مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

کاپیتان سابق ابومسلم: عملکرد هیات فوتبال باعث شده فوتبال خراسان رضوی رشد نکند

  • کد خبر: ۲۲۱۵۸۸
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۰
کاپیتان سابق ابومسلم: عملکرد هیات فوتبال باعث شده فوتبال خراسان رضوی رشد نکند
کاپیتان سابق ابومسلم مشهد گفت: عملکرد هیات فوتبال خراسان رضوی باعث شده این رشته پرطرفدار در استان‌مان رشد نکند.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

رمضان شکری در گفتگو با شهرآرانیوز با اشاره به آسیب‌های تاخیر یک ساله برگزاری انتخابات هیات فوتبال خراسان رضوی گفت: متاسفانه حدود یک سال است که انتخابات هیات فوتبال خراسان رضوی عقب افتاده است. این موضوع باعث می‌شود مجموعه فوتبال استان دچار بلاتکلیفی شود. مجمعی که می‌توانست خیلی پیش‌تر برگزار شود، حالا روی هواست و معلوم نیست چرا کسی به فکر آن نیست.

وی ادامه داد: هر شخصی که قرار است رئیس باشد، نمی‌تواند برنامه‌های خودش را اعلام کند و مجموعه فوتبال استان از برنامه‌های خاص خود او پیروی کنند. این روالی است که در حال حاضر وجود دارد و نوعی خود رایی در هیات فوتبال دیده می‌شود. فوتبال رشته‌ای زودبازده نیست و نیاز به یک برنامه‌ریزی درازمدت دارد که این برنامه‌ریزی از تیم‌های پایه آغاز می‌شود. وقتی نمی‌توانیم تیم‌های پایه را مدیریت کنیم تا برای آینده این استان مثمر ثمر باشند، فوتبالمان دچار افت می‌شود. من بعنوان کسی که بیش از پنج دهه از عمرم را در زمین های فوتبال این شهر گذاشته‌ام این حرف را به شما میزنم که برنامه ریزی در فوتبال ما وجود ندارد.

کاپیتان سابق ابومسلم مشهد عنوان کرد: در حال حاضر فوتبال خراسان رضوی دچار افت شده است و پس از مدت‌ها یعنی حدود ۴۰ سال در سطح نخست کشور تیم نداریم، علاوه بر این بازیکن خراسانی در سطح لیگ برتر نیز نداریم. ما در یک دوره‌ای دو تیم لیگ برتری، یک تیم لیگ یکی و دو تیم در لیگ دو داشتیم. در حال حاضر تمام اینها به دو یا سه تیم لیگ سه تبدیل شده‌اند که همان تیم‌ها نیز بازیکنان خود را از خارج از استان می‌آورند. ما حتی در زمینه بازیکن سازی هم کاری نکردیم.

شکری در پایان گفت: این موضوع نشان می‌دهد که عملکرد هیات فوتبال خراسان رضوی باعث شده فوتبال خراسان رشد نکند. عدم برنامه‌ریزی باعث شده فوتبال‌مان رشد نکند و مردم از دیدن فوتبال زیبا از این شهر محروم شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->