پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کمبود اسپری‌های آسم جدی است ایران قطب چشم‌پزشکی منطقه است پیش‌بینی هواشناسی کشور (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در شرق کشور در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار تبعه خارجی غیرمجاز در شبکه راه‌آهن دستگیر شدند لزوم تشکیل پلیس ویژه اطفال و نوجوانان ضرورت پیوند سیاست‌گذاری جمعیتی با توسعه اقتصادی و رفاه عمومی ۲ هزار دستگاه اتوبوس برای ایام اربعین ۱۴۰۴ وارد کشور خواهد شد آغاز پویش «نه به کار کودک» از ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴ دستگیری سارقی با یک سرقت در هر ۳۳ ساعت | دزدی روی دور تند! زمان طلایی رویش مجدد مو را از دست ندهید هشدار درباره بحران جمعیتی ایران در همایش «همه برای ایران جوان» | خراسان رضوی، پیشتاز در اقدامات حمایتی برای جوانی جمعیت به محض بیدار شدن از خواب، گوشی را چک نکنید! ۲۲ مصدوم درپی واژگون‌شدن اتوبوس اتباع افغانستانی در جوپار کرمان نتایج تکان‌دهنده درباره مصرف نوشیدنی‌های انرژی‌زا گیاه ضدسرماخوردگی قوی در آشپزخانه شما! سارق نسخه‌های تاریخی مقبره «شاه نعمت‌الله‌ولی» به دام افتاد سرگذشت تلخ یک زن؛ از اعتیاد تا فرزندآزاری این واقعاً یک «بحران» است کشف اسکلت یک زن متعلق به ۳۲۰۰ سال پیش در شهرستان بابل اطلاعیه سازمان امدادونجات هلال‌احمر درخصوص احتمال وقوع طوفان تندری و سیلاب در خراسان و چند استان دیگر (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۴ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در صف هستند مصرف چه مقدار نمک در روز برای سلامتی خطرناک است؟ پیشنهاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن ورود زنان به هیئت علمی دانشگاه‌ها آتش‌سوزی ۲.۵ هکتار از مراتع قره‌چغه قوچان خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کشته و ۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج-تهران (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راه‌اندازی نرم‌افزار پاسخگویی و مشاوره درزمینهٔ تغذیه و کرونا در مشهد

  • کد خبر: ۲۲۴۳۷
  • ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰
راه‌اندازی نرم‌افزار پاسخگویی و مشاوره درزمینهٔ تغذیه و کرونا در مشهد
مدیر گروه تغذیه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از طراحی و راه‌اندازی نرم‌افزار پاسخگویی و مشاوره درزمینهٔ تغذیه و کووید ۱۹ خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ تغذیه دانشکده پزشکی در راستای رسالت انسانی و حرفه‌ای خود در کنار سایر کادر بهداشت و درمان در مقابله بااین‌همه‌گیری جهانی با طراحی نرم‌افزار پاسخگو امکان ارائه مشاوره سریع و تخصصی را برای عموم مردم در رابطه با سؤالات مربوط به تغذیه و همه‌گیری کرونا فراهم کرده است.

مدیر گروه تغذیه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: این نرم‌افزار با پشتیبانی معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی و همکاری اعضا هیأت علمی گروه تغذیه دانشکده پزشکی طراحی‌شده و به‌صورت رایگان در دسترس همگان قرار دارد.

وی یادآور شد: نرم‌افزار پاسخگو و ارائه مشاوره از راه دور به‌منظور ارتقا سطح آگاهی و دانش عمومی تغذیه در رابطه با این بیماری و نیز جلوگیری از اطلاعات نادرست در سطح جامعه با دسترسی عموم مردم به متخصصین دانشگاهی راه‌اندازی شده است.

نعمتی خاطرنشان کرد: تمام مردم استان خراسان رضوی می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://corona.ziteb.com/ به‌راحتی سؤالات مربوط به تغذیه و بیماری کووید ۱۹ را از متخصصین تغذیه به‌طور مستقیم درخواست کنند و دقیق‌ترین و به‌روزترین اطلاعات تغذیه‌ای را دریافت کنند.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

منبع:
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->