محکومیت قطعی قصاص برای عامل حمله به سفارت جمهوری آذربایجان بیانیه ارتش هندوستان درباره تبادل آتش و درگیری با نیروهای پاکستان کاخ سفید: ترجیح ترامپ توافق با ایران است قطر و عربستان بدهی‌های سوریه به بانک جهانی را پرداخت کردند| مسیر کمک مالی و سرمایه گذاری در سوریه باز شد پزشکیان: مدیریت ذخیره‌سازی کانتینر‌ها باید بررسی شود+ فیلم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه| ده‌ها نفر شهید و زخمی شدند (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازدید هوایی رئیس جمهور پزشکیان از نقاط آسیب دیده انفجار بندرعباس پزشکیان وارد بندرعباس شد | اعلام یک روز عزای عمومی در سراسر کشور از سوی دولت چند هواپیمای حامل نیرو‌های متخصص به دستور پوتین عازم ایران شد پزشکیان عازم بندرعباس شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر دفاع پاکستان تنش میان دهلی‌نو و اسلام‌آباد را زخم باز استعمار دانست سخنگوی وزارت دفاع: هیچ محموله‌ای با کاربرد نظامی در بندر رجایی وجود نداشته است + فیلم پیام‌های جداگانه پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان، درپی وقوع حادثه در بندرعباس عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: بانک مرکزی مسیر هدایت سرمایه‌ها را تغییر داده است ابلاغ قانون اصلاح قانون مجازات اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز از سوی قالیباف به پزشکیان پیام تسلیت رئیس‌جمهور روسیه به رهبر معظم انقلاب درپی حادثه انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس آیت الله علم الهدی: قطارشهری مشهد، مصداق عینی خدمت به مردم است | گره گشایی از ترافیک، پارکینگ و اسکان زائران، سه دستاورد خط ۳ متروی مشهد + فیلم رئیس‌جمهور: گسترش روابط همه‌جانبه با آفریقا را در دستورکار دولت قرار می‌دهیم ابراز هم‌دردی مقامات کشور‌های منطقه با مردم و دولت ایران، درپی وقوع حادثه در اسکله شهید رجایی بندرعباس تأکید عارف بر درمان هرچه سریع‌تر مصدومان حادثه انفجار در بندر رجایی | ائتلاف جنوبِ جهانی، ائتلافی برای طراحی نظمی نو وزیر کشور از مهار ۸۰ درصدی حریق بندر شهید رجایی خبر داد ۱۵ خبرنگار فلسطینی در سه‌ماهه نخست ۲۰۲۵ به شهادت رسیدند ارتش یمن مجدداً پایگاه نظامی در جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) سالاری: تاکنون درخشش قابل‌قبولی را از تیم مذاکره‌کننده ایرانی شاهد بوده‌ایم نمایندگان حماس قاهره را ترک کردند وزیر دفاع پاکستان: ما آغازگر جنگ با هند نخواهیم بود قالیباف: مجلس گزارشی دقیق درباره حادثه انفجار بندر شهید رجایی به مردم ارائه می‌دهد تلاش هواپیمای ایلوشین سپاه برای اطفای حریق در بندر شهید رجایی
سرخط خبرها

سردار ایزدی: پدافند غیرعامل در مسیر رو به رشدی قرار گرفته است

  • کد خبر: ۲۲۶۳۴۷
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
سردار ایزدی: پدافند غیرعامل در مسیر رو به رشدی قرار گرفته است
فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) با بیان اینکه پدافند غیرعامل در مسیر رو به رشدی قرار گرفته است، بر عمقی، چند لایه بودن و هم‌افزایی پدافند سایبری تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه شورای معاونان سازمان پدافند غیرعامل کشور، با حضور سردار مصطفی ایزدی فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) و جمعی از معاونان وی برگزار شد.

در این جلسه آخرین اقدام‌ها و دستاورد‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور در راستای ارتقای آمادگی دستگاه‌های اجرایی در برابر تهدیدات نوین تشریح شد.

در ابتدای این نشست سردار غلامرضا جلال گزارشی از وضعیت آمادگی دستگاه‌های اجرایی در برابر تهدیدات و مخاطرات انسان ساخت و طرح‌ها و نظام‌های عملیاتی ارایه و پیشنهاداتی در راستای ارتقای همکاری‌ها و هم افزایی‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور و قرارگاه خاتم الانبیا (ص) ارائه کرد.

وی با اشاره به هماهنگی بسیار خوب در زمینه اقدامات مبتنی بر پدافند غیرعامل بین بخش دفاعی و بخش اجرایی دولت به تبیین نقش هماهنگ کنندگی سازمان پدافند غیرعامل کشور بین این دو بخش پرداخت.

جلالی در ادامه اهمیت ارتقای آمادگی‌های پدافند غیرعامل در بخش کشوری در برابر تهدیدات احتمالی دشمن را تشریح و بر نقش وحدت برای ارتقای انسجام داخلی در مقابله با تهدیدات تاکید کرد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اظهار کرد: در راستای دستیابی به یک دفاع چند لایه، هماهنگ و یکپارچه، یکی از مهمترین الزامات، برگزاری رزمایش‌های جامع و هماهنگ بین بخش‌های کشوری و لشکری در حوزه پدافند غیرعامل است تا با مشخص شدن نقاط ضعف و قوت، نسبت به برطرف کردن ضعف‌ها و تقویت قوت‌ها، برنامه ریزی لازم صورت گیرد.

در ادامه سرلشکر ایزدی با تاکید بر اینکه سازمان پدافند غیرعامل مسیر روبه رشدی در سال‌های گذشته داشته است، افزود: تصویب قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور یک ظرفیت قانونی مهم و ارزشمند در مسیر ارتقای پایداری ملی کشور به ویژه در عرصه دفاع سایبری است و سازمان باید از این ظرفیت حداکثر بهره‌برداری را داشته باشد.

فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) با اشاره به توفیقات کشور در عملیات دفاعی مشروع وعده صادق گفت: در عرصه پدافند غیرعامل باید یک دفاع یک‌پارچه، چندلایه و هماهنگ و هم‌افزا بین بخش‌های کشوری و لشکری شکل گیرد.

وی تاکید کرد: یکی از دلایلی که گروه‌های مقاومت توانسته اند در برابر رژیم صهیونیستی که ادعای قدرت نظامی دارد، توانمندی‌های خود را حفظ کنند رعایت الگو‌ها و ضوابط پدافند غیرعامل است.

ایزدی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه تهدید را باید همیشه جدی گرفت، گفت: نظام دفاع سایبری کشور باید با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها و توانمندی ها، آسیب پذیری‌های احتمالی را به حداقل رسانده و تهدیدات را بی‌اثر کند و در این رویکرد حفاظت از زیرساخت‌ها در اولویت است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->