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی حامد جوادزاده و اجرای محسن کیایی و «همزاد من» به نویسندگی و کارگردانی مسعود حقی، تهیه‌کنندگی محسن اسداللهی و با اجرای یوسف تیموری، برنامه «عیدی hd» با تهیه‌کنندگی امین کرابی، کارگردانی امین کفاش‌زاده و اجرای امیرحسین قیاسی و «قلب» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و اجرای بشیر حسینی نیز جزو آثاری هستند که پخش آنها در نوروز امسال شروع شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->