ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد هشدار صریح پوتین: واکنش شدید به حمله با موشک «تام‌هاوک» خواهیم داشت شمار شهدای جنگ غزه به ۶۸۲۸۰ نفر رسید (یکم آبان ۱۴۰۴) نتانیاهو دستور توقف طرح‌های الحاق کرانه باختری را صادر کرد معاونت اموراجتماعی دادگستری خراسان رضوی پای کار صنایع تولیدی هشدار ترامپ به اسرائیل: الحاق کرانه باختری رخ نخواهد داد | نتانیاهو اشتباه تاکتیکی بزرگی کرد نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: خراسان رضوی، سرآغاز افق توسعه ملی است | آژانس سرمایه‌گذاری و توسعه تجارت کشور تشکیل می‌شود پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست | نباید بپذیریم فرزندان‌مان در این مدارس آموزش ببینند واکنش وزیر افراطی اسرائیل به سخنان ترامپ واکنش سازمان همکاری اسلامی به تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری عراقچی در جمع خبرنگاران: مهمتر از برداشتن تحریم‌ها، بی‌اثرسازی و خنثی‌کردن تحریم‌ها است + فیلم عراقچی: نتایج اجلاس مشهد، دستورکار اجرایی سفرای ایران در کشور‌های همسایه می‌شود + فیلم از احیای شاهراه‌های تجاری استان‌ها تا صدور ویزای ویژه برای زائران مشهد | مصوبات کارگروه‌های تخصصی اجلاس دیپلماسی استانی اعلام شد آیین اختتامیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد شهادت ۱۴ نفر در غزه، طی ۲۴ ساعت گذشته (یکم آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: استان آذربایجان بهترین مکان برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری است حمله هوایی گسترده اسرائیل به شمال و شرق لبنان (یکم آبان ۱۴۰۴) + فیلم صالحی‌امیری: طرح جامع «توس» با نگاه ملی و بلندمدت دنبال می‌شود نشست هم‌ا‌ندیشی نخبگان اندیشه‌ورز مشهد با وزیر امور خارجه برگزار شد امیر صباحی‌فرد: هرگونه تهدید با پاسخی سخت مواجه می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: رسالت روحانیت حفظ پویایی و استمرار در توسعه معارف دینی است | خدمت به امام زمان (عج) محدود به زمان و شرایط خاصی نمی‌شود واکنش عراقچی به صحبت‌های گروسی: تکرار تجربه قبلی برای تهدید کنندگان بازهم شکست خواهد بود+ فیلم دیدار سفیران ایران در چند کشور همسایه با وزیر امور خارجه در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صالحی‌امیری: مشهد چندبرابر ظرفیت فعلی، به زیرساخت گردشگری نیاز دارد
سرخط خبرها

شعار نخست آمریکا در فلاکت مردم این کشور محقق شد

  • کد خبر: ۲۲۳۸۰
  • ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۶
شعار نخست آمریکا در فلاکت مردم این کشور محقق شد
تریلیون‌ها دلاری که خرج دخالت در خاورمیانه شد می‌توانست خرج مردم آمریکا شود تا شاهد گریه کادر درمانی، کیسه زباله پوشی آنان و ضجه بیماران کرونایی نباشند.
به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امورخارجه با تاکید بر این که شعار نخست آمریکا فقط در فلاکت مردم این کشور محقق شد گفت: تریلیون‌ها دلاری که خرج دخالت در خاورمیانه شد می‌توانست خرج مردم آمریکا شود تا شاهد گریه کادر درمانی، کیسه زباله پوشی آنان و ضجه بیماران کرونایی نباشند.

موسوی در واکنش به اظهارات مداخله جویانه و تنفرآمیز وزیر و سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا درباره مقابله ایران با ویروس کرونا این اظهارات عوامفریبانه را نشانه‌ای از ماهیت نفرت پراکن رژیم آمریکا دانست.

وی دولت آمریکا را بدلیل تهدید آگاهانه برای در خطر قرار دادن سلامت مردم ایران از طریق تروریسم اقتصادی و پزشکی و ارتکاب جنایت علیه بشریت و نیز عملکرد بسیار ضعیف در مقابله با ویروس کرونا در داخل آمریکا، فاقد هر گونه وجاهت برای اظهار نظر پیرامون اقدامات ایران برای مقابله با ویروس کرونا عنوان کرد.

سخنگوی وزارت امورخارجه یادآور شد: در حالی که آمریکا بیشترین تعداد مبتلایان به ویروس کرونا را به خود اختصاص داده و شعار نخست آمریکا فقط در این فلاکت محقق شده و مردم آمریکا در شرایط بسیار وحشتناک و بغرنجی بسر می‌برند، مقامات وزارت امورخارجه آن کشور به ابراز نظر پیرامون اقدامات ایران برای مقابله با این ویروس آن هم براساس اطلاعات نادرست افراد شیاد و لابی‌های ضد ایرانی می‌پردازند.

در سال‌های اخیر دولت آمریکا به اذعان خود حداقل ۹ تریلیون دلار برای دخالت در امور داخلی کشور‌های خاورمیانه و ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در آن هزینه کرده است. از هزینه برای ایجاد و تقویت گروه‌های تروریستی مانند داعش تا معامله ننگین قرن که مرده به دنیا آمد، از این مقدار هزینه سرسام آور فقط ۲ تریلیون دلار آن در ۳ سال اول ریاست جمهوری دونالد ترامپ بوده است.

وی اضافه کرد: به راستی اگر این هزینه‌های فوق سنگین برای ده‌ها میلیون قشر فقیر، آسیب‌پذیر و کارتن خواب خود آمریکا- نه سایر مناطق جهان - بکار می‌رفت در این ایام مصیبت بار و کرونا زده در آمریکا شاهد گریه پرستاران آمریکایی از کمبود امکانات درمان، کیسه زباله پوشی کادر درمان و ضجه بیماران در آن کشور مدعی رونق و رفاه و حقوق بشر بوده‌ایم؟

سخنگوی وزارت امورخارجه گفت: این گونه اظهارنظر‌های سخیف نمی‌تواند ضعف عملکرد دولت ترامپ در خصوص مقابله با کرونا، شرایط بد اقتصادی و بازار سهام در آن کشور و فشار داخلی در ماه‌های منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و یا بحران آفرینی در خارج آمریکا را از دید افکارعمومی پنهان کند.

وی تاکید کرد: تمامی ارکان جمهوری اسلامی ایران با همراهی و همکاری مردم ایران برغم تحریم‌های یکجانبه، ظالمانه و غیرقانونی آمریکا به مقابله با کرونا خواهند پرداخت و از این آزمون سخت نیز با سربلندی و افتخار بیرون خواهند آمد.
 
منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->