سردار سلامی در پی حمله اسرائیل به تهران به شهادت رسید بیانیه ارتش اسرائیل درباره حملات به ایران(جمعه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) علت شنیده شدن صدای انفجار در تهران چه بود؟ + فیلم و عکس (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: آینده متفاوت منطقه بدون برقراری عدالت نسبت به فلسطینیان امکان‌پذیر نیست + فیلم امیر دریادار شهرام ایرانی: امروز یکی از حربه‌های دشمن، سوء‌استفاده از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است پزشکیان در واکنش به قطعنامه شورای حکام: به غنی سازی ادامه خواهیم داد آیا مکانیسم ماشه (اسنپ بک) از سوی اروپا علیه ایران فعال خواهد شد؟ شایعه استعفای وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدیو | تدابیر رهبر انقلاب در فرماندهی کل قوا (قسمت اول) رئیس سازمان انرژی اتمی: فشار بر ایران برای تعطیل‌کردن برنامه هسته‌ای خود، هدف غرب است + فیلم پیام تبریک پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه اولین سری از اسناد اطلاعاتی منتقل‌شده از رژیم صهیونیستی منتشر شد قالیباف در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام: راه‌اندازی مرکز جدید و کاهش نظارت، پاسخ به زیاده‌خواهی‌ها است فرمان آغاز رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۴ صادر شد چرا برخواستن لس‌آنجلس مقابل ترامپ ما را متعجب نکرد؟ نمایندگان مردم مشهد در مجلس، تعیین‌تکلیف ارتفاعات جنوب مشهد را از وزیر راه خواستار شدند + تصویر اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی شورای حکام بدون اتفاق نظر قاطع اعضا به تصویب رسید سخنگوی وزارت امور خارجه سوء استفاده سه کشور اروپایی و آمریکا از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران را محکوم کرد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم سردار قاآنی: جمهوری اسلامی ایران معطل مذاکرات نمانده است | رسانه‌های دنیا در خدمت رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند + فیلم رئیس جمهور: آینده را با هم می‌سازیم و دیگر قدرتی نمی‌تواند ما را تحریم کند قالیباف: معبر‌های اقتصاد را باید با جنگ اراده‌ها و عقلانیت انقلابی و خلاقیت باز کرد + فیلم چه کشورهایی به صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام رای دادند؟ + آرای مخالف و ممتنع کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: به هر اقدام تحریک‌آمیز پاسخ قاطع می‌دهیم بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امور خارجه: دور ششم مذاکرات، یکشنبه به میزبانی مسقط برگزار می‌شود
سرخط خبرها

المیادین جزییات موافقت حماس با طرح آتش بس پیشنهادی را منتشر کرد

  • کد خبر: ۲۲۶۴۴۴
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۲
المیادین جزییات موافقت حماس با طرح آتش بس پیشنهادی را منتشر کرد
شبکه المیادین بامداد سه‌شنبه جزییات طرح پیشنهادی آتش بس از سوی قطر و مصر به حماس را که مورد موافقت گروه مقاومت قرار گرفت، منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، المیادین اعلام کرد که که به اصول اساسی این توافق دست یافته که شامل سه مرحله به هم پیوسته و درهم تنیده است.

براساس گزارش المیادین، مدت زمان مرحله نخست این توافق ۴۲ روز است که شامل توقف مؤقت عملیات نظامی در غزه می‌شود.

این گزارش می افزاید: مرحله نخست همچنین شامل عقب نشینی نیروهای اسرائیلی از شرق غزه و فاصله گرفتن از مناطق مسکونی خواهد بود.

المیادین همچنین گزارش داد که مرحله نخست همچنین توقف پرواز هواپیماهای نظامی و شناسایی در آسمان نوار غزه به مدت ۱۰ ساعت در روز را شامل می‌شود.

از روز نخست این توافق، روزانه ۶۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه که شامل ۵۰ کامیون سوخت می شود راهی نوار غزه خواهد شد که از این تعداد ۳۰۰ کامیون نیز به شمال نوار غزه خواهد رفت.

