تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

ساده‌ترین کاری که می‌تواند شما را از ابتلا به یک نوع سرطان نجات دهد

  • کد خبر: ۲۲۷۴۰۰
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵
ساده‌ترین کاری که می‌تواند شما را از ابتلا به یک نوع سرطان نجات دهد
هوا دارد کم‌کم رو به گرمی می‌رود و تازه این روز‌ها عده‌ای به این فکر می‌افتند که از پوستشان در برابر اشعه فرابنفش خورشید محافظت کنند و کرم ضدآفتاب تهیه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، با اینکه این روز‌ها با وجود شبکه‌های اجتماعی و بالاتر رفتن اطلاعات عمومی مردم، کمتری کسی است که از فواید و نیاز ضروری به استفاده از کرم‌های ضدآفتاب خبر نداشته باشد و نداند که استفاده از این کرم تابستان و زمستان ندارد، اما هنوز هم خیلی‌ها فقط در گرما و زیر نور آفتاب از کرم ضدآفتاب استفاده می‌کنند؛ ضمن اینکه تعداد مردانی که برای محافظت از پوستشان ضدآفتاب می‌زنند خیلی کمتر از تعداد زنان است و اصولا استفاده از ضدآفتاب برای آقایان همیشه سخت است؛ چرا که فکر می‌کنند این کار زنانه است و آنها نیازی به استفاده از آن ندارند یا معتقدند که ریش صورتشان مانعی در برابر آفتاب است؛ اما اینطور نیست.

آمار‌ها نشان می‌دهد که فقط ۱۸ درصد از مردان روزانه از ضدآفتاب‌ها استفاده می‌کنند؛ درصورتی‌که اهمیت استفاده از ضدآفتاب برای آقایان دقیقا برابر خانم‌هاست. هرچند پوست آقایان در مقایسه با خانم‌ها ضخیم‌تر است، اما آنها معمولا مدت بیشتری در معرض آفتاب هستند؛ بنابراین در مقابل اشعه خورشید آسیب‌پذیرند.

به جز پیری و چروک شدن یا تغییر رنگ پوست که از اثرات اشعه خورشید است، سرطان پوست هم یکی از بلا‌هایی است که درصورت استفاده نکردن از ضدآفتاب‌ها ممکن است به سرمان بیاید.
در نتیجه شما چه مرد باشید چه زن، باید به‌صورت روزانه از یک کرم ضدآفتاب باکیفیت استفاده کنید؛ حتی اگر احساس می‌کنید آنقدر‌ها هم زیر نور خورشید سپری نمی‌کنید. اگر در حال رانندگی با ماشین هستید یا کنار پنجره اتاقتان کار می‌کنید، باز هم می‌توانید با نور خورشید در تماس باشید.

اگر در سایت‌های فروش محصولات بهداشتی یا داروخانه‌ها بگردید، می‌بینید که انواع و اقسام ضدآفتاب‌ها و مرطوب کننده‌ها وجود دارند که برخی از آنها مخصوص آقایان و بی‌رنگ است و با خیالی راحت می‌توانید آن را تهیه کنید و بدانید که ضدآفتاب یک کالای آرایشی نیست و نباید در استفاده از آن هیچ ابایی داشته باشید، برعکس استفاده از ضدآفتاب نشان می‌دهد که شما به سلامتتان اهمیت می‌دهید و فرد مطلعی هستید.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->