ادعای رسانه صهیونیستی: ایران قصد حذف وزیر جنگ اسرائیل را داشت وزیر خارجه آلمان علت حمایت کشورش از تجاوز به ایران را توجیه کرد تعداد شهدای نیروی دریایی ارتش درپی حمله رژیم صهیونیستی به ۴ تن رسید حضور هیئتی از رهبران حماس در مراسم تشییع شهدای اقتدار تأکید یک نماینده مجلس بر رسیدگی فوری به لایحه ساماندهی اتباع خارجی با توجه به شرایط کشور جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین سرلشکر موسوی: در صورت تکرار تجاوز پاسخ محکمی می‌دهیم اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت
سرخط خبرها

ایروانی: آمریکا اعتبارش را صرف حمایت از نسل کشی غزه کرده است

  • کد خبر: ۲۲۰۹۳۲
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۳
ایروانی: آمریکا اعتبارش را صرف حمایت از نسل کشی غزه کرده است
نماینده دائم کشورمان در نیویورک اعلام کرد که آمریکا تمام اعتبار خود را صرف حمایت از نسل کشی در غزه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در نشست مجمع عمومی سازمان ملل که امروز دوشنبه به منظور بحث در خصوص اقدامات شورای امنیت در خصوص وضعیت غزه برگزار گردید، ایروانی در سخنرانی ملی کشورمان اظهار داشت: «برغم تمام خواسته‌های بین المللی و تصویب قطعنامه ۲۷۲۸ شورای امنیت مبنی برای برقراری آتش بس، با بی‌اعتنایی اسرائیل به قواعد بین‌المللی و  بمباران بی‌امان و تدوام نسل کشی علیه مردم غزه، وضعیت ویرانگر غزه همچنان ادامه دارد و اوضاع امنیتی و انسانی در منطقه تشدید شده است.»

نماینده ایران در سازمان ملل تاکید کرد: اقدامات وحشیانه و نسل کشی در غزه و همچنین نقض مکرر قوانین بین المللی بدون رضایت صریح و حمایت همه جانبه سیاسی، مالی و نظامی و مشارکت ایالات متحده امکان پذیر نبود.

وی با تاکید بر اینکه آمریکا بازی ریاکارانه‌ای در شورای امنیت دارد، تشریح کرد: هدف واقعی واشنگتن با پیشنهاد پیش نویس قطعنامه - که در ۲۲ مارس توسط فدراسیون روسیه و چین وتو شد - تدوین متنی مبتنی بر مصالحه نبود بلکه با ایجاد پیش‌شرط‌هایی برای آتش‌بس و گنجاندن عناصر سیاسی غیرقابل قبول، پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی ایالات متحده قصد داشت به اسرائیل برای انجام عملیات نظامی در رفح چراغ سبز نشان دهد و دست اسرائیل برای تداوم پاکسازی قومی در غزه را باز بگذارد. به نحو ریاکارانه این اقدامات تحت عنوان پیشنهاد آتش بس انجام شده است.

ایروانی افزود: «ایالات متحده با ایفای نقشی مخرب، تمام ابزار‌های سیاسی و دیپلماتیک برای جلوگیری از برقراری آتش بس را از کار انداخته و عمدا تلاش‌های چندجانبه تحت نظارت سازمان ملل را به خاطر منافع خودخواهانه ژئوپلیتیکی خود در منطقه خاورمیانه تضعیف کرده است.» 

او با اشاره به عدم پایبندی رژِیم صهیونیستی به تعهدات بین اللمللی و قطعنامه شورای امنیت در خصوص آتش بس اظهار داشت: این وضعیت ثابت می‌کند که ما به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل تحت فصل هفتم نیاز داریم و این رژیم باید مشمول مجازات‌های بین المللی شود.  

نماینده دائم کشورمان همچنین با اشاره به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به اماکن دیپلماتیک کشورمان در دمشق وشهادت هفت نفر از وابستگان نظامی کشورمان در این حادثه، اظهار داشت که با این اقدام رژیم اسراییل مرتکب نقض آشکار منشور ملل متحد، قوانین بین المللی، حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه شد که ننگ عمیقی برای اصل مشترک جامعه بین المللی، یعنی مصونیت کارکنان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی است.  

وی تاکید داشت: «مصونیت اسرائیل از مجازات بین المللی، مشروعیت قوانین بین المللی را به چالش می‌کشد و مایه تاسف است که شورای امنیت نتوانسته به صورت یکپارچه این حملات تروریستی را محکوم کند.»

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->