صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ فراخوان جشنواره هنر‌های شهری مشهد ۱۴۰۵ منتشر شد نسرین بابایی: سریال «شغال» برای من یک تجربه عمیق انسانی بود نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی هنری امروز (پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴) حراج بین‌المللی ۳۰ تابلوی «باب راس» نقاش محبوب
سرخط خبرها

ماجرای انتقاد اداره فرهنگ و ارشاد کرمان به سریال «نون خ»

  • کد خبر: ۲۲۱۹۶۸
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱
ماجرای انتقاد اداره فرهنگ و ارشاد کرمان به سریال «نون خ»
اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در پیامی، به نحوه معرفی این استان در سریال «نون خ» واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این پیام آمده است: جناب آقای مهدی فرجی، تهیه‌کننده محترم سریال «نون خ»، می‌دانیم که در جریان تاریخ کهن و غنی استان پهناور کرمان هستید؛ در قدیمی‌ترین نقشه‌های به‌جامانده از دوران تاریخی می‌توان نام کرمان را به‌عنوان مهم‌ترین مرکز جمعیتی جنوب‌شرق کشور مشاهده کرد.

این پیام می‌افزاید: این استان همچنین با داشتن ظرفیت‌های اقلیمی، بوم‌شناختی، فرهنگی، هنری و همچنین آثار و ابنیه‌ تاریخی از جمله ۱۰ اثر تاریخی ثبت‌شده جهانی و نیز صد‌ها ظرفیت و توان علمی و دانشگاهی اولویت‌های بسیار مهم‌تری به‌واسطه ارائه فرهنگ غنی و متعالی ایرانی‌اسلامی دارد.

پیام اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان تأکید کرد: بی‌شک ایجاد همدلی و صمیمیت بین آحاد جامعه ایران و رسانه ملی از طریق برنامه‌سازی گستره وسیعی است که حساسیت‌ها و نکات باریک‌تر از موی بسیار دارد و شما به جهت تجربه در این وادی، نیک از همه آن‌ها آگاهید. انتخاب کرمان به عنوان حضور بازیگران سریال در نمایشگاه صنایع دستی انتخاب هوشیارانه‌ای بود، زیرا این شهر به علت تنوع انواع صنایع دستی در سال ۱۴۰۰ به عنوان شهر ملی صنایع دستی معرفی گردید، اما متأسفانه در حالی که از قسمت اول سریال اسم کرمان مطرح شد، در نهایت نه‌تنها هیچ لوکیشن، تصویر و نمایی از این شهر در سریال آورده نشد بلکه مواردی مطرح شد که باعث ایجاد دل‌خوری و همچنین بروز سوء‌تفاهم شد.

این پیام تصریح کرد: اگر فقط به اسم نمایشگاه صنایع دستی اکتفا نمی‌شد و هنرمندان و بازیگران سریال چند روزی مهمان دیار کریمان می‌شدند، بی‌تردید ظرفیت‌ها و ایده‌های مناسب‌تر و دقیق‌تری برای عرضه کلیّت داستانی سریال پیش روی شما و دیگرعوامل قرار می‌گرفت.

اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان در پیام خود خاطرنشان کرد: در توضیحتان در خصوص یک سکانس، از مهمان‌نوازی مردم دیار کریمان یاد کردید؛ به‌جاست اشاره کنیم در صورت هماهنگی و اطلاع مسئولان استان کرمان حتماً زمینه‌سازی ساخت همان بخش‌های اندک و دقایق کوتاه در لوکیشن‌های ناب شهر و فضای شهری کرمان به شکل مطلوب و مناسبی انجام می‌شد. به‌این‌صورت، بافت و جنس تصاویر ضبط‌شده قطعاً جذاب‌تر و مصمم‌تر می‌شد و با هدف ایجاد صمیمیتی که عنوان کردید، نزدیکی بیشتر پیدا می‌کرد؛ همان‌گونه‌که در استان زیبای سیستان‌و‌بلوچستان به تصویر کشیده شد.

این پیام افزوده است: هر آنچه از ظرفیت‌های پهناورترین استان ایران بزرگ بگوییم، کم است و شما خود به این توانمندی‌ها واقف هستید. تنها ذکر یک نکته می‌ماند که اگر در سال و سال‌های آینده تصمیم به ساخت قسمت‌های بعدی سریال نون خ گرفتید، خوشحال خواهیم شد با لوکیشن بومی، طاق‌های باشکوه، بادگیر‌های بی‌نظیر، مکان‌های بی‌بدیل گردشگری بافت سنتی و با اصالت دیار کریمان، پایتخت مقاومت جهان اسلام، از شما و تیم سازنده سریال میزبانی کنیم.

گفتنی است «نون خ» نام مجموعه تلویزیونی ایرانی به کارگردانی سعید آقاخانی و نویسندگی امیر وفایی است که پخش فصل اول آن از نوروز ۱۳۹۸ از شبکه یک آغاز شد. این سریال، داستانی اجتماعی و آمیخته با طنز دارد.

فصل پنجم آن از ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ هر شب از شبکه یک سیما ساعت ۲۲ در حال پخش است. در بخشی از فصل جدید این سریال که در آن، بازیگران به استان کرمان سفر کردند، سکانس‌هایی به نمایش درآمد که برخی کرمانی‌ها از جمله اعضای شورای اسلامی شهر کرمان به این سکانس‌ها اعتراض کردند. در ادامه و درپی ایجاد برخی سوء‌تفاهم‌ها درباره قسمت‌هایی از فصل پنجم این سریال و دل‌خوری و ناراحتی برخی مسئولان و مردم استان کرمان، تهیه‌کننده سریال با انتشار یک یادداشت، توضیحاتی ارائه کرده بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->