اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تاکید کردند ممکان تاکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد: مهاجرت نخبگان از آمریکا در پی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغازبه‌کار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم، ۶ خرداد ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس‌جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمی‌داریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین درخصوص نشست رؤسای جمهور روسیه و آمریکا حمله قلبی وزیر خارجه عمران خان در زندان پاکستان جدول کاری نشست سران کشورهای عرب و پیش‌نویس بیانیه بغداد بازگشایی فرودگاه صنعا در یمن (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: غزه، گورستان صهیونیست‌ها خواهد شد دعوت پوتین از سران کشورهای عربی برای شرکت در نخستین اجلاس روسیه-اعراب غزه زیر چرخ «ارابه گیدئون» | عملیات رسمی ارتش اسرائیل برای تصرف کامل غزه آغاز شد تجمع اعتراضی صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو و فشار برای امضای قرارداد تبادل اسرا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طرح ترامپ برای کوچ اجباری یک میلیون شهروند غزه به لیبی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم اعدام امیرتتلو تأیید شده و قابل‌اجراست طرح سؤال نمایندگان مجلس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور هفته جاری واکنش سخنگوی قوه‌قضائیه به خبر ازدواج تتلو: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم طرح تشکیل وزارتخانه‌های «انرژی» و «آب و محیط زیست» در دستور کمیسیون‌های مجلس رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم ۳ شهروند ایرانی به اتهام امنیتی امروز در لندن به دادگاه می‌روند + اسامی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هاآرتص راز فرار ارتش اسرائیل از جنوب غزه را افشا کرد

  • کد خبر: ۲۲۱۲۶۷
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۹
هاآرتص راز فرار ارتش اسرائیل از جنوب غزه را افشا کرد
رسانه پرتیراژ رژیم صهیونیستی دلایل پشت‌پرده و سرّی عقب‌نشینی (فرار) نیرو‌های ارتش این رژیم را از جنوب نوار غزه افشا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه هاآرتص در گزارشی در این رابطه به نقل از چند افسر عالی‌رتبه ارتش اسرائیل خبر داد، ارتش اسرائیل امیدوار است با این کار بتواند افراد مسلح فلسطینی را از مخفیگاه‌های خود در جنوب نوار غزه خارج کند و این امر هیچ ارتباطی با ابراز حسن نیت در جریان مذاکرات مبادله اسرا ندارد.

این افسران در عین حال فاش کردند عقب نشینی از نوار غزه به دلیل مهم تری هم انجام گرفت و آن فرسودگی و خستگی شدید جنگی یگان‌های ارتش است و مرتبط کردن آن با ابراز حسن نیت در مذاکرات آزادسازی اسرا امری اشتباه است.

در بخش دیگری از گزارش هاآرتص آمده است: ساختار ارتش اسرائیل به این نتیجه کلی رسیده است که حضور گسترده ارتش اسرائیل در غزه فایده خاصی نخواهد داشت و با پیشروی به سوی نقاط جدید، فقط جان نظامیان حاضر به خطر می‌افتد.

افسران بلندپایه همچنین فاش کردند، ارتش اسرائیل پیش بینی می‌کند که با عقب نشینی نظامی، شاهد ازسرگیری شلیک موشک‌ها هم باشیم، اما خروج افراد مسلح از مخفیگاه‌هایشان (که ما قادر به مشخص‌کردن آن نیستیم)، ارزش شلیک موشک را هم دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->