معاون اجرایی رئیس جمهور: تکمیل کریدورهای ریلی اولویت دولت چهاردهم است سند آمایش سرزمینی نیاز به بازنگری دارد پیش بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت سکه و طلا (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) | صعود ادامه دارد؟ سود ۱۵۰ برابری قاچاقچیان سوخت در آب‌های بین المللی وزیر راه: توسعه کشور از مسیر دریا می‌گذرد سازمان مدیریت صنعتی بیست و ششمین همایش عرصه یادگیری مدیران منابع انسانی را در مشهد مقدس برگزار می کند کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پی احیای پدیده ۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟
سرخط خبرها

ایران خودرو با سمند هم خداحافظی کرد

  • کد خبر: ۲۲۴۸۳۳
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱
ایران خودرو با سمند هم خداحافظی کرد
صورت‌های مالی ایران خودرو از حذف گروه سمند و جایگزینی آن با گروه سورن حکایت دارد؛ بنابراین دیگر این خودرو تولید نمی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، تولید گروه سمند بدون اعلام قبلی از سبد محصولاتی ایران خودرو حذف شدند و گروه سورن از فروردین ۱۴۰۲ جای آن را در صورت‌های مالی این خودروساز گرفت.

اما این گروه جدید خودرویی به همین جا ختم نمی‌شود و شاهد هستیم که گروه سورن در اولین ماه حضور در صورت‌های مالی ایران خودرو تبدیل به نورچشمی این خودروساز نیز شد. تولید این گروه خودرویی در قیاس با گروه سمند رشد قابل توجهی را تجربه کرده است.

براساس اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس ایران خودرویی ها، ایران خودرو طی یک ماهه فروردین ۱۴۰۳ در مجموع حدود سه هزار و ۲۵۰ دستگاه انواع سورن را در خطوط تولید خود تکمیل کرد, این در حالیست که در مدت مشابه در سال گذشته تولید حول و حوش هزار و ۵۰۰ دستگاه سمند در کارنامه این خودروساز ثبت شده بود؛ بنابراین شاهد هستیم ایران خودرو رشدی نزدیک به ۱۱۹ درصدی را در تولید سورن به نسبت تولید سمند در بازه زمانی یاد شده ثبت کرده است.

همین اتفاق را در فروش گروه سورن به نسبت گروه سمند در اولین ماه از سال ۱۴۰۳ مشاهده می‌کنیم. گروه سورن توانسته در جاده فروش از گروه سمند سبقت بگیرد.

اطلاعات ایران خودرو نشان می‌دهد بخش فروش این خودروساز در فروردین ۱۴۰۳ بیش از سه هزار و ۷۰۰ دستگاه از محصولات گروه سورن را برای متقاضیان فاکتور کرد. این در حالیست که ایران خودرویی‌ها در فروردین ۱۴۰۲ تنها کمی بیش از ۸۵۰ دستگاه انواع سمند را به متقاضیان فروختند؛ بنابراین شاهد هستیم که فروش سورن در ۱۴۰۳ در قیاس با فروش سمند در سال گذشته رشدی حول و حوش ۳۳۰ درصدی را به خود دیده است.

با توجه به وضعیت تولید و فروش گروه سورن در قیاس با گروه سمند می‌توان گفت مدیران ایران خودرو تمرکز خود را در فروردین امسال روی این گروه خودرویی قرار دادند.

البته بخشی از این رشد تولید و فروش را باید در برنامه ریزی ایران خودرو برای جایگزینی سورن پلاس با موتور XU۷P به جای پژو پارس جست و جو کرد.

ایران خودرویی‌ها قصد داشتند تا پایان سال گذشته با پژو پارس خداحافظی کنند. اما این اتفاق، با توجه به فشار متقاضیان پژو پارس و همچنین دستور سیاست گذار بی نتیجه ماند.

مدیران ایران خودرو اواخر سال گذشته از سفارش گذاری برای قطعات این محصولت پُر طرفدار خود برای بهار ۱۴۰۳ خبر دادند. مشخص نیست با توجه به مجوز افزایش قیمت خانواده پژو پارس ایران خودرویی‌ها قصد دارند تا این خانواده خودرویی را در سبد محصولاتی خود نگه دارند یا در تابستان امسال با آن خداحافظی می‌کنند.

بی خبری از وضعیت پژو پارس روی برنامه ریزی ایران خودرویی‌ها برای تولید و فروش گروه سورن نیز اثرگذار است.

اما همان طور که اشاره شد گروه سورن در فروردین ۱۴۰۳ به نوعی در کانون توجه مدیران ایران خودرو قرار داشته است باید دید این توجه با روند تبدیل تواهد شد یا اتفاقی بوده است.

منبع:اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->