سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزییات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تاکید روسای جمهور ایران و ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد
سرخط خبرها

ماراتن انتخابات به پایان رسید | ترکیب نهایی نمایندگان مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی مشخص شد

  • کد خبر: ۲۲۷۲۳۹
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱
ماراتن انتخابات به پایان رسید | ترکیب نهایی نمایندگان مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی مشخص شد
مردم دگربار حماسه آفریدند و ترکیب نهایی نمایندگان مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی مشخص شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از انتخاب پنجمین نماینده مشهد و کلات در مجلس، ماراتن انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی به پایان رسید. دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی از ساعت ۸ صبح جمعه، ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حالی برگزار شد که از میان ۲ نماینده خراسان رضوی یک نفر دیگر به مجلس شورای اسلامی راه یافت.  

ناگفته نماند که مقام معظم رهبری و رجال سیاسی از همان دور اول بر مشارکت قوی، رقابت واقعی، سلامت به معنای حقیقی کلمه، و امنیت انتخابات تاکید داشتند، که باز هم با وجود مشکلات و چالش‌هایی که مردم با آن دست و پنجه نرم می‌کنند به فرمان رهبر خود لبیک گفتند، پای صندوق‌های رای حاضر شدند و مشارکت ۴۱ درصدی را رقم زدند. همچنین پیش از آغاز دور دوم انتخابات مقام معظم رهبری در بیانات خود فرمودند که اهمیت مرحله دوم انتخابات کمتر از مرحله اول نیست و مردم با حضور خود در این مرحله از انتخابات، مجلس را تکمیل کنند.

از طرفی تلاش و برنامه‌ریزی مسئولین و حضور مردم موجب شد که در هردو مرحله انتخابات تخلف و خللی در فرایند انتخابات ایجاد نشود، همچنین در حوزه انتخابیه مشهد و کلات انتخابات در نهایت امنیت و سلامت برگزار شد، ناگفته نماند که در دور اول انتخابات ۴ نماینده مردم مشهد و کلات مشخص شدند و دور دوم انتخابات برای انتخاب یک نماینده دیگر در این حوزه برگزار شد.

رسانه‌های معاند و دشمنان ایران هم که هیچگاه در بزنگاه‌های سیاسی کشورمان آرام قرار ندارند، در پی درهم شکستن اتحاد مردم ایران در بستر‌هایی که در اختیار داشتند، تلاش کردند که مردم را از حضور در انتخابات باز دارند، اما زهی خیال باطل!، چرا که مردم فهیم و غیور ایران با آگاهی بر اهمیت امر انتخابات و تعیین سرنوشت سیاسی کشور توسط آنان، بی توجه به تمامی مشکلات اقتصادی و معیشتی مشارکت حداکثری را رقم زدند.

لازم به ذکر است که انتخابات را مردم را رقم می‌زنند و به تکلیف شرعی خود عمل می‌کنند، اما در ادامه راه نمایندگان از یاد نبرند که برای چه امور مهمی در کشور، در خانه ملت حاضر می‌شوند و تصمیماتشان چه بی‌اندازه در زندگی و آینده مردم تاثیرگذار خواهد.  

به گزارش شهرآرانیوز، در دوره اول انتخابات در حوزه انتخابیه مشهد و کلات، نصرالله پژمانفر با ۱۸۹ هزار و ۶۶۵ رای، میثم ظهوریان با ۱۴۰هزار و ۲۲۹ رای، علی اصغر نخعی‌راد با ۱۱۱ هزار و ۲۷۲ رای و احسان عظیمی راد با ۷۴ هزار و ۷۰۴ رای به مجلس شورای اسلامی راه یافتند. در دور دوم انتخابات نیز حسنعلی اخلاقی‌امیری با کسب آرا ۱۱۱ هزار و ۵۹۷ رای به مجلس شورای اسلامی راه یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->