سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است
سرخط خبرها

نماینده تل‌آویو در سازمان ملل: آیا اکنون زمان مناسبی برای اعمال محدودیت‌ بر تسلیحات اسرائیل است؟

  • کد خبر: ۲۲۶۹۵۷
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰
نماینده تل‌آویو در سازمان ملل: آیا اکنون زمان مناسبی برای اعمال محدودیت‌ بر تسلیحات اسرائیل است؟
نماینده تل‌آویو در سازمان ملل در واکنش به تعلیق ارسال محموله‌های سلاح‌های آمریکایی به اراضی اشغالی، مدعی شد: ما با دشمن سرسختی روبه‌رو هستیم؛ آیا اکنون زمان مناسبی برای اعمال محدودیت‌ بر تسلیحات اسرائیل است؟

به گزارش شهرآرانیوز، گلعاد آردان، نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل، امروز پنجشنبه در واکنش به تعلیق ارسال محموله‌های سلاح‌های آمریکایی به اراضی اشغالی ضمن تکرار رویکرد‌های همیشگی این رژیم درخصوص گروه‌های مقاومت فلسطینی مدعی شد: ما با دشمن سرسختی روبه‌رو هستیم، آیا اکنون زمان مناسبی برای اعمال محدودیت‌ بر تسلیحات اسرائیل است؟

به گزارش شبکه خبری «روسیا الیوم»، آردان در ادامه اظهارات خود باز هم مدعی شد: من نیت بدی را به رئیس‌جمهور (آمریکا) نسبت نمی‌دهم، اما فکر می‌کنم کاملاً روشن است که هرگونه فشاری بر اسرائیل و هرگونه محدودیتی که بر آن اعمال شود، حتی اگر از سوی هم‌پیمانان نزدیکی باشد که منافع بهتری را برای ما می‌خواهند، این اقدام از سوی دشمن که می‌تواند ایران، حماس یا حزب‌الله باشد، به‌عنوان مسئله‌ای تفسیر می‌شود که به آن‌ها در مورد موفقیت در اهدافشان امید می‌دهد و چه‌بسا آن‌ها را تشویق می‌کند.

در همین رابطه، نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادامه داد: احتمال می‌دهم اسرائیل پس از تصمیم بایدن، عملیات در رفح را توسعه دهد؛ درنهایت، این‌ها تصمیماتی است که نخست‌وزیر و کابینه جنگ باید بگیرند، تا این لحظه من چیزی نمی‌دانم، اما جایگزین‌های عملیات رفح به اسرائیل ارائه شده و این گزینه‌ها می‌توانند «ازبین‌بردن» حاکمیت حماس و ایجاد آینده و افقی شامل آزادشدن افراد ربوده‌شده بدون ورود به رفح باشند.

نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل با تکرار ادعا‌های خود علیه حماس مدعی شد: اگر اسرائیل اجازه ورود به منطقه مهم و محوری چون رفح را نداشته باشد، چگونه می‌توان نابودی حماس را به عنوان هدفی دست‌یافتنی تعریف کرد؟

او در پایان نیز اظهارات اخیر بایدن درباره تعلیق ارسال تسلیحات به اراضی اشغالی در صورت آغاز عملیات در رفح را به انتخابات آتی آمریکا مربوط دانست و گفت: این مسئله ناامیدکننده و غیرقابل‌درک است و بسیاری در آمریکا بر این باور هستند که این تصمیم به انتخابات نیز مربوط است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->