فراخوان جشنواره جهانی فیلم فجر منتشر شد فصل جدید برنامه «دونقطه»، با حضور چهره‌های مطرح | «فصلِ ایران» به‌زودی روی آنتن می‌رود آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) آیا شیاطین فیلم «احضار: آخرین مناسک» واقعی هستند؟ تاریخ مصور آرامگاه فردوسی | نگاهی به کتاب «سراینده کاخ نظم بلند» که به تازگی شهرداری مشهد آن را منتشر کرده است آخرین فرزند همینگوی در ۹۷ سالگی درگذشت + عکس صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) مدیرعامل خانه سینما: کارت گرفتن وزارت ارشاد برای «پیر پسر» و «همایون» افتخار است بازگشت احساسی ستاره «سرگیجه» هیچکاک به ونیز علیرضا قربانی در ۱۴ شب اجرا، برای ۱۰۰ هزار نفر می‌خواند تجمع شهروندان لر زبان شیراز در اعتراض به سریال «سووشون» مهاجرانی: متاسفیم که نتوانستیم کنسرت همایون شجریان را برگزار کنیم هوشمند عقیلی، خواننده و آهنگساز، درگذشت جزئیاتی تازه از اجرای هادی حجازی‌فر در صداوسیما آخرین خبر از وضعیت ممنوع‌التصویری پژمان جمشیدی (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) سریال «شهریار» به شبکه چهار رسید + خلاصه داستان و زمان پخش کدام سریال‌ها بیشتر در گوگل جستجو شده‌اند؟ نگاهی اجمالی به قسمت اول سریال «محکوم»
سرخط خبرها

«کیانو ریوز» در فیلم «سیستم سرگرمی خراب است»

  • کد خبر: ۲۲۲۹۵۶
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
«کیانو ریوز» در فیلم «سیستم سرگرمی خراب است»
کیانو ریوز در حال گفتگو است تا در فیلم جدید روبن اوستلوند با عنوان «سیستم سرگرمی خراب است» جلوی دوربین برود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیانو ریوز در حال مذاکره است تا در فیلم بعدی روبن اوستلوند، برنده ۲ نخل طلا با عنوان «سیستم سرگرمی خراب است» بازی کند.

در حالی که داستان فیلم مخفی نگه داشته شده، اوستلوند چندین بار از فیلم جدیدش به عنوان یک طنز اجتماعی در یک پرواز طولانی که سیستم سرگرمی در آن کار نمی‌کند یاد کرده و افزوده است که این امر موجب هرج و مرج و خشم مسافران می‌شود.

این کارگردان سوئدی در چند سال اخیر مشغول کامل کردن داستان بود و به تازگی نوشتن فیلمنامه نهایی را به اتمام برده است. نقش دقیقی که ریوز در این فیلم خواهد داشت ناشناخته است، اما احتمالاً بازیگر طنزی شیطانی که مطابق با کمدی سیاه اوستلوند باشد، خواهد بود.

ریوز بخشی از گروه بازیگران فیلم خواهد بود که گفته شده شامل چندین بازیگر بین‌المللی است. این فیلم ادامه کار اوستلوند پس از «مثلث غم» است که برنده نخل طلای جشنواره فیلم کن سال ۲۰۲۲ شد. «سیستم سرگرمی خراب است» جاه‌طلبانه‌ترین فیلم اوستلوند تا به امروز خواهد بود و حتی از «مثلث غم» که اولین فیلم انگلیسی زبان وی بود و با بازیگران مطرحی، چون وودی هارلسون و هریس دیکنسون ساخته شد، فراتر می‌رود.

اوستلوند سال پیش در مصاحبه‌ای به ورایتی گفت که این فیلم مطالعه‌ای است درباره نحوه تعامل انسان‌ها در یک آزمایشگاه کوچک که یک هواپیما است و به بررسی چگونگی نابودی انسان‌های مدرن در این شرایط خواهد پرداخت.

کیانو ریوز در «بالرین» که اسپین آفی از مجموعه «جان ویک» است بازی کرده و با این فیلم به زودی دیده خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->