تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تمام فعالیت‌های آموزشی از فردا در رژیم صهیونیستی تعطیل شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۱۶۱۹
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۶
تمام فعالیت‌های آموزشی از فردا در رژیم صهیونیستی تعطیل شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۳)
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از صبح فردا و طی روز‌های آینده، هیچگونه فعالیت آموزشی نباید در اسرائیل برگزار شود.

به گزارش شهرآرانیوز، وی همچنین اعلام کرد که جبهه داخلی این رژیم طی دوره آتی، به سرعت تمام هشدار‌های لازم را اعلام خواهد کرد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اضافه کرد: ما سازوکار دفاعی خود را در راستای تهدیداتی که با آن روبرو هستیم، فعال کرده و از نزدیک نیز با آمریکا در هماهنگی هستیم.

این در حالی است که ساعتی پیش رسانه‌های رژیم صهیونیستی از قطعی گسترده برق در سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

پس از آن بود که گروه سایبری انتقام‌جویان، مسئولیت قطع برق در نقاط مختلف سرزمین‌های اشغالی از جمله تل آویو، روش هاعین، آراد، مودیعین، بئر شوع و نتانیاه را بر عهده گرفت.

این گروه سایبری اعلام کرد در پاسخ به جنایت‌های رژیم صهیونیستی، زیرساخت‌های توزیع برق را از شمال تا جنوب سرزمین‌های اشغالی چند بار مورد هدف قرار داده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->