وزارت امورخارجه ایران فهرست عوامل آمریکایی فعال در امور تروریستی را تهیه می‌کند ترامپ: امیدوارم روسیه با آتش‌بس موافقت کند ایران گروگانگیری در پاکستان را محکوم کرد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) واکنش آمریکا به موافقت اوکراین با آتش‌بس ۳۰روزه: توپ در زمین مسکو است اعلام آمادگی اوکراین برای برقراری آتش‌بس یک ماهه با روسیه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی جولانی را تهدید کرد خط و نشان نخست وزیر کانادا برای ترامپ | به تعرفه‌های ترامپ پاسخ موثر می‌دهیم ارجاع بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به مجلس به‌‌دلیل ابهامات و اشکالات آزادی ۵ اسیر لبنانی از بند رژیم صهیونیستی (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) وزیر دفاع ایران وارد بلاروس شد برگزاری جلسه شورای‌عالی فضای مجازی به ریاست پزشکیان (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) پاکستان: هویت فرماندهان عملیات تروریستی گروگان گیری قطار بلوچستان را شناسایی کردیم واکنش اوکراین به دست داشتن در حمله سایبری به ایکس تعیین حداقل مزد ۱۴۰۴ کارگران بازهم به نتیجه نرسید اعمال ۲۵ درصد تعرفه بیشتر بر فولاد و آلومینیوم کانادا از سوی ترامپ دانشجویان فردا چهارشنبه (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند سخنگوی سپاه اظهارات رفیق‌دوست را تکذیب کرد پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم برای آینده کشور ضروری است آیت‌الله علم‌الهدی: جامعه، بدون عدالت در گفتار، سقوط خواهد کرد | رسانه‌های دشمن واقعیت را تحریف می‌کنند دریادار سیاری: به تنگه هرمز و سواحل مکران اشراف کامل داریم شبه‌نظامیان مسلح یک قطار مسافربری را در پاکستان با صدها مسافر گروگان گرفتند نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل: داعش چالش اصلی طالبان است افزایش بُرد موشک‌های هوانیروز ارتش حماس درباره هرگونه وقت‌کشی در توافق آتش‌بس غزه هشدار داد نماینده وزیر خارجه در امور سوریه: ایران حامی ثبات، آرامش و تمامیت سرزمینی این کشور است شمار شهدای جنگ غزه به ۴۸ هزار و ۵۰۳ تن رسید (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) رئیس مجلس: وزارت جهاد کشاورزی قانون مدیریت داده و اطلاعات ملی را اجرا کند ۶۰ دانشگاه‌ آمریکایی به دلیل حمایت از فلسطین اخطار گرفتند
سرخط خبرها

«یحیی سنوار» با رهبران گروه‌های فلسطینی در خارج در تماس است

  • کد خبر: ۲۲۵۸۲۱
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۰
«یحیی سنوار» با رهبران گروه‌های فلسطینی در خارج در تماس است
برخی منابع گفته‌اند که «یحیی سنوار» با رهبران گروه‌های فلسطینی در خارج در تماس مستمر قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، گزارش منابع فلسطینی حاکی از آن است که «یحیی سنوار» با رهبران گروه‌های فلسطینی در خارج در تماس است.

«عمر مراد»، عضو دفتر سیاسی جبهه خلق اعلام کرد یحیی سنوار رهبر حماس در غزه با رهبران سیاسی گروه‌های فلسطینی در خارج در تماس است.

مراد تصریح کرد که ما چند روز قبل سلام خود را به او ابلاغ کردیم و او به طور دائم با رهبران مقاومت در مدیریت پرونده مذاکرات (برای آتش‌بس و مبادله اسرا) در تماس است.

به تازگی نیز، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی درباره وضعیت حماس و غزه اعلام کرده است که «یحیی السنوار»، فرمانده ارشد حماس در غزه معتقد است که زمان به نفع اوست و هر چه بیشتر صبر کند، فشار بین‌المللی بر «اسرائیل» بیشتر خواهد شد.

