واکنش عراقچی به عدم تمدید معافیت تحریم صادرات برق| بر تعهد خود به دولت عراق پایبند هستیم اولیانوف: روسیه مخالف با غنی‌سازی ۹۰ درصدی ایران نیست ماجرای اشاره مقام معظم رهبری به بدعهدی سه کشور اروپایی چه بود؟ تحلیل رسانه عبری از مذاکرات آتش بس غزه: واشنگتن به دنبال خلع سلاح حماس است همکاری مسکو با تهران برای کشف لیتیوم در بیابان‌های ایران آمریکا: قطع برق غزه تاکتیک مذاکراتی برای فشار به حماس است آغاز ماموریت دیپلماتیک سفیر جدید ایران در نیکاراگوئه تهدید قاطع یمن برای صهیونیست‌ها: اگر کمک‌های انسانی وارد غزه نشود، حملات خود را آغاز می‌کنیم ابراز نگرانی شدید سازمان ملل از قطع برق غزه| تشدید خشونت در سوریه بر غیرنظامیان تاثیر می‌گذارد زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرد قتل‌عام بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی در سوریه توسط نیروهای تحریرالشام حمله ارتش اوکراین به پالایشگاه‌های نفت در روسیه اولیانوف: برای برجام، جایگزینی نیست یک نظامی لبنانی توسط رژیم صهیونیستی ربوده شد زلنسکی وارد عربستان شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار می‌شود برخورد نفتکش آمریکایی با کشتی باری در ساحل شرقی انگلیس+ فیلم (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) سردار سلامی: اگر تکیه خفیف هم به دشمن داشته باشیم آتش نصیب ما می‌شود فرمانده نیروی دریایی ارتش به توهم ترامپ پاسخ داد واکنش کرملین به نامه ادعایی «ترامپ» واکنش اژه ای به محکومیت دو وزیر از دولت سیزدهم در پرونده چای دبش پزشکیان: شرایطی به‌مراتب سخت‌تر از دوران دفاع مقدس داریم فشار‌های آمریکا بر عراق برای آزادی الیزابت تسورکوف، جاسوس موساد حمایت چین از مواضع کشور‌های اسلامی در قبال غزه آمار شهدای جنگ غزه به ۴۸ هزار و ۴۶۷ تن رسید (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) ابلاغ مصوبه اصلاحی کنکور از سوی رئیس جمهور ادغام نیروی زمینی ارتش و مرزبانی در مرحله کارشناسی است + فیلم با حکم پزشکیان، اعضای شورای انقلاب فرهنگی در شورای ستاد راهبری و نظارت سلامت انتخاب شدند
سرخط خبرها

شعار نخست آمریکا در فلاکت مردم این کشور محقق شد

  • کد خبر: ۲۲۳۸۰
  • ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۶
شعار نخست آمریکا در فلاکت مردم این کشور محقق شد
تریلیون‌ها دلاری که خرج دخالت در خاورمیانه شد می‌توانست خرج مردم آمریکا شود تا شاهد گریه کادر درمانی، کیسه زباله پوشی آنان و ضجه بیماران کرونایی نباشند.
به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امورخارجه با تاکید بر این که شعار نخست آمریکا فقط در فلاکت مردم این کشور محقق شد گفت: تریلیون‌ها دلاری که خرج دخالت در خاورمیانه شد می‌توانست خرج مردم آمریکا شود تا شاهد گریه کادر درمانی، کیسه زباله پوشی آنان و ضجه بیماران کرونایی نباشند.

موسوی در واکنش به اظهارات مداخله جویانه و تنفرآمیز وزیر و سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا درباره مقابله ایران با ویروس کرونا این اظهارات عوامفریبانه را نشانه‌ای از ماهیت نفرت پراکن رژیم آمریکا دانست.

وی دولت آمریکا را بدلیل تهدید آگاهانه برای در خطر قرار دادن سلامت مردم ایران از طریق تروریسم اقتصادی و پزشکی و ارتکاب جنایت علیه بشریت و نیز عملکرد بسیار ضعیف در مقابله با ویروس کرونا در داخل آمریکا، فاقد هر گونه وجاهت برای اظهار نظر پیرامون اقدامات ایران برای مقابله با ویروس کرونا عنوان کرد.

سخنگوی وزارت امورخارجه یادآور شد: در حالی که آمریکا بیشترین تعداد مبتلایان به ویروس کرونا را به خود اختصاص داده و شعار نخست آمریکا فقط در این فلاکت محقق شده و مردم آمریکا در شرایط بسیار وحشتناک و بغرنجی بسر می‌برند، مقامات وزارت امورخارجه آن کشور به ابراز نظر پیرامون اقدامات ایران برای مقابله با این ویروس آن هم براساس اطلاعات نادرست افراد شیاد و لابی‌های ضد ایرانی می‌پردازند.

در سال‌های اخیر دولت آمریکا به اذعان خود حداقل ۹ تریلیون دلار برای دخالت در امور داخلی کشور‌های خاورمیانه و ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در آن هزینه کرده است. از هزینه برای ایجاد و تقویت گروه‌های تروریستی مانند داعش تا معامله ننگین قرن که مرده به دنیا آمد، از این مقدار هزینه سرسام آور فقط ۲ تریلیون دلار آن در ۳ سال اول ریاست جمهوری دونالد ترامپ بوده است.

وی اضافه کرد: به راستی اگر این هزینه‌های فوق سنگین برای ده‌ها میلیون قشر فقیر، آسیب‌پذیر و کارتن خواب خود آمریکا- نه سایر مناطق جهان - بکار می‌رفت در این ایام مصیبت بار و کرونا زده در آمریکا شاهد گریه پرستاران آمریکایی از کمبود امکانات درمان، کیسه زباله پوشی کادر درمان و ضجه بیماران در آن کشور مدعی رونق و رفاه و حقوق بشر بوده‌ایم؟

سخنگوی وزارت امورخارجه گفت: این گونه اظهارنظر‌های سخیف نمی‌تواند ضعف عملکرد دولت ترامپ در خصوص مقابله با کرونا، شرایط بد اقتصادی و بازار سهام در آن کشور و فشار داخلی در ماه‌های منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و یا بحران آفرینی در خارج آمریکا را از دید افکارعمومی پنهان کند.

وی تاکید کرد: تمامی ارکان جمهوری اسلامی ایران با همراهی و همکاری مردم ایران برغم تحریم‌های یکجانبه، ظالمانه و غیرقانونی آمریکا به مقابله با کرونا خواهند پرداخت و از این آزمون سخت نیز با سربلندی و افتخار بیرون خواهند آمد.
 
منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->