صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد
سرخط خبرها

ساده‌ترین کاری که می‌تواند شما را از ابتلا به یک نوع سرطان نجات دهد

  • کد خبر: ۲۲۷۴۰۰
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵
ساده‌ترین کاری که می‌تواند شما را از ابتلا به یک نوع سرطان نجات دهد
هوا دارد کم‌کم رو به گرمی می‌رود و تازه این روز‌ها عده‌ای به این فکر می‌افتند که از پوستشان در برابر اشعه فرابنفش خورشید محافظت کنند و کرم ضدآفتاب تهیه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، با اینکه این روز‌ها با وجود شبکه‌های اجتماعی و بالاتر رفتن اطلاعات عمومی مردم، کمتری کسی است که از فواید و نیاز ضروری به استفاده از کرم‌های ضدآفتاب خبر نداشته باشد و نداند که استفاده از این کرم تابستان و زمستان ندارد، اما هنوز هم خیلی‌ها فقط در گرما و زیر نور آفتاب از کرم ضدآفتاب استفاده می‌کنند؛ ضمن اینکه تعداد مردانی که برای محافظت از پوستشان ضدآفتاب می‌زنند خیلی کمتر از تعداد زنان است و اصولا استفاده از ضدآفتاب برای آقایان همیشه سخت است؛ چرا که فکر می‌کنند این کار زنانه است و آنها نیازی به استفاده از آن ندارند یا معتقدند که ریش صورتشان مانعی در برابر آفتاب است؛ اما اینطور نیست.

آمار‌ها نشان می‌دهد که فقط ۱۸ درصد از مردان روزانه از ضدآفتاب‌ها استفاده می‌کنند؛ درصورتی‌که اهمیت استفاده از ضدآفتاب برای آقایان دقیقا برابر خانم‌هاست. هرچند پوست آقایان در مقایسه با خانم‌ها ضخیم‌تر است، اما آنها معمولا مدت بیشتری در معرض آفتاب هستند؛ بنابراین در مقابل اشعه خورشید آسیب‌پذیرند.

به جز پیری و چروک شدن یا تغییر رنگ پوست که از اثرات اشعه خورشید است، سرطان پوست هم یکی از بلا‌هایی است که درصورت استفاده نکردن از ضدآفتاب‌ها ممکن است به سرمان بیاید.
در نتیجه شما چه مرد باشید چه زن، باید به‌صورت روزانه از یک کرم ضدآفتاب باکیفیت استفاده کنید؛ حتی اگر احساس می‌کنید آنقدر‌ها هم زیر نور خورشید سپری نمی‌کنید. اگر در حال رانندگی با ماشین هستید یا کنار پنجره اتاقتان کار می‌کنید، باز هم می‌توانید با نور خورشید در تماس باشید.

اگر در سایت‌های فروش محصولات بهداشتی یا داروخانه‌ها بگردید، می‌بینید که انواع و اقسام ضدآفتاب‌ها و مرطوب کننده‌ها وجود دارند که برخی از آنها مخصوص آقایان و بی‌رنگ است و با خیالی راحت می‌توانید آن را تهیه کنید و بدانید که ضدآفتاب یک کالای آرایشی نیست و نباید در استفاده از آن هیچ ابایی داشته باشید، برعکس استفاده از ضدآفتاب نشان می‌دهد که شما به سلامتتان اهمیت می‌دهید و فرد مطلعی هستید.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->