مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت بازگشت بوسکتس تازه بارسلونا استعدادکشی در چلسی از عمادرضا تا بیرانوند و آلوز؛ پرونده‌های خاکستری محکومیت ۹ نفر در پرونده فساد مس رفسنجان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دورهمی اصحاب رسانه در مجموعه ورزشی امام‌رضا(ع) تاج خطاب به داوران: شعار نژادپرستانه شنیدید، بازی را تمام کنید رضایت ساپینتو از آمادگی بالای آدان | گلر سابق رئال مادرید مقابل تراکتور عبادی‌پور در میان بزرگ‌ترین غایبان والیبال قهرمانی جهان ۲ بازیکن جدید اروپایی در تیم رونالدو ۲۵ داور در تست آمادگی جسمانی پیش‌فصل رد شدند! تمجید سیدورف از آمادگی بدنی بازیکنان استقلال دورسون در لیست خرید ساپینتو | هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپرجام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون | مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها
سرخط خبرها

فرهاد در انتظار نتایج نکونام

  • کد خبر: ۲۲۵۴۹۲
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
فرهاد در انتظار نتایج نکونام
فرهاد مجیدی در انتظار نتایج جواد نکونام است. اگر استقلال قهرمان لیگ نشود، بار دیگر نام او به عنوان گزینه بازگشت به استقلال مطرح خواهد شد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، فرهاد مجیدی این روز‌ها در سکوت به سر می‌برد. او درحالی‌که بعد از جدایی از الاتحاد کلبا به‌دنبال حضور در تیم المپیک امارات بود، این‌روز‌ها بدون تیم است و در هیچ باشگاه یا تیم ملی مربیگری نمی‌کند. نزدیکان به فرهاد مجیدی معتقدند او درحال ارزیابی وضعیت دیگرتیم‌هاست؛ حتی فرهاد نیم‌نگاهی هم به بازگشت به استقلال دارد. این بازگشت درشرایطی مهیا خواهد شد که استقلال به نتیجه مطلوب نرسد و در هفته‌های پایانی لیگ برتر از صدر بیفتد و جام را از دست بدهد. درآن‌صورت قطعا فن‌پیج‌های سرمربی سابق استقلال شروع به فعالیت خواهند کرد تا شاید موجب بازگشت او به استقلال شوند.

اینکه مجیدی در انتظار نتایج استقلال در هفته‌های آتی است، چندان هم بی‌منطق نیست. به‌هرحال اگر جواد نکونام با استقلال قهرمان نشود و در یک فصل هیچ جامی نگیرد، تنهاگزینه داخلی که به ذهن خواهد رسید تا دوباره به استقلال بازگردد، شخص مجیدی است و سرمربی سابق آبی‌ها دوباره تبدیل به یک گزینه جدی برای استقلال خواهد شد؛ البته روی دیگر سکه این است که استقلال با نکونام قهرمان لیگ شود که در این شرایط مجیدی دست‌کم تا دو فصل آینده نمی‌تواند شانسی برای حضور خود روی نیمکت استقلال متصور باشد و با توجه به اینکه مدیریت استقلال نیز دچار تغییر شده و به احتمال زیاد خطیر از جایگاهش در آینده عزل خواهد شد، جایگاه نکونام محکم‌تر از هر زمان دیگری می‌شود.


در این صورت مجیدی هرگز نمی‌تواند در سال‌های پیش‌رو به فکر بازگشت به استقلال باشد؛ اما حتی اگر استقلال در فصل جاری به واسطه تفاضل گل یا با یک‌امتیاز کمتر نسبت به رقیب دیرینه خود از قهرمانی جا بماند، به‌طورقطع پروژه بازگشت فرهاد کلید خواهد خورد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->