گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

تاکید امیرعبداللهیان بر «لازم» و «مشروع» بودن پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۲۲۲۰۸۶
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۰
تاکید امیرعبداللهیان بر «لازم» و «مشروع» بودن پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در تشریح نشست کمیسیون با وزیر امورخارجه گفت: امیرعبداللهیان پاسخ ایران را لازم و هم مشروع برشمرد و اعلام کرد که در دو هفته گذشته با یک هماهنگی در زمینه بین‌المللی و نظامی این موضوع دنبال شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل عمویی در توضیح نشست عصر دوشنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به خبرنگاران گفت: حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در این نشست گزارشی از آخرین تحولات روابط خارجی کشورمان به ویژه در موضوع پاسخ جمهوری اسلامی ایران به حمله رژیم صهیونیستی در دمشق ارائه داد و به سوالات نمایندگان هم پاسخ گفت.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم با بیان اینکه امیرعبداللهیان حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق را نقض آشکار حقوق بین المل دانست، گفت: امیرعبداللهیان پاسخ ایران را لازم و هم مشروع برشمرد و اعلام کرد که در دو هفته گذشته با یک هماهنگی در زمینه بین‌المللی و نظامی این موضوع دنبال شد.

عمویی با اشاره به تاکید امیرعبداللهیان مبنی بر اینکه لازم بود شورای امنیت سازمان ملل اقدام صهیونیست‌ها را محکوم کند، یادآور شد: وزیر امور خارجه در این نشست گفت که آمریکا، انگلیس و فرانسه با هدف کمک به رژیم صهیونیستی با زیرپا گذاشتن قواعد بین المللی مانع صدور بیانیه محکومیت شورای امنیت شدند. هرچند بسیاری از کشورها در منطقه و خارج منطقه به شکل مستقل این تجاوز صهیونیست‌ها را تقبیح کردند.

وی با بیان اینکه وزیر امور خارجه، پاسخ نظامی ایران در ۲۶ فروردین را در چارچوب ماده ۵۱ منشور ملل متحد، اقدامی پذیرفته شده، مشروع و متناسب خواند، گفت: او تاکید کرد که جمهوری اسلامی از بخشی از توانمندی بالای موشکی و پهپادی خود در این عملیات بهره گرفت و به‌رغم اینکه رژیم صهیونیستی و متحدانش تمام توان پدافندی شان را در مقابله با عملیات وعده صادق بکار گرفتند، موشک‌های ایرانی به دو پایگاهی که صهیونیست‌ها عملیات دشمن مورد استفاده قرار داده بودند، ضربه اساسی وارد کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: انجام این عملیات با استقبال مردم کشورهای منطقه به ویژه مردم مظلوم فلسطین مواجه شد. همچنین پیام‌ها و تماس‌های متعددی که مقامات خارجی دریافت می کنیم، ضعف رژیم صهیونیستی است. البته ما خواستار توسعه تنش در منطقه نیستیم اما اگر با تعدی صهیونیست‌ها مواجه شویم قویتر و گسترده تر پاسخ خواهیم داد.

در این جلسه نمایندگان ضمن تجلیل از اقدام موثر نیروهای مسلح کشورمان در تنبیه رژیم صهیونیستی، از هماهنگی اثربخش میدان و دیپلماسی در تامین امنیت ملی قدردانی کردند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد یکشنبه - ۲۶ فروردین ماه - با صدور اطلاعیه‌ای از شلیک دهها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی و مواضع رژیم صهیونیستی خبر داد.

در اطلاعیه سپاه آمده است: در پاسخ به جنایت‌های متعدد رژیم صهیونیستی از جمله حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از فرماندهان و مستشاران نظامی کشورمان در سوریه، نیروی هوافضای سپاه اهداف معینی در داخل سرزمین‌های اشغالی را با شلیک ده‌ها فروند موشک و پهپاد مورد اصابت قرار داد.

در جریان این پاسخ تنبیهی و متقابل تعداد قابل توجهی موشک کروز و بالستیک و پهپاد با مدیریت جنگ الکترونیک به مراکز نظامی رژیم صهیونیستی شلیک شد که اکثر آن ها به هدف اصابت کرده است.

ایران پس از این پاسخ تنبیهی به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داده است که اگر دست از پا خطا کنند، سیلی بعدی محکم‌تر خواهد بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->