آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (۵ مهر ۱۴۰۴) | «قسطنطنیه» جای «پیرپسر» را گرفت آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۵ مهر ۱۴۰۴) رقابت فیلم کوتاه «خلیل» در جشنواره‌های آلمانی اصغر همت: سعی کرده‌ام در کارهای شونه تخم‌مرغی بازی نکنم انتشار آلبوم موسیقی «نخلستون» با صدای محمداصفهانی، حجت اشرف زاده و علی لهراسبی غلامرضا نیکخواه در کنار دخترش + عکس سعید آقاخانی بازیگر سریال «بیست‌ویک» شد سریال جدید «پناهگاه میلیاردرها» با ایده‌ای درخشان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ رونمایی از دانشنامه مولفان فرهنگ مهدوی برگزیدگان نهمین جشن عکاسان سینما معرفی شدند + اسامی توضیحات محمدعلی باشه‌آهنگر درباره حذف ۲۳ دقیقه‌ای فیلم «سینما متروپل» نمایش فیلم‌های ایرانی در کره جنوبی در روز پایانی کتاب کاغذی یا صوتی؛ کدام‌یک برای مغز مفیدتر است؟ تصویر بهنوش طباطبایی، بازیگر زن سریال سووشون با گربه‌اش تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب دفاع مقدسی منتشر می‌شود شمعی در تاریکی | رونمایی از «اسب‌سالگی» کتاب جدید حیدرکاسبی در نگارخانه رادین مشهد
سرخط خبرها

فصل دوم سریال «افعی تهران» ساخته می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۲۳۱۶۸
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳
فصل دوم سریال «افعی تهران» ساخته می‌شود؟
جواد فرحانی، تهیه‌کننده سریال «افعی تهران»، گفت: قطعاً این سریال ظرفیت آن را دارد تا به فصل دوم برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد فرحانی تهیه‌کننده سریال «افعی تهران» در گفتگو با محمدحسین امیدی، مجری «استودیو هشت» در رادیو نمایش، درباره سریالش که این روز‌ها در شبکه نمایش خانگی عرضه می‌شود، گفت: این اولین سریال پیمان معادی در ایران است؛ چون او در خارج از کشور در سریالی بازی کرده که متعلق به اچ‌بی‌او بود.

وی با اشاره به ساخت فصل‌های بعدی این سریال با توجه به استقبال مخاطب بیان کرد: در پلتفرم کارکردن شرایط خود را می‌طلبد. آقای معادی هم فقط در ایران کار نمی‌کند و شاید تنهابازیگر بین‌المللی سینمای ایران است که هم‌زمان که در کشور فعالیت می‌کند، تعهداتی هم در خارج از ایران دارد.

فرحانی اضافه کرد: باید شرایط را سنجید. قطعاً سریال «افعی تهران» این ظرفیت را دارد تا به فصل دوم برسد، اما باید دید در شرایط کنونی چه اتفاقاتی رخ می‌دهد. به هر حال، سریال‌سازی در ایران بسیار سخت شده و ساخت فصل‌های بعدی کار‌ها باید همراه با کیفیت باشد که خاطره خوبی که از فصل اول کار به وجود آمده است، باقی بماند. در واقع جاودانه‌ماندن اثر مهم‌تر است.

این تهیه‌کننده تصریح کرد: نوعی مهندسی در این سریال وجود دارد که بتواند در هر قسمت اوج و فرودی داشته باشد و مخاطب را جذب کند؛ مثلاً می‌توان گفت قسمت هشت یکی از بهترین قسمت‌های «افعی تهران» است.

وی درباره لزوم تنوع در فضای پلتفرم‌ها عنوان کرد: «افعی تهران» به نظرم جریان سریال‌سازی را عوض خواهد کرد. پلتفرم می‌تواند مثل یک سوپرمارکت بوده و باید تنوع داشته باشد؛ به نوعی یک سبد کالا باشد تا کسی که اشتراک خریداری می‌کند، بتواند پروژه‌های مختلف را ببیند.

وی که تهیه‌کنندگی سریال «غریبه» را هم برعهده دارد، در‌این‌باره گفت: من هم‌زمان سریالی هم در تلویزیون می‌سازم که «غریبه» نام دارد و یک عاشقانه پلیسی است که تاکنون در تلویزیون عاشقانه پلیسی ساخته نشده است.

فرحانی درباره تولید این سریال بیان کرد: کارگردانی این سریال برعهده سروش محمدزاده است که این روز‌ها با بقیه تیم در ترکیه در حال ادامه تصویربرداری سریال هستند. «غریبه» هم کار خیلی خوبی خواهد شد و تصمیم‌گیری برای زمان پخش و شبکه با سیمافیلم است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->