ویتکاف: گفت‌و‌گو بسیار مثبتی با ایران داشتیم هزینه یک شب مذاکره ایران و آمریکا در عمان چقدر می‌شود؟ اولیانوف به مذاکره ایران و آمریکا واکنش نشان داد فیلم| عراقچی دیدار مستقیم با ویتکاف پس از پایان مذاکرات را تایید کرد چین خرید نفت از آمریکا را متوقف می‌‎کند | اعلام آمادگی روسیه برای فروش نفت به چین ایران و آمریکا در دور دوم مذاکرات درباره چه موضوعاتی گفت‌وگو می‌کنند؟ + فیلم زمان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد روایت وزیر خارجه عمان از فضای مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی و ویتکاف در حضور وزیر خارجه عمان گفت‌و‌گو کردند ایران و آمریکا با ادامه گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده موافقت کردند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان به پایان رسید (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) حمله نیرو‌های واکنش سریع به یک اردوگاه در سودان ۱۰۰ کشته برجای گذاشت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | جزئیات شروع مذاکرات ایران و آمریکا از زبان سخنگوی وزیر امور خارجه اینفوگرافی | استیو ویتکاف، مذاکره کنند ارشد آمریکایی کیست؟ اسلامی: با غنی‌سازی اورانیوم توانستیم رآکتورها را راه‌اندازی کنیم سخنگوی دولت: ایران قالب مذاکره را خودش انتخاب کرده است افزایش آمار شهدای غزه | ۲۱ فلسطینی دیگر شهید شدند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) خطیب‌زاده و بارزانی در مورد همکاری‌های ایران و اقلیم کردستان عراق رایزنی کردند مشهدی‌ها سال گذشته ۱۰ میلیون بار جریمه شده‌اند | ثبت ۴۰۴ میلیون تردد در جاده‌های خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ امیر صباحی فرد: برای مقابله با تهدیدات احتمالی افزایش توان موشکی را در نظر گرفته‌ایم اقدامات شبانه روزی دادسرا‌های عمومی و انقلاب خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ واکنش عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری به ادعای نیویورک‌تایمز فرمانده کل انتظامی از حمایت های رئیس جمهور در اجرای پویش «نه به تصادف» تقدیر کرد چین خواستار موضع بی‌طرف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال مسائل ایران شد با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، از کلینیک درمان زخم بر پایه پلاسمای سرد در جهرم بهره‌برداری شد جمعی از مسئولان سه قوه با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند ابراز امیدواری گروسی از توافق ایران و آمریکا در آینده نزدیک نشست تعامل دولت و قوه قضائیه با حضور معاونان اول برگزار شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادامه تظاهرات علیه نتانیاهو و درخواست مبادله فوری اسرا

  • کد خبر: ۲۲۰۹۴۸
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۵
ادامه تظاهرات علیه نتانیاهو و درخواست مبادله فوری اسرا
هزاران تن از ساکنان اراضی اشغالی به همراه خانواده اسرا نزد حماس با سردادن شعار علیه کابینه نتانیاهو خواستار توافق فوری با گروه‌های فلسطینی و بازگشت هر چه زودتر فرزندان خود از غزه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، هزاران نفر از ساکنان سرزمین‌های اشغالی در تل‌آویو دوشنبه شب طی تظاهراتی علیه سیاست‌های کابینه نتانیاهو در مدیریت جنگ غزه خواستار توافقی برای آزادسازی فوری اسرای اسرائیلی در غزه شدند.

مرکز اطلاع رسانی فلسطین دوشنبه شب گزارش داد که هزاران نفر از شهرک‌نشینان دوشنبه شب با برپایی تظاهرات در تل آویو، خواستار اقدام فوری برای آزادی اسرای صهیونیست در غزه شدند.

در همین ارتباط، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که شهرک‌نشینان صهیونیست مجدداً زیر بارش شدید باران در تل آویو دست به تظاهرات زده و خواستار اقدام فوری برای آزادی اسرای اسرائیلی در غزه شدند.

بسیاری از تحلیلگران در فلسطین اشغالی معتقدند که نتانیاهو تنها فردی است که می‌خواهد جنگ غزه را برای اهداف شخصی خود طولانی کند تا جایی که یاییر لاپید رهبر اپوزیسیون اسرائیل در این باره گفته است که نتانیاهو هیچ اهمیتی به اسرائیل نمی‌دهد بلکه فقط به منافع سیاسی خود می‌اندیشد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->