در روز سوم و پس از آزادی ۳ تن از اسرا، نیروهای اسرائیلی به صورت کامل از خیابان «الرشید» عقب نشینی خواهند کرد.

براساس این گزارش، همچنین بازگشت آوارگان به مناطق مسکونی آغاز شده و کمک‌های بشردوستانه بدون مانع وارد خیابان الرشید خواهد شد.

این شبکه تلویزیونی افزود: در بیست و دومین روز پس از آزادی نیمی از اسرا، نیروهای اسرائیلی از مرکز نوار غزه؛ محور شهدای «نتساریم» و میدان «کویت» عقب نشینی خواهند کرد.

تعمیر و بازسازی بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی، نانوایی‌ها در همه مناطق نوار غزه و در همه مراحل توافق انجام می‌شود.

حماس اسرای غیر نظامی اسرائیلی از میان زنان و جوانان بالای ۱۹ سال و سالخوردگان و بیماران را آزاد می‌کند.
براساس این گزارش، در مقابل، در مقابل هر اسیر اسرائیلی، اسرائیل ۳۰ کودک و زن فلسطینی را براساس فهرستی که حماس ارائه می‌کند، آزاد می‌کند.

المیادین افزود: حماس همچنین همه سربازان وظیفه زن زنده را آزاد می‌کند و در مقابل نیز اسرائیل ۵۰ تن از اسرای فلسطینی را در مقابل آزادی هر یک سرباز وظیفه زن از زندان‌های خود آزاد خواهد کرد.

براساس گزارش المیادین، حماس سه تن از اسرای اسرائیلی را در روز سوم آزاد خواهد کرد و پس از آن نیز هر هفت روز، حماس سه اسیر اسرائیلی را آزاد می‌کند.  

المیادین افزود: در هفته ششم حماس اسرای غیرنظامی اسرائیلی باقی مانده را آزاد خواهد کرد.

همچنین در هفته ششم نیز اسرائیل تعدادی از اسیران فلسطینی که مورد توافق تل آویو و مقاومت قرار گرفته، آزاد می‌کند.
روز بیست و دوم توافق، اسرائیل همه اسیران بازداشت شده در پرونده موسوم به «شالیط» و نیز افراد بازداشت شده پس از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) را آزاد می‌کند.
براساس این گزارش، روند تبادل به پایبندی به بندهای توافق که شامل توقف عملیات نظامی متقابل است، بستگی خواهد داشت.
از دیگر موارد این توافق، لغو تحریم‌ها و اقداماتی است که پس از ۷ اکتبر علیه اسیران و بازداشت شدگان فلسطینی اعمال شد.
این توافق همچنین ورود مواد ضروری برای اسکان آوارگان که منازل خود را در جریان جنگ از دست داده‌اند، تسهیل کرده به طوری که دستکم ۶۰ هزار خانه مؤقت احداث می‌شود.

المیادین گزارش داد: در مرحله دوم که ۴۲ روز به طول خواهد انجامید، در آن بازگشت آرامش پایدار، توقف عملیات نظامی و لازم الاجرا شدن آن اعلام می شود.

در مرحله دوم همچنین پیش از آغاز تبادل اسرای مرد میان دو طرف، توقف عملیات نظامی اعلام می‌شود.

براساس گزارش المیادین، مرحله سوم که ۴۲ روزه خواهد بود، شامل تبادل اجساد کشته‌های دو طرف می‌شود.

از دیگر اصول این توافق شروع اجرای نقشه بازسازی نوار غزه در مدت ۳ الی ۵ سال و پرداخت غرامت به خسارت دیدگان است.

المیادین افزود که از دیگر اصول این توافق، لغو کامل محاصره نوار غزه خواهد بود و ضامن اجرایی این توافق نیز کشورهای آمریکا، مصر، قطر و سازمان ملل متحد خواهند بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->