آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بایدن: اوکراین نیمی از اراضی خود را از روسیه پس گرفته است

  • کد خبر: ۲۲۴۰۲۹
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۱
بایدن: اوکراین نیمی از اراضی خود را از روسیه پس گرفته است
رییس جمهور آمریکا اعلام کرد که ظرف ساعات آینده کمک های این کشور به اوکراین و اراضی اشغالی ارسال می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس جمهور آمریکا مدعی شد که تامین مالی جدید رژیم صهیونیستی به مردم غزه کمک می‌کند.

«جو بایدن» رییس جمهور آمریکا روز چهارشنبه در اظهاراتی واهی مدعی شد که آمریکا ماه هاست که برای رساندن کمک به غزه کار کرده و قانون مصوب دیروز یک میلیارد دلار به نوار غزه کمک می‌کند.

بایدن مدعی شد: قانونی که به تازگی امضا کردم کمک‌های بیشتری به مردم غزه ارائه خواهد کرد. قانون تصویب شده کنگره همچنین از اسرائیل حمایت می‌کند واین بسته کمکی به اوکراین و اسرائیل اراده و توانایی برای پیروزی می‌دهد.

رییس جمهور آمریکا یادآور شد که کمک‌های موجود در قانون جدید به حمایت از پدافند هوایی رژیم صهیونیستی کمک خواهد کرد.

به گفته بایدن، ارسال کمک‌ها به اوکراین و اراضی اشغالی ظرف چند ساعت آینده آغاز خواهد شد و این کار مستقیماً به نفع امنیت ملی آمریکا است.

بایدن در ادامه ادعاهایش آورد که اوکراین نیمی از زمین‌های تصرف شده از سوی روسیه پس گرفته است.

رییس جمهور آمریکا بار دیگر ادعای بی اساس حمایت ایران و کره شمالی از روسیه را مطرح کرد.

به ادعای بایدن، ارسال کمک به اوکراین برای تضمین امنیت این کشور و اروپا ضروری است.

رییس جمهور آمریکا گفت: همه ما در مقابل دیکتاتوری پوتین ایستاده‌ایم و اقدامات پوتین ما را بر آن داشت تا از اوکراین حمایت کنیم.

سنای آمریکا دیروز در دویستمین روز جنگ در غزه، بسته کمکی ۲۶ میلیارد دلاری این کشور به رژیم صهیونیستی را تصویب کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->