هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای تشدید گرما در خراسان رضوی و ۳۰ استان دیگر عروسک‌های لبوبو چطور برای نسل زد تبدیل به یک نماد اجتماعی شد؟ تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده! آیا ادارات بوشهر روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد) تعطیل است؟ درباره انواع خطرناک بیماری هپاتیت و راه های پیشگیری و درمان | عفونت زرد فشار خون خودتان کم نشود آقای وزیر! مسقف شدن پارکینگ‌های عمومی با پنل‌های خورشیدی رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شناسایی ۴۰ داروی بالقوه برای درمان بیماری کرونا

  • کد خبر: ۲۲۷۸۳
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۹
شناسایی ۴۰ داروی بالقوه برای درمان بیماری کرونا
محققان دانشگاه نورث ایسترن در آمریکا توانستند ساختار شیوع بیماری کرونا (Covid-۱۹) را با استفاده از ابزار‌های شبکه ازجمله محاسبات ریاضی، فیزیک و ابزار‌های پردازشی، مدل سازی کنند و توانستند ۴۰ داروی بالقوه را برای درمان این بیماری شناسایی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از پایگاه خبری ساینس دیلی، در این تحقیقات نحوه رفتار پروتئین‌های موجود در سلول‌های انسان پس از آلوده شدن سلول به ویروس جدید کرونا موسوم به SARS-CoV-۲ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و محققان توانستند ۴۰ داروی بالقوه را برای درمان این بیماری شناسایی کنند.

 

به گفته محققان تعاملات انواع مختلف پروتئین‌های موجود در سلول‌های انسان نقش کلیدی در شکل‌گیری واکنش‌های شیمیایی کنترل کننده بدن دارند. به همین علت بهترین راه کسب اطلاع از نحوه انتشار ویروس، شناسایی تمام تعاملات مولکولی درون سلول‌های انسان و همچنین ساختارهایی است که پس از تعامل این پروتئین‌ها با مواد ژنتیکی درون سلول شکل می‌گیرند. تقریبا تمام بیماری‌های انسان از طریق یک شبکه سلولی گسترش می‌یابند.


ویروس‌ها نیز به دلیل حمله به سلول‌ها و استفاده از این شبکه سلولی به سرعت پخش می‌شوند. در مورد ویروس جدید کرونا، به طور خاص ۲۶ پروتئین موجود در سلول‌ها به صورت بسیار موثر و سریع در نقاط مختلف شبکه سلولی بدن در اختیار ویروس قرار می‌گیرند.


محققان با استفاده از این مدل جدید توانستند علاوه بر داروهایی که به شاخک‌های تاجدار ویروس حمله می‌کنند، داروهایی را شناسایی کنند که با ایجاد اختلال در تعاملات بین پروتئین‌های درون سلول‌ها و ژن‌ها موجب توقف فعالیت ویروس می‌شوند. بدین ترتیب به جای هدفگیری مستقیم ویروس، محل فعالیت آن درون سلول‌ها مورد هدف قرار گرفته و پروتئین‌های موردنیاز ویروس برای بقا و تولید مثل را از دسترس آن خارج می‌کند.


علاوه بر این محققان با استفاده از مدل خود توانستند امکان حمله ویروس کرونا به مغز را پیش‌بینی کنند. این وضعیت می‌تواند از بین رفتن حس بویایی و چشایی را به عنوان برخی از علایم اولیه ابتلا به Covid-۱۹ توجیه کند.


در حال حاضر محققان به منظور شروع آزمایشات این داروها روی سلول‌های انسان، در حال مذاکره با بیولوژیست‌های دانشگاه هاروارد هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->