آخرین اخبار از وضعیت ایرانی‌های بازمانده در عربستان تداوم هوای گرم تا ۳ روز آینده در اغلب مناطق کشور (۵ مرداد ۱۴۰۳) گرما در خراسان رضوی به بالاترین حد خود در یک سال اخیر می‌رسد (۵ مرداد ۱۴۰۳) سقوط چرخ و فلک در تربت حیدریه | ۷ نفر مصدوم شدند (۵ مرداد ۱۴۰۳) آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین از فردا شنبه (۶ مرداد ۱۴۰۳) | میزان افزایش قیمت‌ها مشخص نیست زلزله نسبتا شدید گهواره کرمانشاه را لرزاند + جزئیات(۵ مرداد ۱۴۰۳) اعترافات تکان دهنده عاملان قتل پسر جوان در جنوب تهران| مشروبات الکلی مصرف کرده بودیم قتل پیرمرد تهرانی توسط همسایه| نزاع بر سر زباله خون به پا کرد آلودگی صوتی بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد تبلیغات کلاهبرداری در فضای مجازی را بشناسید «اضطراب دیابت» با افزایش خطر مشکلات سلامت روان همراه است واژگونی سمند در جاده نیشابور به مشهد با پنج مجروح حریق کابین آسانسور در مجیدیه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس مشهد: گرمازدگی شدید می‌تواند منجر به فوت شود نجات چهار شهروند از حادثه حریق منزل مسکونی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) مرگ پیرمرد ۷۰ ساله بر اثر کتک خوردن از پسر همسایه! قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد
سرخط خبرها

شناسایی ۴۰ داروی بالقوه برای درمان بیماری کرونا

  • کد خبر: ۲۲۷۸۳
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۹
شناسایی ۴۰ داروی بالقوه برای درمان بیماری کرونا
محققان دانشگاه نورث ایسترن در آمریکا توانستند ساختار شیوع بیماری کرونا (Covid-۱۹) را با استفاده از ابزار‌های شبکه ازجمله محاسبات ریاضی، فیزیک و ابزار‌های پردازشی، مدل سازی کنند و توانستند ۴۰ داروی بالقوه را برای درمان این بیماری شناسایی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از پایگاه خبری ساینس دیلی، در این تحقیقات نحوه رفتار پروتئین‌های موجود در سلول‌های انسان پس از آلوده شدن سلول به ویروس جدید کرونا موسوم به SARS-CoV-۲ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و محققان توانستند ۴۰ داروی بالقوه را برای درمان این بیماری شناسایی کنند.

 

به گفته محققان تعاملات انواع مختلف پروتئین‌های موجود در سلول‌های انسان نقش کلیدی در شکل‌گیری واکنش‌های شیمیایی کنترل کننده بدن دارند. به همین علت بهترین راه کسب اطلاع از نحوه انتشار ویروس، شناسایی تمام تعاملات مولکولی درون سلول‌های انسان و همچنین ساختارهایی است که پس از تعامل این پروتئین‌ها با مواد ژنتیکی درون سلول شکل می‌گیرند. تقریبا تمام بیماری‌های انسان از طریق یک شبکه سلولی گسترش می‌یابند.


ویروس‌ها نیز به دلیل حمله به سلول‌ها و استفاده از این شبکه سلولی به سرعت پخش می‌شوند. در مورد ویروس جدید کرونا، به طور خاص ۲۶ پروتئین موجود در سلول‌ها به صورت بسیار موثر و سریع در نقاط مختلف شبکه سلولی بدن در اختیار ویروس قرار می‌گیرند.


محققان با استفاده از این مدل جدید توانستند علاوه بر داروهایی که به شاخک‌های تاجدار ویروس حمله می‌کنند، داروهایی را شناسایی کنند که با ایجاد اختلال در تعاملات بین پروتئین‌های درون سلول‌ها و ژن‌ها موجب توقف فعالیت ویروس می‌شوند. بدین ترتیب به جای هدفگیری مستقیم ویروس، محل فعالیت آن درون سلول‌ها مورد هدف قرار گرفته و پروتئین‌های موردنیاز ویروس برای بقا و تولید مثل را از دسترس آن خارج می‌کند.


علاوه بر این محققان با استفاده از مدل خود توانستند امکان حمله ویروس کرونا به مغز را پیش‌بینی کنند. این وضعیت می‌تواند از بین رفتن حس بویایی و چشایی را به عنوان برخی از علایم اولیه ابتلا به Covid-۱۹ توجیه کند.


در حال حاضر محققان به منظور شروع آزمایشات این داروها روی سلول‌های انسان، در حال مذاکره با بیولوژیست‌های دانشگاه هاروارد هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->