دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی! برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال
سرخط خبرها

دفاع اوسمار از تعویض‌هایش مقابل آلومینیوم اراک

  • کد خبر: ۲۲۵۲۷۷
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۵
دفاع اوسمار از تعویض‌هایش مقابل آلومینیوم اراک
اوسمار از تعویض‌های خود مقابل آلومینیوم اراک دفاع کرده است. او معتقد است دلیل باخت به این تیم تصمیماتش نبوده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، اوسمار ویرا، سرمربی پرسپولیس به دفاع از خودش پرداخته و معتقد است که تعویض‌هایش در بازی با آلومینوم اراک موجب باخت این تیم نشده است. ویرا در این باره می‌گوید: «مربیان و بازیکنان باید از همه بازی‌ها درس بگیرند و فرقی ندارد بازی را ببریم یا ببازیم. خوب است آدم همیشه از پیروزی که شیرین است درس بگیرد، زیرا در زمان شکست ناراحت است. شکست همیشه تلخ و سخت است، اما یک جام دیگر پیش رو داریم و باید با کمک هواداران برای هدف خود بجنگیم تا به آن برسیم.   باید بگویم که دلیل شکست ما مقابل آلومینیوم تعویض‌های من نبود، زیرا به همه بازیکنانم صد در صد اعتماد و اطمینان دارم. پس از تعویض بازیکنان نیز ۲ گل دیگر به ثمر رساندیم. نفراتی که به زمین آمدند برای بهتر شدن بازی کمک کردند. پیش از این گفتم دفاع تیمی از مهاجم شروع می‌شود و از نفرات خط جلو تا دروازه‌بان باید در این کار مشارکت کنند. هیچ وقت درمورد یک نفر نظر نمی‌دهم که در کار دفاع ضعیف بود یا تیم مقابل قوی.»

اوسمار درمورد آخرین وضعیت علیرضا بیرانوند و احتمال غیبتش در این بازی گفت: «ضمانتی نیست که بگویم می‌تواند بازی کند. روزانه او را تحت نظر داریم. برخی تمرینات را انجام داده  است و امیدوارم هر چه زودتر برسد. در پایان تمرین باید بررسی کنیم تا مشخص شود به بازی با سپاهان می‌رسد یا خیر.»


اوسمار درباره کامبک خوردن در بازی قبل نیز این توضیحات را داد: «بازی‌های این شکلی روی احساسات بازیکنان تاثیر می‌گذارد. در طول هفته روی آنها کار کردیم. بازیکنان نیز در تمرین نشان دادند به احساسات خود غلبه کرده و آماده یک بازی خوب هستند. روز اولی که به عنوان مربی به پرسپولیس آمدم، نظر خود را درمورد فوتبال گفتم. بین واقعیت فوتبال و بازی زیبا همیشه فاصله زیادی است. همیشه در تمرینات روی توپ گرفتن، رو به جلو رفتن و گل زدن است. فرقی ندارد با ۲ یا ۳ گل جلو باشیم یا ببازیم. خیلی مهم است تیمی مثل پرسپولیس زیبا بازی کند یا مالکیت توپ را در اختیار داشته باشد تا به هدفش برسد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->