کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۳) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی و مشهد (۱۶ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم بارش باران تا پایان هفته

  • کد خبر: ۲۲۶۰۳۰
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی و مشهد (۱۶ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم بارش باران تا پایان هفته
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی گفت: روز سه‌شنبه سامانه دیگری به استان وارد می‌شود و تا روز پنج‌شنبه شاهد رگبار باران خواهیم بود.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

 محمد غیوری‌خواه در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص وضعیت جوی خراسان‌رضوی و مشهد، اظهار کرد: براساس تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، طی امروز و فردا همچنان احتمال رگبار و رعدوبرق با شدت کمتر نسبت به روز‌های گذشته در پاره‌ای از مناطق شمالی و ارتفاعات استان وجود دارد.

وی افزود: از روز سه‌شنبه با ورود سامانه دیگری به استان و گسترش آن به‌تناوب تا روز پنج‌شنبه شاهد رگبار باران همراه با رعدوبرق و در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ، آب‌گرفتگی معابر و روان‌آب خواهیم بود. پیش‌بینی شده است که بیشترین میزان بارندگی در روز پنج‌شنبه رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: روز پنج‌شنبه به‌ویژه در ساعات شب، افزایش شدت وزش باد را خواهیم داشت که در مناطق بادخیز، شدیدتر و همراه با گردوخاک است. از روز سه‌شنبه تا پنج‌شنبه نیز به‌علت وجود پدیده مه، کاهش میدان دید افقی وجود دارد.

شایان ذکر است تا روز چهارشنبه، روند تدریجی دما ادامه دارد، اما روز پنج‌شنبه دما به‌صورت قابل‌ملاحظه‌ای کاهش می‌یابد.

به گفته وی، امروز آسمان مشهد نیمه‌ابری است و در ساعات بعدازظهر در پاره‌ای از نقاط احتمال بارش باران وجود دارد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی با اشاره به اینکه در ٢۴ ساعت گذشته، نوسانات دمایی در مشهد بین ١٢ و ٢۴ درجه ثبت شده است، ادامه داد: امروز دمای هوای این کلانشهر در گرم‌ترین ساعات به ٢٧ درجه و در سردترین ساعات به ١۴ درجه خواهد رسید.

طی شبانه‌روز گذشته، قوچان با دمای ۵ درجه و سرخس با دمای ٣٢ درجه به‌ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند. بیشترین سرعت وزش باد را داورزن با ٧۶ کیلومتربرساعت ثبت کرده است.

در پایان، غیوری‌خواه گفت: از ٢۶ استان، گزارش بارندگی داشته‌ایم که بیشترین میزان بارش از شهرستان خواف به میزان ١۶.۶ دهم میلی‌متر و از شهرستان جوین به میزان ١۴ میلی‌متر گزارش شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->