آیت شریفی قهرمان آسیا شد + فیلم جباری: استقلال مقابل سپاهان جوانمردانه بازی می‌‍‌کند واکنش فدراسیون فوتبال به شایعه سرمربیگری مجیدی در تیم ملی فوتبال ایران مجیدی در امارات ماندنی شد بازیکنان جوانان و امید در ترکیب استقلال مقابل سپاهان+عکس مشکل جدید استقلال برای عقد قرارداد با سیدورف خبر شهرآرانیوز تأیید شد | استقلالی‌ها با ماسک راهی اصفهان شدند اردوی پرسپولیس در ترکیه قطعی شد تاریخ و ساعت بازی سپاهان و استقلال | مهم‌ترین بازی برای پرسپولیس! روبرتو پیاتزا فردا (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) به ایران می‌آید تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و هوادار | آخرین بازی ستاره‌ها روابط عمومی فدراسیون فوتبال هم تأیید کرد | مسابقه ایران و کره شمالی با حضور بانوان در مشهد تاریخ و ساعت بازی میلان و بولونیا | روسونری در نزدیک‌ترین فاصله تا جام شجاع: به‌دنبال تشکیل یک تیم خوب از دل مسابقات جام شهر هستیم خاموشی ادامه‌دار چراغ کشتی لیست کارتال در کشوی درویش خاک می‌خورد | اردوی ترکیه هم قطعی نیست اراک، میزبان فینال جام حذفی شروع کار نقل و انتقالاتی استقلال عضو کمیته استیناف: رأی بیرانوند صادر شده، اما اجازه نداریم اعلام کنیم! آلومینیوم در انتظار پیامک پرسپولیس!
سرخط خبرها

پاشازاده: استقلال با همین استراتژی قهرمان است

  • کد خبر: ۲۲۷۹۸۱
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۹
پاشازاده: استقلال با همین استراتژی قهرمان است
مهدی پاشازاده معتقد است استقلال با تکرار همین روش بار دیگر قهرمان لیگ خواهد شد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مهدی پاشازاده، پیشکسوت باشگاه استقلال بر این باور است که تیم محبوبش با استراتژی بازی با فولاد می‌تواند جام قهرمانی را صاحب شود.  
او درباره بازی مقابل فولاد گفت: «بازی‌های آخرشبیه جام حذفی می‌شودو باید انتظار هراتفاقی را داشت. استقلال مقابل فولاد خوب شروع کرد و موقعیت‌های خوبی داشت، اما نتوانست از آنها به نحو احسنت استفاده کند. تیم نیاز به تعویض داشت، اما بازیکنان یا محروم و یا مصدوم هستند، کلا نیم فصل دوم دست تیم بسته بود که با مصدومیت یامگا و مهدی پور نور علی نور شد. اما خوشبختانه هواداران پشت تیم هستند و به رغم اینکه فولاد با تمام وجودش به ۳ امتیاز این  دیدارنیاز داشت، بازی را بردیم.»
 
پیشکوست استقلال مشکل استقلال را کمبود بازیکن می‌داند: «استقلال با کمبود بازیکن مواجه است و در حال حاضر شرایط مساعد نیست، اما  تیم  برای قهرمانی باید شخصیتش را نشان دهد. در چنین شرایطی آنالیز ۳ بازی آخر سخت است، از طرفی فوتبال غیر قابل پیش بینی بینی بوده و ممکن است یک توپ وارد دروازه شده و همه معادلات را به هم بریزد. وضعیت پرسپولیس و سپاهان از نظر بازیکن خیلی بهتر است. پرسپولیس به راحتی اورونوف را بیرون کشید و سعید صادقی را به زمین می‌آورد، اما ما چنین شرایطی نداریم و این عدالت نیست.
استقلال  با همین استراتژی  می‌تواند ۳ بازی آخر را هم با برد پشت سر بگذارد.»


پاشازاده در باره رفتن خطیر می‌گوید: «رفتن خطیر هیچ طور خاصی نیست. او با بسته شدن  تیم و شروع بازی‌ها به استقلال آمد و حالا کارمان تمام نشده هم رفت. این مسائل از بدبختی استقلال است که در عرض ۱ سال ۵ مدیرعامل عوض کرده است. این موارد بیشتر ضرر است تا منفعت.»
او همچنین به دفاع استقلال نمره قبولی می‌دهد: «ما بازیکنان خوبی داریم، اما مشکل استقلال عدم ثبات خط دفاعی است. مصدومیت‌ها و محرومیت‌ها باعث شده تا هماهنگی بین بازیکنان کم‌تر شود  و همین باعث شده است که استقلال در این ۵ هفته اخیر با یک مدل دفاع بازی کند، اما روی هم رفته خط دفاع استقلال نمره قبولی می‌گیرد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->