خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تصاویری از ویرانی بندر غزه در نتیجه بمباران اشغالگران

  • کد خبر: ۲۲۵۸۵۱
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳
تصاویری از ویرانی بندر غزه در نتیجه بمباران اشغالگران
رسانه‌های فلسطینی مجموعه‌ای عکس منتشر کردند که تخریب قایق‌های ماهیگیران در بندر غزه در نتیجه بمباران اشغالگران را مستند می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های محلی گزارش داده‌اند که قایق‌های توپدار ارتش رژیم صهیونیستی قایق‌های ماهیگیران فلسطینی را در سواحل دیرالبلح در نوار غزه هدف قرار دادند.

ارتش اشغالگر به بمباران مناطقی در نوار غزه به ویژه شهر‌های رفح و غزه ادامه می‌دهد. در حال حاضر، ارتش رژیم صهیونیستی مشغول بمباران شهری است که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر دولت اشغالگر، می‌خواهد از راه زمینی به آن حمله کند تا به زعم خود آخرین تیپ‌های حماس را «از بین ببرد».

این در حالی است که کشور‌های اروپایی، سازمان ملل و ایالات متحده، متحد اصلی رژیم صهیونیستی، از نتانیاهو خواستند که ایده حمله زمینی به این شهر را کنار بگذارد.

به گفته ینس لارکه، سخنگوی دفتر سازمان ملل متحد در خصوص هماهنگی امور بشردوستانه (OCHA)، جمعه در ژنو، این حمله علاوه بر تلفات انسانی، «ضربه‌ای قوی برای عملیات‌های بشردوستانه در سراسر نوار غزه» خواهد بود، زیرا گذرگاه رفح «در قلب عملیات بشردوستانه قرار دارد».

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->