در گزارش «وال استریت ژورنال» آمده است که السنوار بر این باور است که چه جان سالم به در ببرد و چه شهید شود، در نهایت او پیروز شده است و چشم جهانیان را به روی رنج فلسطینیان باز کرده است.

در سایه تحولات اخیر در زمینه مذاکرات مربوط به آتش بس در غزه و پرونده اسرا کارشناسان صهیونیست معتقدند که ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی با عملکرد فرسایشی و غیرمنطقی خود در جریان جنگ غزه اسرائیل را در بن‌بست قرار داده‌اند.

در همین زمینه «رونین پرگمان» تحلیلگر امور راهبردی در روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت اعلام کرد که اسرییل در موقعیتی قرار گرفته که خود را مجبور به پذیرش خواسته‌های جنبش حماس جهت انعقاد یک معامله برای آزادسازی اسرای صهیونیست در غزه می‌بیند. وی افزود: اسرائیل در حال حاضر با شروطی باید موافقت کند که پیش از این آن‌را رد کرده بود. چند ماه امکان توافق به مراتب بهتری وجود داشت. بدون تردید تداوم جنگ به کشته شدن اسیران منجر خواهد شد. در حال حاضر اینگونه وانمود می‌کنند که عملیات در رفح سبب بازگشت اسیران خواهد شد. عملیات در رفح به منزله ماههای جدیدی از جنگ است که سرنوشت آن در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. برگمن نتانیاهو را متهم به کارشکنی و مانع تراشی در مسیر انجام توافق مبادله اسیران کرد.

هفته گذشته نیز رسانه‌های رژیم صهیونیستی به شکل گسترده‌ای خبر خروج «یحیی السنوار» رئیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در نوار غزه را پوشش دادند.

شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که منابع اطلاعاتی این رژیم خبر حضور السنوار در خیابان‌های نوار غزه و خروج وی از تونل‌های مقاومت را تأیید کرده‌اند. همچنین خبر حضور میدانی یحیی السنوار در نوار غزه و دیدار وی با مبارزان فلسطینی در این باریکه هیاهوی فراوانی را در شبکه‌های اجتماعی در پی داشت.

پس از آن روزنامه «العربی الجدید» به نقل از یکی از اعضای ارشد جنبش حماس اعلام کرد: یحیی السنوار رئیس جنبش حماس در نوار غزه، از وقایع میدانی بی‌خبر و جدا نیست. این موضوع در حالی است که جنگ اسرائیل علیه غزه شبانه روز ادامه دارد.

این منبع وابسته به حماس گفت: سخن از اینکه السنوار در تونل‌ها منزوی شده تنها ادعایی از طرف نتانیاهو و سرویس‌های امنیتی وی است تا از این طریق در برابر اسرائیلی‌ها و هم‌پیمانانشان بر شکست خود در تحقق اهداف اعلامی سرپوش بگذارند. السنوار به عنوان فرمانده میدانی جنبش در حال انجام وظیفه خود است.

این عضو ارشد حماس اعلام کرد: اخیراً سنوار از منطقه‌های درگیری میان مقاومت و ارتش رژیم اشغالگر بازدید کرد و با برخی از مبارزان جنبش حماس روی زمین و نه در داخل تونل‌ها دیدار کرد.

پس از انتشار خبر حضور میدانی السنوار در خیابان‌های نوار غزه، خانواده‌های اسیران صهیونیست نزد مقاومت نیز اعلام کردند که حضور میدانی السنوار در حالی که اسیران صهیونیست در تونل‌ها هستند شکست رژیم صهیونیستی را به تصویر می‌کشد.

خانواده‌های اسیران صهیونیست نزد مقاومت فلسطین بیان کردند: تحقیقات درباره خبر حضور السنوار در خیابان‌ها انجام شد و منابع اطلاعاتی موثق خروج وی از تونل‌ها را تأیید کردند. این در حالی است که اسیران همچنان در تونل‌ها هستند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->